IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 18/09/15 Winsnes raser mot feilaktig oppslag - krever dementi

   ‹ SENSASJONELLE BEIN. IL TEMPO HAR GJORT KLART FOR ET SENSASJONELT COMEBACK PÅ SØNDAG (Illustrasjon: Erik Eikebrokk)

 FØR KAMPEN: CSK 2 v IL TEMPO
Klart for sensasjonelt comeback!

19/09/15 › Da Øystein Winsnes, fredag ettermiddag, vinket krenket fra oppmerksomhetens balkong holdt han på å ta fokuset vekk fra helgas virkelig viktige happening. Klubben svarte umiddelbart med å banke sitt eget tabloide trumfkort i bordet - og lovte et sensasjonelt comeback.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
   
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 18/09/15 › Øystein Winsnes raser mot tidligere kampreferat - krever dementi!
   › 14/09/15 › Etter kampen: IL Tempo 6-1 Vikvarvet

   › 05/06/10 › Etter kampen: Bjørgan 0-3 IL Tempo


(Bromstad) For klubbens mediesakkyndige svarte umiddelbart med å banke sitt eget tabloide trumfkort i bordet - og lovte et sensajonelt comeback, dog uten å offentliggjøre navn.

Har sunket
ned i Glemselens gjørmehull

Konsekvensen var at Winsnes' martyrpropaganda umiddelbart sank ned i glemselens gjørmehull.

Såret, krenket, breial, raljerende - og nå glemt.

IL Tempos sportslige apparat har vært sjeldent lojale overfor klubbens offisielle statement, men IL Tempo.no vet at dette dreier seg om en tidligere spiller, som ikke har spilt for andre klubber siden sin siste IL Tempo-opptreden.

Det er ikke kjent når denne spilleren spilte sist for klubben, eller om han allerede har spilt denne sesongen.

Men i løpet av noen korte minutter natt til lørdag, skal klubben ha delt en lenke til et gammelt kampreferat på sin egen Facebook page.

Lenken, som IL Tempo.no bare har sett screenshots av, skal ha vist til et kampreferat fra 2010 - IL Tempos eneste sesong i 4. divisjon - mellom Bjørgan og IL Tempo. En kamp IL Tempo vant 3-0.

Etter få minutter online ble lenken fjernet, og ingenting tilsvarende har senere blitt postet på Facebook-siden.

Dette har naturlig nok ført til spekulasjoner om den aktuelle spilleren skal ha spilt i denne kampen.

Noe som ikke nødvendigvis gjør det enklere å peke ut hvem dette dreier seg om.

Ikke enkelt å peke ut hvem dette dreier seg om

Etter 2010-sesongen, som endte med nedrykk (til tross for 4. plass), meldte både Bent Skretting og Ole Kristian Indergård overgang til moderklubben Lensvik. Ettersom overgangsvinduet stengte 1. september, er det ingen grunn til å tro at noen av disse to gjør comeback.

Foruten Ketil Thorsø og Vegar Olsen, som har spilt de fleste IL Tempo-kampene i 2015, kan det nesten være hvem som helst av de øvrige:

Dermed gjenstår det 7 navn.

Tor Martin Olsen, som fikk karakeren 9 og ble kåret til banens beste mot Bjøran, har ikke spilt for IL Tempo siden våren 2014, og kan være en mulig erstatter for en skadeutsatt Bård Haugvik.

Håkon Hiller, som ble kneskadet i hjemmekampen mot Charlottenlund 2, passer spesielt godt til beskrivelsen. Ikke minst fordi det var mot søndagens motstander han ble skadet og har vært ute av spill siden. Lite er sagt om lengden på Hillers rekonvalesens, men det skal sies at Hiller knapt har rørt en ball etterpå.

Hiller, Kula, Åsmund, Solem, Eikebrokk, Magnus eller Grahl?

Morten Solem, som egentlig la fotballskoene på hylla etter 2014-sesongen, har gjort en håndfull opptredener i 2015 som nødhjelp. Solem skal ha elsket den viktige rollen han har hatt i disse kampene, og det kan være at Solem har bestemt seg for å bidra for fullt ut sesongen - og hjelpe IL Tempo i den tilnærmet håpløse kampen om opprykk.

Erik Eikebrokk flyttet tidligere i høst til Oslo på grunn av jobb, men det har vært snakket internt om muligheten for å hente Eekebrokk nordover til avgjørende kamper. Søndagens kamp er på alle måter av en slik karakter.

Åsmund Nielsen gjorde strengt tatt comeback i hjemmekampen mot Vikvarvet sist helg, men dette var av en plutselig art, som skled mellom fingrene på nasjonal media. Det var heller ikke planlagt. Derfor kan denne kampen passe godt for Nielsen til å varsle sin fullstendige rekonvalesens tradisjonelle "jeg er tilbake for fullt"-uttalelse.

Magnus Nielsen, som sist spilte for IL Tempo i 2012, har de siste ukene blitt observert i Trondheim. Nielsen flyttet til Oslo for 3 år siden, men det ryktes nå at han er tilbake i Trondheim for å bli, noe som naturlig nok leder til spekulasjoner om et sportslig comeback.

Får ikke svaret før på søndag

Morten Grahl-Madsen la fotballskoene på hylla etter 2011-sesongen for å prioritere jobb. Siden har klubben savnet en bakromsspiss med kronisk nese for mål. I jakten på storseier kan også "Spissen" være spilleren som skjuler seg bak det hemmelige forhenget.

Klubben har forlengst offentliggjort sin tropp til kampen, noe som klubben har for vane å gjøre opptil flere dager før kamp, men her er det på nåværende tidspunkt ikke lagt inn noen navn som passer til beskrivelsen.

Fristen for å legge til nye navn går ut to timer før avspark søndag.

Svaret får du antagelig ikke før da.

SISTE: Klubben har avvist at det dreier seg om Kent Stian Holmli.

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting