TIRSDAG 21. JUNI 2005

MIDTSTOPPERKRISE FOR IL TEMPO
Også Nils Dalehaug ute!

(St Olavs Hospital) Ikke nok med at Vegar Olsen er suspendert mot Ørland onsdag og på sommerferie når IL Tempo møter Åfjord søndag, nå er stopperkollega Nils Dalehaug også ute etter et ublidt møte med asfalten nattestid sist lørdag.

- Jeg forsøkte å gå imellom to slåsskjemper for å hindre at den skulle utvikle seg ytterligere. Det endte med at jeg ble sparket i leggen bakfra og gikk i bakken med skuldra først. Sykehuset konstaterte at skuldra var ute av ledd og sykmeldte meg en måned, sier en rusblid Dalehaug som gjennomgår knallharde paralginfortekurer for å holde smertene tilbake.

Hendelsen føyer seg inn i rekken av en rekke skremmende opplevelser for feterte IL Tempo-kjendiser. Det er ikke lenge siden John Johnsen ble sendt til sykehuset med solid blåveis og hjernerystelse etter et ublidt møte med en knyttneve og nå altså Dalehaug. Spørsmålet mange nå stiller seg er om IL Tempo profilerer seg selv og sine spillere i så stor grad at det kan oppfattes som arrogant og selvhøytidelig.

Spennende konstellasjoner
Torsdagens spennende og helt avgjørende oppgjør mot Ørland kan i stor grad være med på å definere resten av sesongen for IL Tempo. Klubben har i samråd med spillerne bestemt seg for å ta et oppgjør med sesongens arroganse og manglende kynisme sålangt og er ventet å vise resultatet av dette på torsdag, uansett lag.

- Såfremt vi føler at vi stiller et godt lag og har mannskap til å fylle IL Tempo-skjorta og benken, vil vi møte Ørland med stor tro på at vi kan vinne. Selvsagt er Ørland store favoritter etter 4 strake seire, men på en god dag kan vi slå alle - det har vi bevist før, sier en representant for IL Tempo, som ønsker å være anonym i redsel for å bli hundset i ettertid ved et eventuelt tap.

Med Dalehaug og Olsen ute, tyder mye på at Eikebrokk aksler midtstoppertrøya, enten i duo med Vidar Jenssen eller ringreven Eivind Bjaaland.

Håper på Bjaaland, Bekken og Ellingsen
Tidenes mest skadeforfulgte IL Tempo-spiller, Eivind Arne Bjaaland, som har spilt 4 kamper på 3 år, skal til legen i morra for å få svar på om ytterligere påkjenning er med på å forverre hans nåværende skadesituasjon. Legen skal gjennom testing ha kunnet påvise stor lengdedifferanse mellom skiskytterveteranens to bakbein og Bjaaland er kun aktuell på torsdag med legens klarsignal. I tilfelle vil Bjaaland være ute i alle fall frem til høstsesongen, når han etter all sannsynlighet vil få spesialstøpt en såle som kan kurere spillernes kroniske hekseskudd.

Alt er likevel ikke negativt i IL Tempo-leiren for tiden. Steffen Ellingsen er ventet å gjøre sin etterlengtede IL Tempo-debut mot Åfjord på søndag, mens Geir Bekken gjør sin sesongdebut etter at han endelig skal ha fått smaken på fotball igjen.


:: Diskusjonsforum ::
Kan IL Tempo reise kjerringa mot Ørland, eller er bunnen enda ikke nådd?

 

Nyheter
16.05.2005
Stopperkjempe krever oppgjør med ukultur
12.06.2005
Som to dråper vann. Kenneth Aalbu og?
10.06.2005
IL Tempo-tempen for juni måned
10.06.2005
Les årets andre Jenssens Jørne!
09.06.2005
Treningsoppmøtet for mai er ute
Forum

Det skjedde