TIRSDAG 18. JANUAR 2005
Ny markedsføringsstrategi på bordet
Jubileums t-skjorter

(Luftslottet) I forbindelse med klubbens to-planssatsing denne sesongen, administrativt og sportslig, tilbyr klubben nå dens medlemmer eksklusive t-skjorter med årets motto, jubileumslogo og initialer eller tall av valgri sort. Skjortene vil trolig koste 150,- per stk og medlemmene kan bestille så mange de vil.

Mange vil sikkert spørre seg hva man skal med slike skjorter, men det er hevet over enhver tvil at klubben ønsker å øke medlemmenens følelser for kollektivet i klubben. Dette starter med så enkle ting som garderobekultur, dele like drakter og nå forhåpentligvis t-skjorter.

Styret understrekte også på årsmøtet at spillere som ikke kler seg i klubbens utstyr på kamp (med unntak av svart nikkers) får ikke representere klubben i offisielle kamper. - Når du går rundt med IL Tempo-logoen på brystet, er det ikke for å fremme hver enkelt, det er for å fremstå som en gigantisk festning som ikke lar seg bryte ned. Derfor er det lagt ned veto mot hvite shortser og grønne sokker, opplyser en talsmann for vedtaket.

PS: Klubben vil komme tilbake med en ytterligere redegjøring og instruks for bestilling av t-skjorter ved en senere anledning etter at klubben har kartlagt etterspørsel og varelevering.

:: Relaterte saker ::
16.01.05 IL Tempo starter opp nytt prosjekt: "Vi leker ikke klubb"

:: Diskusjonsforum ::
Spiller man bedre om man ser bra ut?

Forum
 
Det skjedde