IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ GJESTEOPPTREDEN: Det er uklart om Håkon Hiller gjør gjestecomeback på grunn av det sosiale eller det sportslige. (Foto: IL Tempo)

 Magnar Lundemos minnecup:
Dette er IL Tempo-troppen!

23/01/17 › IL Tempo stiller en slagkraftig og tallrik tropp til 2017-sesongens første test.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2017

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 23/01/17 › Magnar Lundemos minnecup 2017: Slik spilles de innledende kampene
   › 12/01/17 › Dette er terminlista for 5. divisjon avdeling 2 i 2017-sesongen
   › 29/11/16 › Minecup og cageball: Slik forbereder IL Tempo seg til den syke 2017-sesongen


(Lerkendal) Det henger en blanding av søt mannelukt og rå svettedis oppunder taket på 3T Cageball på Rosten. Lyset er akkurat slått av og det er på tide å puste ut for tungpustede IL Tempo-spillere.

Det er to treninger igjen før pre-seasonformen bør være på topp. Med kun ni dager igjen til forsesongens store høydepunkt: Magnar Lundemos minnecup i Meråker, som spilles 27. - 29. januar, har spillerne ingen treningstid å miste.

På samme dag som kampoppsettet ble offentliggjort, ble også IL Tempo-troppen tatt ut.

Den teller totalt 14 spillere.


GAMMEL HELT
Bård Haugvik (keeper), Emil Hauge, Vegar Olsen, Trond-Erik Skåren, Odd Iver Røstad, Håkon Hiller (forsvar), Jørn Ove Asklund, Øivind Stokland, Øystein Winsnes, Bruno Coelho, Thomas Lervik, Åsmund Nielsen (midtbane), Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum (angrep).

Håkon Hiller reiser helt fra Mo for å delta i cupen han har så mange gode minner fra. Sportslig sett var han kanskje på høyden i 2015, da IL Tempo tok seg helt til kvartfinalen, hvor Neset til slutt vant med ett mål, i en kamp Hiller var enestående og IL Tempo burde vunnet.

Etter en middels sesong i Lurøy FK, etter sjokkovergangen fra IL Tempo våren 2016, er det uklart om Hiller pendler til gamle jaktmarker på grunn av det sportslige eller det sosiale.


JUBILEUM
Det sosiale har nemlig alltid stått høyt i kurs i Magnar Lundemos minnecup. Også i 2017 satser IL Tempo stort på det som skjer utenfor banen; med overnatting på Teveltunet Fjellstue, harryhandel på Storlien og felles bespisning.

I tillegg byr arrangøren på en helt spesiell sosial bonus.

Lørdag kveld inviteres det til quiz og livemusikk på samfunnshuset i Meråker sentrum. Og det er ikke hvilket som helst band som står for musikken.

Dansebandet Scandinavia, som har hatt medlemmer som Rune Rudberg (notorisk rundbrenner kjent for monsterhit'en «Ut mot havet») og Tore Halvorsen (siden frontfigur i Ole Ivars), spiller opp til svingom og allsang fra klokken 22.

Det ligger med andre ord an til en uforglemmelig helg i Meråker!


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo