IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ SVARTEMANN. LARSEN TRIVES I ALL TYDELIGHET I SVART OG HVITT. VAR DET DERFOR HAN VALGTE IL TEMPO? (Foto: krogstad.no/facebook.com/andre.m.larsen.7)

 André Marthinussen Larsen signerte for IL Tempo - med i søndagens tropp
26/06/15 › Torsdag 25. juni var en dag som hadde alt. Først sesongpremierte sesong 5 av Suits - så satte advokat André Marthinussen Larsen sitt navnetrekk på papiret som gjør han til IL Tempo-spiller fra og med i dag.


 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
   
 
 
 


   ‹› LES OGSÅ

   › Link › Advokatfirmaet Krogstad ANS: Advokat/partner André Marthinussen Larsen
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 25/06/15 › POSTER: IL Tempo v Hommelvik

 

(Trondheim sentrum) André Larsen har i snart to tiår blitt beskrevet som en norsk fotballs wonderboy. Kilder, som IL Tempo.no ikke har snakket med, husker Larsen som hurtig, fintesterk og arbeidsvillig angrepsspiller med vinnerskalle og youtube-skills.

Talentet til tross - karrierestigen har vært nedadgående.

Først, som enda et stortalent som ikke slo gjennom i Rosenborg. Etterpå som utvekslingshospitant i farmerlagene Byåsen og Ranheim, før det hele kuliminerte med den største nedverdigelsen av dem alle: Spill for Charlottenlund i 3. divisjon.

IL Tempo er perfekt for André, og André er perfekt for IL Tempo

Innimellom har Larsen rukket å bygge renommé som en av landets største futsalprofiler, etter å ha vært kanskje den uunnværlige årsaken til Nidaros Futsals mange tunge titler.

Logikken taler for seg: For da Larsen trappet ned, tok Nidaros Futsal-hegemoniet også slutt.

IL Tempo.no kjenner til at flere trønderske klubber, blant annet Heimdal og Kolstad, har mislykket i sine forsøk på å hente lynvingen. Ingen klubber greide å tilby en pakke fristende nok til å lokke Larsen tilbake på kunstgresset.

Ikke før IL Tempo kom på banen.

Etter to treninger hadde IL Tempo-trener Erik Hoff sett nok - og skreddersydde et tilbud Larsen ikke kunne si nei til. Eller var det kanskje motsatt?

– IL Tempo passer perfekt for André. André passer perfekt for IL Tempo. Han er med i troppen mot Hommelvik på søndag.

André Marthinussen Larsen vil spille med trøye nummer 25 - et nummer som ble frigjort da Christian Mjølhus signerte for Sverresborg i april.

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting