LØRDAG 7. MAI 2005

IL Tempo-forum stengt på ubestemt tid:
LEDER MOTTOK TRUSLER

(IL Tempo.no) Diskusjonsforumet på IL Tempo sine hjemmesider har nå vært nede i flere dager. Det har ikke før nå kommet utenforstående til kjenne hvorfor og for hvor lenge. Forumet ble nemlig stengt mandag kveld etter at IL Tempo-leder Erik Eikebrokk mottok trusler fra en ikke navngitt IL Tempo-spiller gjennom et innlegg.

IL Tempo har valgt å behandle saken internt og klubben skal ikke ha noen intensjoner om å avsløre spillerens navn, men det er opplagt at det dreier seg om misnøye i forbindelse med laguttak forut for oppgjøret mot Bjørgan 2/Fosen 2.

Spilleren mottok etter kampen ros for sitt innhopp, og var blant 2. omgangens klart beste spillere, men dette skal ikke ha vært nok til å blidgjøre spilleren. 24-åringen, la oss kalle han "Arvid," skal også i innlegget ha nektet å komme på flere treninger før karakteren oppjusteres og han får en uforbeholden unnskyldning fra Eikebrokk.

Apelyder og hysjetegn
Det skal ha toppet seg for "Arvid" da han rett før kampstart ble vraket. Underveis i kampen skal spilleren hele tiden ha rettet ukvemsord og gjort obskøne bevegelser mot IL Tempo-leder Erik Eikebrokk, samt slått dårlige pasninger med vilje. Også på veien hjem, da sistnevnte ikke rakk ferja, skal det misfornøyde spilleren ha stått på ferjedekket og laget apelyder og gjort hysjetegn med pekefingeren.

Som om ikke det var nok ble IL Tempos forum samme kveld benyttet til å rette direkte trusler mot Eikebrokk. Selv om innholdet i beskjeden ble fjernet samme kveld, besluttet IL Tempo å stenge forumet mens saken ble behandlet. Det har de siste månedene vært en rekke innspill på forumet av høyst personlig karakter, ikke minst en disksujon som innbefattet Mowgli - Jungelgutten, et alias ingen vet for sikkert hvem hører til.

- Det er skummelt å motta slike trusler. Å være IL Tempo-leder er et frivillig verv og det står ikke i noen kontrakter at man skal være forberedt på å motta trusler. Jeg har familie å tenke på og selv om det er verre for dem enn for meg, får det deg til å tenke på fremtida og om det egentlig er verdt å bruke så mye tid på IL Tempo. Jeg skal sette meg ned og ta et oppvaskmøte med IL Tempo-styret og min familie før jeg tar en avgjørelse, sier en betuttet IL Tempo-leder Erik Eikebrokk.

:: Relaterte saker ::
03.05.05 Jenssen misfornøyd med å bli vraket

:: Diskusjonsforum ::
Det er bra å mislike å bli satt på benken - er dette måten å vise det på?

 

 

Nyheter
05.05.2005
Stigende besøkstall for c53twve0h_db478742.no

03.05.2005
Jenssen forbannet over å bli vraket

02
.05.2005
IL Tempo fikk med g ett poeng hjem fra Bjugn

01.05.2005
Før kampen Bjørgan/Fosen - IL Tempo

30.04.2005
Rønning blir ny speider

Forum

Det skjedde