ONSDAG 11. MAI 2005

Tar alle forholdsregler foran Nidaros - IL Tempo
-Dette blir en krig!

(Regnbuen og luftslottet) Foran hatoppgjøret mot Nidaros på fredag, er det varslet ekstra sikkerhetsstyrker og kontroller før kampstart. Ikke av tilskuerne eller for deres skyld, dem er det nemlig ikke forventet mange av, men av spillerne og deres betente forhold til hverandre. For det er ingen rosenrød kjemi mellom Nidaros og IL Tempo. Vi lurer på hvorfor?

Nidaros tok tidlig føringen i 2004-sesongen, mens IL Tempo røyk på to tap på de tre første kampene. Nidaros opprettholdt formen, mens IL Tempo etter hvert fant sin. Tidlig på høsten møttes så lagene i en såkalt "seriefinale" og IL Tempo skulle vise landet hvor IL Tempo lå på kartet. Det endte med bare 10 spillere, 1-7 i bagasjen, en elendig dommer og munnhuggeri etter kampslutt. IL Tempo hevdet Nidaros brukte ikke-berettigede spillere, mens Nidaros' bakmenn bare lo og latterliggjorde utspillet før de smuglet ut "Ørjan Berg" og "Harald Brattbakk" bakveien i en hvit Ford.

-Har ladet med dumdumkuler
Under Lupen-redaksjonen hadde ingen analyse før forrige sesong, men Nidaros ble flere ganger behørig kommentert, til flere Nidaros-spilleres og lederes store forferdelse. Ironi var ikke reglementert praksis der i gården og IL Tempos utspill gikk dem til huden. Det toppet seg for flere av Nidaros-spillerne da IL Tempo, med fullt lag, knuste Nidaros 7-1 hjemme på Terrabanen og satte en ny standard for 5. divisjon avdeling 8. Nidaros lot frustrasjonen gå utover hverandre, dommer og forsøkte seg på IL Tempo-spillerne, som ikke lot seg affisere, og gjorde totaltopplevelsen enda verre for bortelaget. Nidaros fant aldri tilbake til kjemien og røyk på poengtap etter poengtap utover senhøsten, en kjemi de fortsatt ikke ser ut til å ha funnet tilbake til.

Til tross for to strake tap i serieåpningen, forventer IL Tempos "lollipopp på topp" Joakim Rønning ingen enkel kamp på fredag.

- Det virker som alle vi møter denne sesongen får et ekstra gir når de møter oss, både fysisk og mentalt. Alle jobber mer, blør mer, takler mer og skyter mer. Nidaros-spillerne skal nok få blø de også, men det blir ikke for seier, sier Rønning og lover samtidig scoring i sin sesongdebut på fredag.

Stor tropp - hvem vrakes?
Etter at IL Tempo har stilt med relativt små tropper mot Åfjord og Bjørgan/Fosen ligger det nå an til at alle spillerne plutselig ikke har noe å gjøre på fredag og regner med å finne seg selv i startellvern. IL Tempo kan ikke stille med flere enn 18, men det spekuleres i om en tropp på 16 er mer sannsynlig for en så viktig kamp. Dermed vil som varslet oppmøte på trening, kamp og dugnad bli avgjørende for troppen, mens ellvern vil bli uttatt under samme premisser, men med en en 25% ren sportslig vurdering i tillegg. Det innebærer med andre ord, to såkalte wild-cards.


.: Relaterte saker :.

Før kampen Nidaros - IL Tempo

.: Diksujonsforum :.
Kommer Nidaros til å slå tilbake etter en forferdelig seriestart?

 

 

Nyheter
10.05.2005
IL Tempo-tempen for mai måned
07.05.2005
Oppsummering av 2. serierunde
07.05.2005
Erik Hoff som bakgrunnsbilde
07.04.2005
Eikebrokk mottok tomme trusler fra spiller
05.05.2005
Stigende besøkstall for c53twve0h_db478742.no
Forum

Det skjedde