ONSDAG 8. JUNI 2011

Maktkamp og splittelser i Tiller-leiren etter ny uavgjort-fadese:
MÅ BERGMANN GÅ?

(Tempe gras) NIDELV - TILLER 2 2-2: For andre gang på to kamper greide Tiller 2 å kaste bort en tilsynelatende trygg og sikker 2-0 ledelse. Nå spekuleres det i om Frode Bergmann er riktig mann i riktig jobb.

Mot IL Tempo var det a-lagsspillerne som fikk det glatte lag og måtte ta skylden for poengtapet.

Etter tirsdagens kamp mot Nidelv var det dommeren, som i tillegg til å være svensk, også falt i unåde hos Tiller-treneren.

Gjentatte ganger var Bergmann i klammeri med mannen i sort - som gjentatte ganger måtte be Bergmann roe seg ned på sidelinja og holde seg på plass i boksen.

Kjennere IL Tempo.no har vært i kontakt med frykter nå at Bergmann er i ferd med å miste garderoben.

Det er en kjent sak at en trener som ikke er sjef i garderoben, ikke er sjef i det hele tatt.

- Bergmann har gått en god trenerskole og holder et taktisk nivå som få andre på dette nivået. Men det virker ikke som spillerne får til det han prøver å få dem til å gjøre, sier en kjenner av trønderfotballen IL Tempo.no har vært i kontakt med tirsdag kveld.

Etter at Tiller 2 vant de fire første kampene har laget spilt to uavgjorte på rad. Spørsmålet nå er om Tiller-ledelsen kan tillate seg å sitte passive på perrongen og se på at opprykkstoget tøffer forbi uten at Tiller har løst billett.

Spekulasjonene går allerede i om spillergruppa ønsker seg den selvutnevnte stjernespilleren Arton Ademi som spillende trener:

- Han kan jo likegodt være spillende trener. Han gjør akkurat som han vil, og bestemmer alt utpå banen uansett, med eller uten en trener på benken, sier en Tiller-spiller i en anonym e-post.


Kampen på Tempe gras endte 2-2 etter at Tiller 2 tok en tidlig 2-0 ledelse og så ut til å ha kontroll på Nidelv. Hjemmelaget kjempet seg tilbake og utlignet til 2-2 før hvilen.

Mye kjemping og lite finspill i andre omgnag og målene uteble. Ingen av lagene fortjente mer enn ett poeng på en regnvåt bane.