IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE? På 17 sesonger har IL Tempo fortsatt ikke greid å knipse det perfekte lagbilde. (Alle foto: IL Tempo PLAY)

 FINN FEM FEIL: Hvor vanskelig er det egentlig å ta «det perfekte lagbilde»?
25/04/16 › Det er tydeligvis vanskeligere enn det ser ut. For selv ikke IL Tempos paparazzier får det til. Her følger en innføring i lagbildets utallige fallgruver.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 22/04/16 › Obos Cup: IL Tempo møter ett av disse lagene i kvartfinalen
   › 21/04/16 › Bildebonus: Se bildene fra Støren v IL Tempo
   › 18/04/16 › 1017 ord: Se bildene fra Håkon Hillers siste IL Tempo-kamp


(Trondheim) På 17 sesonger har IL Tempo fortsatt til gode å knipse et korrekt lagbilde. Manglende symmetri, feil bekledning, ukorrekt positur og blikk vendt bort fra kamera.

IL Tempo-spillerne har gått i alle fotofellene det er mulig å gå i.

På lagbildet fra 2008 har to av spillerne på bakerste rekke armene i kors, fem har armene på ryggen og én har armene langs siden. I tillegg står den laveste spilleren, Magnus Nielsen, i bakerste rekke, på tærne. På nederste rekke har keeper Erik Hoff og Stian Finckenhagen inntatt positurer som ville vært mer naturlig i en halvpornografisk film.

I 2009-sesongen er det bedring å spore. Samtlige spillere har blikket festet på kamera, men igjen svikter symmetrien på bakerste rekke. Noen har armene i kors, andre ikke. I tillegg er nederste rekke venstrestilt i stedet for å være midtstilt, noe som medfører et tomrom under assistenttrener Ole Indergård.DET FØRSTE LAGBILDET
Det første lagbildet av IL Tempo ble tatt 20. mai, 2000, før den første seriekampen, mot NTNUI 3. Her er alt galt. Forskjellige farger, en tøysete ball, joggebukse, forskjellige utstyrsmerker og skjeløyde blikk.

I 2012 var det meste bedre enn i 2012. Til tross for tolv års trening, syndes det fortsatt mot "det gylne snitt". Åsmund Nielsen, Jo Darell og Vidar Jenssen kikker på noe helt annet enn kameraet, og Vegar Olsen prøver seg på en upassende "armene i siden"-oppstilling. Bruno Coelho stiller utrolig nok med joggebukse. Tor Martin Olsen er derimot den største synderen, som har iført seg en gammel Hummel-drakt når resten av spillerne er korrekt antrukket i Puma. Vidar Jenssen har dessuten Nike-shorts.2008-sesongens andre forsøk ble gjort på Strindheim kunstgress. Her stiller Vegar Olsen, Morten Grahl-Madsen og Robert Preller i gamle Kappa-drakter. Keeper Tor Martin Olsen har tatt med seg en toskete ball, slik lilleputt-lag pleier å ha, mens Andreas Thyge Nielsen igjen viser at han ikke vet forskjell på høyre og venstre.ODDETALL ER BEST; OG ÉN MER PÅ BAKERSTE RAD
I en treningskamp i 2014 tok IL Tempo dette bildet. Den største synderen her er Kristian Skjetne, som stiller med adidas t-skjorte og hvite strømper. Bård Haugvik, Erik Eikebrokk og Tor Martin Olsen er ikke stort bedre, med henholdsvis treningsvest, armani og adidas. Trond-Erik Skåren stiller dessuten uten både sponsor og logo på drakten. Ketil Thorsø med nedrullede strømper er respektløst.I 2011 tok IL Tempo et godt lagbilde, men det er likevel ikke uten feil. Flere spillere på nederste rekke har inntatt korrekt posisjon; se Bruno Coelho, Vidar Guttormsen, Tor Martin Olsen og Erik Eikebrokk. Men igjen er det Andreas Thyge Nielsen som drar totalinntrykket voldsomt ned med sin joggebukseløsning. Vidar Jenssen er den eneste som ødelegger på bakerste rad, som ellers er perfekt.
Merk Vegar Olsens hvite strømper.MYE NESTEN
Etter 2014-sesongens siste spark på ballen, var det på tide med årets lagbilde. Her er keeper og trener korrekt plassert på hver sin side av bakerste rad. Bakre rekke ser generelt meget godt ut. Det samme kan ikke sies om den nederste. Moromannen Emil Hauge forsøker seg på morsomheter, men ødelegger for resten. Fabian Abueg Gomez' joggebukse har ingenting på et lagbilde å gjøre, og Åsmund Nielsen ødelegger symmetrien i totalbildet ved å være én mann for mye på nederste linje. Stort pluss for korrekt bruk av "to fingre i bakken" på nederste rad.

Det nærmeste IL Tempo noen gang har vært "det perfekte lagbilde" var i 2015. Igjen er det Åsmund Nielsen som ødelegger symmetrien; denne gang er han overflødig på høyre side av nederste rekke. Generelt er spillerne for late i ryggen og nedsunkne i holdning, men dette bildet gir en viss optimisme for at IL Tempo en vakker dag skal greie å gjøre det umulige mulig:

Nemlig å knipse "Det perfekte lagbilde".I 2016 får IL Tempo muligheten på nytt. Skal det endelig lykkes på det syttende forsøket?


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo