IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ SMULTRING-DUO: Magnus Sandnes jubler for at Bård Haugvik fortsatt er IL Tempo-spiller. (Foto: Erik Eikebrokk)

 Spillet om Bård Haugvik: IL Tempo-keeperen har bestemt seg
28/11/16 › Petter Northugs MILF'ere har forsøkt å lokke til seg IL Tempo-keeperen.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 24/11/16 › Petter Northug-klubb forsøker å stjele IL Tempo-keeper
   › 24/11/16 › Mosvik ILF endte sist - Northug skylder på vekta
   › 20/11/16 › I 2017 skal IL Tempo ut på nortgesturné. Klubben er eneste bylag i 5. divisjon avdeling 2


(Trondheim) I forrige uke var IL Tempo-keeper Bård Haugvik nær ved å underskrive kontrakt med Petter Northugs klubb MILF (Mosvik IL Fotball).

På to servietter hadde de tre MILF-konspiratørene Espen Selbo, Vegard Granli og Stian Finckenhagen utformet skisser for Haugviks klubbalternativer for 2017-sesongen
.

Det ene alternativet var som andrekeeper for IL Tempo. Det andre som førstekeeper for MILF. På begge serviettene var det tegnet opp felt som ventet på Bård Haugviks signatur.

Forhandlingene stagnerte da det viste seg at fremgangsmåten ikke var i tråd med Norges Fotballforbunds regler.

LIkevel var det klart at MILF mente alvor med keeperjakten.

FRAM OG TILBAKE
Etter at interessen ble kjent for offentligheten, la ikke Haugvik skjul på at oppmerksomheten gjorde godt for et gammelt keeperhjerte.

– Det er ikke lett å være 34 år, og ettertraktet "toppkeeper", skrev han på sin Facebook-profil, og satte med det fart i ryktene om at en overgang kunne vært aktuelt.

I IL Tempo konkurrerer han med Jørgen Schjølberg om keeperplassen.

Samtidig fikk MILF-kaptein Espen Selbo kalde føtter, og var redd for at keeperjakten skulle gjøre det umulig for nåværende MILF-keeper Asle Hammerdal å fortsette i klubben.

– Desperat keeperjakt er vel å strekke strikken langt. Årets spiller var etter min mening vår keeper Asle Hammerdal, skrev Selbo på Facebook, i et forsøk på å slukke brann.

NORTHUG-EVALUERING
Selbos utspill gjorde lite for å legge en demper på MILFs akutte spillerbehov. Også Petter Northug gikk ut i media og ga klart uttrykk for at den forferdelige 2016-sesongen har tvunget frem tøffe evalueringer av både spiller- og trenersituasjonen.

Det er allerede klart at Vegard Granli og Stian Finckenhagen kommer til å danne trenerduo for neste sesong. Det er likevel uklart hvem som har det siste ordet.

– Det er jeg som kan mest om fotball, derfor er det jeg som er sjef, hevder Vegard Granli bastant overfor IL Tempo PLAY.

HAR BESTEMT SEG
Interessen fra MILF viste seg å være mer enn bare et fuktig discosprell, og hovedtrener Granli formaliserte etter hvert Haugvik-interessen ved å henvende seg til IL Tempos styre. Med risiko for at den bløthjertede keeperen skulle la seg friste av bilig smiger og glansede lovord, ble IL Tempo-styret tvunget til å tvinge frem et svar fra Haugvik.

Haugviks svar lot ikke vente lenge på seg.

– Jeg er IL Tempo for life!


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo