IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ FATTIGMANNS-NM: I stedet for å delta i det såkalte norgesmesterskapet, må "røkla" av breddefotballen spille Mikke Mus-cup seg imellom. (Grafikk: Erik Eikebrokk)

 Gruppefinale i OBOS Cup: Slik kan IL Tempo gå videre til kvartfinalen
20/04/16 › IL Tempo kan ikke gå videre som beste toer, men det kan Støren...

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 17/04/16 › Etter kampen: IL Tempo 4-0 National
   › 07/04/16 › NordicBet: Melhus er storfavoritt til å rykke opp. 17 i odds på IL Tempo-triumf
   › 04/04/16 › VIDEO: Erik Hoff snakker om Obos Cup, Sjetne IL og Bruno


(Trondheim) Både IL Tempo og Støren har vunnet sine to første kamper i Obos cup avdeling 7. Dermed er det klart for ren gruppefinale onsdag ettermiddag, i wienerbrødets hjemtrakter.

TABELL OBOS CUP, GRUPPE 7
  1. IL Tempo 2 2-0-0 10-6 (+4) 6
  2. Støren 2 2-0-0 6-3 (+3) 6
  3. Tolga-Vingelen 2 0-0-2 6-9 (-3) 0
  4. Oppdal 2 0-0-2 3-7 (-4) 0

VIKTIG Å VINNE
Obos Cup består i 2016 av sju avdelinger. Alle puljevinnerne går videre til kvartfinalen. I tillegg går beste toer videre.

Med seier eller uavgjort vinner IL Tempo pulja, med Støren på andreplass. Dette fordi IL Tempo har bedre målforskjell enn Støren, +4 mot +3.

Først i juni blir det avgjort hvem som blir nummer 3 og 4 i pulja, når Tolga-Vingelen og Oppdal møtes på Sætergård, Tolga.

BESTE TOER
Støren må vinne kampen for å vinne pulja, og være sikker på kvartfinaleavansement. Skulle Støren vinne kampen, og med det skyve IL Tempo ned på andreplass, skal det mye til for IL Tempo å bli beste toer.

Resultatene i mange av de andre gruppene tyder på at de to beste lagene i flere puljer vil få minst 6 poeng og langt bedre målforskjell enn IL Tempo.

Derfor er Erik Hoffs mannskap avhengig av å ta poeng mot Støren, for at avansementet skal kunne feires med et lite wienerbrød på Størens bakeri.

UAVGJORT BEST FOR BEGGE?
Ender kampen uavgjort, vil IL Tempo uansett vinne pulja og Støren ende som nummer 2. Men for Støren kan ett poeng være nok til å bli beste toer.

Med sju poeng står laget nemlig sterkere enn de andre toerne, hvor mange toere trolig vil vinne to av kampene, men tape mot gruppevinneren.

Utfordringen for Støren er at gruppa ferdigspilles allerede nå, slik at de andre gruppene kan se til avdeling 7 for å finne ut hva som skal til for å bli en god nummer to.


IL Tempo-troppen: Jørgen Schjølberg - Robert Preller, Vegar Olsen, Magnus Sandnes, Ketil Thorsø - Øystein Winsnes, Jørn Ove Asklund, John Johnsen, Kristian Skjetne - Thomas Lervik, Andreas Gullaksen, Fabian Gomez, André Larsen
---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo