IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

 OBOS Cup: IL Tempo møter Frøya
13/08/15 › I den første utgaven av OBOS Cup skal IL Tempo møte 4. divisjonslaget Frøya. Kampen spilles tirsdag 18. august kl. 20 på Romolslia - til tross for at IL Tempo spiller seriekamp både søndag og torsdag.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
   
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › LINK › OBOS Cup: Trekning 1. runde
   › 16/05/15 › Thyge Nielsen om OBOS Cup: – Cup er ikke cup
   › 13/05/15 › NFF: IL Tempo er endelig klare for cupen - på en måte


(Lerkendal, NFF) IL Tempo kunne kanskje ikke fått en vanskeligere motstander enn Frøya i 1. runde av OBOS Cup. Etter at trekningen ble publisert tidligere denne uken var det likevel ikke motstanderen som var temaet.

– Én ting er at Fotballkretsen setter oss opp med Lade kunstgress som hjemmebane. Noe helt annet er at de setter opp cupkamp to dager etter én seriekamp og to dager før den neste, forklarer Erik Hoff.

IL Tempo har hatt Romolslia kunstgress som hjemmebane i 5 år. Da blir det merkelig lesning å se at Fotballkretsen setter opp kampen på nøytral grunn.

Svaret fra Fotballkretsens daglige leder gjorde ingen klokere.

–  Dere (IL Tempo (journ.anm.)) står selvfølgelig fritt til å flytte kampen til Romolslia, svarer Bjørn Langørgen.

At IL Tempo spiller 3 kamper på 4 dager bryr ingen seg om

Flytting av kamper medfører alltid unødvendig styr, ettersom laget som ikke ønsker å flytte har det opprinnelige tidspunktet på sin side. Så også med Frøya i denne saken, som bruker argumentet om hviletid mellom kamper som argument for ikke å flytte kampen til førstkommende søndag.

– Utifra deres forslag så er dette vå eneste dag hvor guttene får 2 hele dager i restitusjon. Vi har minimum 17 mil til nærmeste motstander som er Meldal, og ettersom de aller fleste av våre spillere nå er basert på Frøya så blir det stor reisebelastning, sier Stig Halvorsen, leder i Frøya.

Og får støtte av Langørgen i Fotballkretsen.

At IL Tempo spiller tre kamper på fire dager er det ingen som bryr seg om.

Oppfordringen var Fotballkretsen var like søkt som vanlig.

– Hør med Bratsberg da! De er sikkert med på en flytting.

Igjen: Fotballkretsen ber IL Tempo gjøre den administrative og organisatoriske jobben i stedet for dem. En jobb IL Tempo betaler Fotballkretsen/NFF 15 000 i året for å gjøre.

Enden på visa ble at kampen ble flyttet fra Lade kunstgress til Romolslia kunstgress. Kampdato blir det samme, med avspark kl. 20.

Og dét først etter at Flatås stilte sin halve bane til disposisjon for at IL Tempo skulle slippe å spille kampen på Lade kunstgress.

Det er i hvert fall godt med noen gode, empatiske kolleger...

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting