IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ GRUNN TIL BEGEISTRING? Vidar Jenssen frykter IL Tempo-trener Erik Hoff ikke skal takle presset. (Foto: Åsmund Nielsen)

 KOMMENTAR: – IL Tempo har spist opp trenere før. Er Erik Hoff i stand til å takle presset?
05/04/16 › VIDAR JENSSEN er bekymret. I denne kommentaren gjør han Erik Hoffs lederstil og sjefsposisjon i klubben atter en gang til tema.

 

 
 
 
Skrevet av
Vidar Jenssen
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 05/04/16 › VIDEO: Erik Hoff snakker om OBOS Cup, Sjetne, sluttabellen og Bruno
   › 04/04/16 › Etter kampen: IL Tempo 6-5 Tolga-Vingelen
   › 01/04/16 › Les hva Erik Hoff sa til pressen etter Sokna-seieren


(Sluppen) Etter Erik Hoff sin inntreden høsten 2014 vant IL Tempo det meste av kamper. Fjerdeplassen i 2015 ble derfor en nedtur.

  » HUSKER DU?
   Bruno Coelho går i Salazars fotspor. Er en ny diktator født?

SELVTRENING
Etter en vinter der spillerne har trent seg selv har Erik Hoff styrt skuta i flere treningskamper. Fasiten er noen gode kamper, pent spill og mange mål. Mot 4. divisjonslag ble det verre. Noen fine tendenser offensivt, men dårlig press, lite løpskraft og dårlig forsvarspill førte til klare tap.

Har han låst seg inne, latt håret gro og sluttet å vaske seg?

Før første obligatoriske kamp mot Tolga-Vingelen, i den "tradisjonsrike" og "gjeve" OBOS Cup-en, var det derfor en del usikkerhet. Noen har i den siste uka påpekt at det tidvis vært bekmørkt i 2. etasjen om kvelden på Nidarvoll, der hovedtrener Erik Hoffs bolig befinner seg.

Ryktene har gått i IL Tempo-miljøet. Mens familien har vært aktive i underetasjen har det ikke vært tegn til Erik Hoff.

Har treneren låst seg inne? Trukket ned persiennene og teipet igjen vinduene? Latt håret gro, kanskje sluttet å vaske seg?

Kommuniserer han med familien ved hjelp av små lapper under dørsprekken?

Har presset den siste tiden blitt for mye for trener Hoff?

STRESS
IL Tempo er et stressende land å leve i. Mange takler ikke presset. IL Tempo har spist opp trenere før.

Men Erik Hoff var ikke død, og avfeide før Tolga-Vingelen-kampen alle ryktene som vås. Han har bare trengt ro i 2. etasjen. Med ett mål for øyet: Å skape et enda bedre IL Tempo.

IL Tempo er
et stressende
land å leve i.
IL Tempo har spist opp
trenere før

Man kan dra klare paralleller mellom det å være kokk og det å styre IL Tempo. Klubben har spillerne. Klubben har fasilitetene. Dermed har Hoff alle ingredienser til å lage festmåltid.

I tillegg har klubben sikret seg nytt kjøtt. Andreas Gullaksen er en ny indrefilet som er klar til å frese i gryta. Samtidig er det viktig å dandere. Noen spillere har bedre relasjoner enn andre. Man slenger ikke blomkålen rett opp i brunsausen.

Riktig sammensetning, riktig mix, er stikkordet.

Det ble utdelt IL Tempo-luer og vannflasker til alle spillerne da utesesongen tok til. Enda et skritt på veien for å fremstå mer som en enhet. Som et lag.

Men uten Erik Eikebrokk og Emil Hauge tilstede var det flere som påpekte at kontrollen har sklidd ut. Forskjellige farger på strømpene og andre feil i symmetrien. Verst av alle; Åsmund med kritthvite sokker.

SUPERHELTER
De fleste legger ikke merke til slikt fra en spiller som kan dukke opp i dongrishorts på treninger. Det blir som å henge seg opp i at superhelter som Batman og Supermann bruker underbukser utenpå buksa.

Spillerne må
gå i seg
selv på defensiv dødball

Det er vrient å se at publikum sålangt har fått vann i munnen av det Hoff har stelt i stand med årets IL Tempo-utgave. Men det smaker såpass godt med de fine offensive tendensene, og ikke minst cupseieren over Tolga-Vingelen, at det er lov å tro på at han kan bli en femstjerners kokk med råvarene han har tilgjengelig. Det kreves enda mer disiplin og beinhard jobbing på kjøkkenet - eller treningsfeltet. For det er her oppskriften lages.

I tillegg må spillerne gå i seg selv på defensiv dødball. Mønsteret med at vi har motstander etter motstander på gaffelen - ja, halvveis fortært - før vi slipper inn dødballmål må brytes!

Det bør skje allerede mot Oppdal neste søndag.

Ledelsen bør umiddelbart ilegge forbud mot tidlig avreise, overnatting med afterski og fester preget av uvettig oppførsel, damer under 18 år, oppkast, håndbak og rævkrok.

#8---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo