IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ GRØNT ER SKJØNT: Grønne rundinger sier noe om hvor nær spilleren er en overgang til IL Tempo. (Grafikk: Erik Eikebrokk/SKY Sports)

 #RYKTEBØRSEN: Overgangsvinduet er åpent - og IL Tempo er på spillerjakt
12/09/16 Mandag 12. september stenger 2016-sesongens siste overgangsvindu. Dermed er dette siste mulighet for IL Tempo til å forsterke laget før sølvkampen og semifinalen i Obos Cup. Dette er IL Tempo PLAYs ryktebørs.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 10/01/16 › Fabian: – Vi trenger nye spillere!
   › 01/09/11 › Overgangsvinduet er stengt: Ingen forsterkninger til IL Tempo
   › 27/04/10 › TRANSFERSPESIAL: IL Tempo i pikant overgangsdrama


(Romolslia) Tradisjonen tro blir en rekke spillere linket til IL Tempo i perioden mellom foregående og kommende sesong. Noen spillere rykter seg til klubben på egen hånd for å styrke sin markedsverdi, mens andre spillere blir linket til klubben på grunnlag av usannsynlige og, for mange, esoteriske, årsakssammenhenger.

Ryktebørsen henter sine kilder fra sosiale medier og internett, uten at disse på noen måte blir bekreftet av klubb, spillere eller agenter. Flere spillere har betalt for å få sitt navn nevnt.

#RYKTEBØRSEN

12/09/16
- Etter at IL Tempo PLAY slo opp at en ny superstjerne skal være klar for klubben, har tidligere Mausund-kaptein Kim Hansen avvist at det er han som er den nye superstjernen.

– Kan aldri tenke meg at IL Tempo har brukt for en halvtrent, delvis invalid fisker fra Mausund! Det er mulig jeg hiver meg med på noen treninger utover vinteren, sier Hansen til IL Tempo PLAY.

12/09/16 - Klubben har i dag bekreftet at Jørn Ove Asklund har signert for gamleklubben Kattem.

10/09/16 - Skademarerittet Mikael Gjevik skal, ifølge Vegar Olsen, være sugen på å ta opp kampen med Bård Haugvik og Jørgen Schjølberg om førstekeeperplassen i IL Tempo. Gjevik har vært fotballinvalid siden slutten av 1990-tallet, men mener selv at han er i sitt livs form.

Gjevik skal visstnok ha brukt kamerat Espen Schmitz som lokkemat for å få på plass en avtale.

08/09/16 - Den tidligere IL Tempo-spilleren Ole Bruseth skal visstnok være på utkikk etter en ny klubb. Bruseth spilte for IL Tempo i 2012, men vendte etter sesongen tilbake til tidligere lagkompiser i Nardo 3.

Bruseth skal siden ha satset på en karriere som triatlet, men skal nå være klar for et comeback på fotballbanen.

07/09/16 - Den tidligere Mausund- og Frøya-midtstopperen Kim Hansen er nok en gang i IL Tempo-kikkerten. Trøblete knær har gjort at Hansen ikke har spilt fotball på to sesonger, men nå kan den enigvarende overgangssagaen gå mot slutten.

– Vi får se til neste år om kneet tåler deg. Jeg har ikke rørt en fotball på to år. Jeg trenger noen runder på mølla først, sier en sjeldent beskjeden Hansen til IL Tempo PLAY.

05/09/16 - Jørn Ove Asklund trener for tiden med gamleklubben Kattem. Asklund har i det siste startet flere av IL Tempos kamper på benken, noe som har ført til spekulasjoner om Asklund kan være på vei bort etter snaue to sesonger som IL Tempo-spiller.

IL Tempo PLAY vet at det skal ha vært uenigheter mellom Asklund og IL Tempo-trener Erik Hoff. Det er fortsatt uklart hva disse uenighetene dreier seg om.

---

23/03/16 - Håkon Hiller forlater IL Tempo etter ni sesonger for klubben. 39-åringen, som er klubbens eldste spiller og målscorer, har signert for den nord-norske 5. divisjonsklubben Lurøy FK.

Hiller har bestått den medisinske testen og har allerede debutert for sin nye klubb i en treningskamp.

26/02/16 - Den svenske midtspissen Tobias Persson skal ifølge svenske medier prøvespille for IL Tempo i nær fremtid. Persson er 24 år, og har begynt å ta opp fotballen igjen etter en kortere pause.

Persson har tidligere spilt 3. og 4. divisjonsfotball i Sverige.

15/02/16 - Ifølge Jørn Ove Asklund har IL Tempo sikret seg enda en ny spiller.

Martin Husevåg signerer torsdag! hevder Asklund.

Asklund mener Husevåg har alt det han selv ikke har:

– Han er veldig ulik oss andre på midtbanen, ja. Nå får vi inn litt mer løpskraft!

09/02/16 - Om ikke helt ut av det blå dukket endelig ex Nardo 3- og tidligere IL Tempo-spiller, Ole Bruseth, opp på IL Tempo-trening i dag.

Det ble ikke skrevet kontrakt, men Bruseth skal i det minste ha greid å imponere noen med noe.

– Han dominerte ikke, men bra spiller med ball og til å utfordre. Ikke kjempegod defensivt, men han kan sikkert være en god sideback, sa IL Tempos defensive unikum Jørn Ove Asklund.

07/02/16 - Den tidligere Kattem-spilleren Martin Husevåg gjorde i dag sin uoffsielle debut for IL Tempo da han startet som indreløper i treningskampen mot Flatås.

Husevåg gjorde sine saker bra og er ventet å trene med laget denne uka. Spilleren beskrives som løpssterk og lojal, og en som kan bekle flere posisjoner med bravur. Enda mer potet altså!

21/01/16 - Én uke før Magnar Lundemos Minnecup er IL Tempos to første signeringer klare. På dagens trening signerte både Andreas Gullaksen og Jørgen Schjølberg på papirene som gjør dem til IL Tempo-spillere.

Emil Hauge mener det er første gang i Schjølbergs karriere at han har deltatt i så mye som fire treninger på bare to uker.

19/01/16 - Jørgen Schjølberg sier Ole Bruseth er tidenes tøffel, og at dét er årsaken til at sistnevnte ennå ikke har vært på trening.

– Han bruker kids og familiemann-konseptet for alt det er verdt, sutrer Schjølberg.

14/01/16 - Dagens trening var Jørgen Schjølbergs første med IL Tempo siden 2012. Etter treninga uttrykte Schjølberg glede over å være tilbake, og ønsket å få papirarbeidet unna veien raskest mulig.

– Jeg er klar til å signere! sa den tidligere Nardo- og Kattem-keeperen.

IL Tempo har lenge vært på jakt etter en ny keeper. Gimse-keeper Gøran Nygård har vært frontrunner som utfordrer til Bård Haugvik etter å ha trent med laget flere ganger, men har ikke signert overgangspapirene. Med Schjølberg på plass er keeperkvoten full, noe som markerer slutten på keeperjakten.

13/01/16 - De tidligere Nardo 3-spillerne Trond Sivertsen og Jo Kielland avviser enhver mulighet for en overgang til IL Tempo. Mens Sivertsen ikke engang er interessert i å gå i dialog, sier Jo, ironisk nok, "nei".

– Har bare kapasitet til sporadisk deltagelse, og da ser jeg ikke helt poenget. Dette ifølge Jørgen Schjølberg.

Kilder IL Tempo PLAY har snakket med hevder Sivertsen skal satse på triathlon i 2016.

12/01/16
- Den tidligere Kabelvåg 3-spilleren Sander Lied Edvardsen trente i dag med IL Tempo. Nordlendingen viste seg frem med en rekke intrikate triks og finter som ingen i fotballuniverset har sett før.

12/01/16
- Andreas Gullaksen har varslet øvrige interesserte klubber om at det siste, vanskelige valget skal gjøres mellom to klubber.

– Det står mellom Byneset og IL Tempo!

10/01/16
- Den tidligere Hulløy FC-spilleren Adrian A. Aagesen mener han er perfekt for IL Tempo. Aagesen har ikke spilt fotball siden han før 2014-sesongen ble enig med 4. divisjonsklubben om å avslutte samarbeidet. Nå mener han å ha lært, og er en ny og bedre utgave av seg selv.

– Jeg er som poteten, som kan brukes til det meste, men jeg liker meg best på sentral midbane, hevder Aagesen.

07/01/16
- Også Ole Bruseth er på utkikk etter ny klubb etter Nardo 3-kollapsen. Bruseth var en stor suksess for IL Tempo i 2012-sesongen, men har kastet bort talentet i burgunderklubben siden.

– Jeg er for tiden i tenkeboksen på hvor mye tid jeg har til fotball. Jeg har ikke like mye tid som før, men fotball er fortsatt fristende...

06/01/16
- Jørgen Schjølberg er kontraktsløs etter at Nardo 3 ble lagt ned etter 2015-sesongen. Den tidligere IL Tempo-keeperen ønsker å finne seg en ny klubb før kjæresten blir for bortskjemt. Schjølberg opptrer samtidig som agent på vegne av to andre Bosman-spillere, Jo Kielland og Trond Sivertsen, fra samme ex-klubb.

03/01/16 - På flere sosiale medier har ex-skihopperen Daniel Forfang lansert seg selv som løsningen på alle IL Tempos scoringsproblemer. Forfang har prøvespilt for IL Tempo en rekke ganger, men uten å få kontrakt.

– Før var han en stor skihopper. Nå er han bare stor, sier Morten Solem.

I sin eneste kamp for IL Tempo, i 2006, kom Forfang inn som innbytter ved pause i bortekampen mot Lade FK, men ble raskt byttet ut igjen.

29/12/15
- Den tidligere IL Tempo-spilleren Thomas Sundberg trente i dag med IL Tempo. Tøffingen er kjent for å være en beinknuser av rang, og er i 2016 den eneste fotballspilleren i verden som fortsatt spiller med JOFA leggbeskyttere.

Overgangen virker særs usannsynlig.

27/12/16 - Rett etter midnatt, sannsynligvis etter altfor mange rom & cola, erklærer tidligere Flatås-spiss Stian Aae seg som Bosman-spiller og høyaktuell for IL Tempo. Aae mener IL Tempo trenger enda en spiss med lite fart, dårlig arbeidskapasitet og narsissistiske tendenser.

Aae, som i 2014 ble stemt inn på "Årets lag" i 5. divisjon av IL Tempo PLAY, kan ha rett.

03/11/15 - Gimse-keeper Gøran Nygård trener med IL Tempo. Dette er tredje gang Nygård trener med IL Tempo. Nygård bor på Valentinlyst og har lang reisestrekning til treninger og kamp med Gimse.

Nygård har imponert stort sportslig på sine IL Tempo-treninger så langt, men beslutningsdyktigheten er det så som så med.

26/10/15
- Eirik Ness Skåren trener med IL Tempo. Skåren er søskenbarn til den langt mer meritterte og sagnomsuste Trond-Erik Skåren.

Ness Skåren beskrives som en tøffing med vinnervilje, lagånd og duellstyrke.

22/10/15
- Johannes Jakobsen er sistemann til å trene med IL Tempo. NTNU-studenten ser ut som en akademiker, men spiller som en kunstner, ifølge Fabian Gomez.

Jakobsen har tidligere spilt for Furuset og Alna-alliansen.

14/10/15
- Fotballnomaden Andreas Gullaksen trener med IL Tempo. Gullaksen har spilt i over halvparten av alle trønderske klubber, men er mest kjent for tiden i Byåsen Festfotball, Heimdal, Kattem og, nå senest, Byneset. Gullaksen, som scoret 12 mål på 22 kamper i 2015, skal nå visstnok ha bestemt seg for å spille for et skikkelig lag.

Gullaksen har aldri vært med på å slå IL Tempo.

09/10/15
- Kattem-spiller Jan Martin Dahlen trener med IL Tempo. Dahlen er usikker på om tiden strekker til for videre satsing med den nyopprykkede 3. divisjonsklubben. Kattem har havnet i en avdeling som innebærer mange lange reiser. Dahlen trente også med IL Tempo før høstsesongen 2016.

#Ryktebørsen oppdateres fortløpende.

Har du flere overgangstips? Skriv dem inn i kommentarfeltet under, og vinn gull-billetter til finalen i kretsmesterskapet.


---

Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo