IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ SEIERSMASKIN: Toppscorer Kim Roger Laugsand og hans followers har åpnet sesongen med fire seire av fire mulige. (Foto: Gunn Heidi Nakrem/Trønderbladet)

 Bygda koker før IL Tempo kommer på besøk: Dette sier verden om Melhus v IL Tempo
26/05/16 › Et gammelt jungelord hevder at: «når IL Tempo kommer til bygda, fryser folket til is». Gruvene på Melhus er ikke noe unntak.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 24/05/16 › Før kampen Melhus v IL Tempo: Hva skjedde egentlig i 2014?
   › 23/05/16 › GOLDEN COCK er tilbake: Hvem er toppscorer i 5. divisjon avdeling 3?
   › 30/09/14 › Etter kampen: IL Tempo 1-0 Melhus


(Melhus) Det er ventet stort publikumsinnrykk når IL Tempo kommer til Melhus torsdag ettermiddag. På Gruva kunstgress snakkes det om publikumsrekord.

IL TEMPO KOMMER TIL BYGDA
Den psykologiske krigføringen har startet for lengst. Men det som melhusinger kaller «mind games» oppfattes i det akademiske Trondheim som: «en sjelden, men morsom sammensetning av ord».Både lokale papiraviser og verdensdekkende internettaviser har bestilt akkreditering for å få være med på det som mange IL Tempo-spillere omtaler som «årets største begivenhet for Melhus og omegn».KOKER PÅ TWITTER
Melhus Fotball har til og med aktivert Twitter-kontoer for å kunne live-oppdatere kampen for bygdefolk som ikke har anledning til å møte opp på Gruva kunstgress in persona. Posten har bare i løpet av få dager fått opptil flere hjerter.REKORDHØY IL TEMPO-ODDS
Også NordicBet har kastet seg på IL Tempo-hypen, og tilbyr som alltid odds på IL Tempos kamper.


John Johnsen, som satser penger på alle kamper han selv spiller, til bookmakernes store frustrasjon, er overrasket over oddsen.

– Det har aldri vært så høy odds på IL Tempo-seier, sier Johnsen.EVENTER OG INVITES PÅ FACEBOOK
På Facebook florerer det med kampeventer og invitasjoner. Aldri før har så mange forsøkt å utnytte IL Tempos markedsverdi for å generere klikk og likes. Det er litt som når Rosenborg reiser til Frøya, og over 50 personer møter opp for å se heltene sine.En meningsmåler som IL Tempo PLAY ikke har vært i kontakt med hevder at over femti prosent av alle melhusinger har vært på internett for å lese om kampen denne uka. Det er tall som er sju prosent høyere enn den lokale sysselsettingen.IL TEMPO ELLER COOP?
Lokalavisen har visstnok økt løssalget med over førti prosent, og skal, selv om det bare er torsdag, allerede ha solgt over 200 eksemplarer. Dette til tross for at melhusinger flest kun ser på bildene i avisa, i tillegg til tegneseriene og tv-guiden for NRK Midtnytt.

Det økte opplaget kan vel og merke skyldes Coop Xtra sitt jubileumsbilag, i farger, som gir kvantumsrabatter på toalettpapir og kamferdrops.

TROPPEN
IL Tempos trenerteam har tatt ut følgende tropp: Jørgen Schjølberg (k), Ketil Thorsø, Vegar Olsen, Magnus Sandnes, Odd Iver Røstad, Eirik Ness Skåren (f), Bruno Coelho, Kristian Skjetne, John Johnsen, Åsmund Nielsen, Øystein Winsnes, Vidar Jenssen (m), Thomas Lervik, Andreas Gullaksen, Fabian Gomez, Martin Husevåg (a).

Melhus v IL Tempo sparkes igang torsdag 26. mai kl. 19:00 på Gruva kunstgress.

---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo