IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Hjem  » Golf  » Spillerstall  » Kalender  » 5. div avd 2  » IL Tempo PLAY  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ SELFIE OF THE YEAR? IL TEMPO-SPILLERNE JUBLET ETTER KVARTFINALETAPET - SLIK AT DE ENDELIG KUNNE DRA HJEM (Foto: Vidar Guttormsen)

» Vanvikan Indoor: IL Tempo tapte for hjemmelaget i kvartfinalen
17/01/15 › IL Tempo imponerte i gruppespillet, men laget gikk tidlig tom for krefter - til tross for mange pauser.

››› Skrevet av Trond-Erik Skåren › tronderik83@hotmail.comFacebook/tronderik.skarenTwitter@TronderikSkaren

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   › 11/01/15 › Jørn Ove Asklund signerte endelig for IL Tempo - ett år på overtid

   ‹› RELATERTE SAKER
   › Link 1 › Fosna-Folket: "Vanvik vant sin egen turnering"

 

(VANVIKAN) Planen var å ta ferga over til Vanvikan kl 09:00 - militærtid lørdag morgen.

Magnus Sandnes og Trond-Erik er i overkant ivrige, og tar ferga som går 08:30.

Det gjør ikke Vidar Jenssen - som prioriterer søvn: "Jeg føler halv ti båten er jævlig mye bedre." Hele 30 minutter før første kamp er Jenssen på plass.

Kampene spilles over 17 minutter - med 7 utespillere og keeper.

16 lag er påmeldt turneringen, og IL Tempo er plassert i gruppe med Fosen 1, Åfjord 1 og Vestbyen2.

I første kamp slår IL Tempo et svakt Fosen 1. IL Tempo tar en kjapp ledelse 2-0 - scoringer av Magnus Sandnes og Robert Preller. Arrogansen melder seg og IL Tempo slipper seg ned, og Fosen 1 reduserer én gang. IL Tempo vinner 2-1.

Ettersom hele turneringen skal gjennomføres på én dag, blir det lang pause mellom kampene. Første kamp var ferdig 10:57, mens neste kamp ikke startet før 13:40. Mens Preller & co fikk tiden til å gå med medbrakt yatzy, ble andre enda litt bedre kjent med hverandre.Vidar Jenssen var helt sluttkjørt, og tok seg en ekstra hvil.

Klokken gikk utrolig tregt, men snart var det endelig kamp igjen. Motstander er Åfjord 1 - og igjen åpner IL Tempo bra.

Vidar Guttormsen knuser ballen i mål til 1-0 etter et fantastisk angrep.

Like etterpå avanserer Åfjord frem i banen, men Vidar Jenssen snapper til seg ballen. Dommeren ser, typisk nok, noe ingen andre ser. Emil Hauge raser, og dommeren er kjapp å få opp det gule. Emil koker innvendig, men holder maska. En som derimot ikke skjønner tegninga er Ketil Thorsø. Han konfronterer rasende dommeren og er i overkant kritisk til avgjørelsen. Nytt gult kort.

Ketil er fortsatt frustrert og sier til dommeren: "Hvorfor skal vi få gult kort når du gjør en dårlig avgjørelse?" Gratulerer med dagen, og med det er årets første røde et faktum.

Én mann mindre og forsatt 14 minutter igjen av kampen. IL Tempo er disiplinerte, men det er et lite under at ikke Åfjord scorer. Den største sjansen de har er en regelrett bom på åpent mål. Men IL Tempo holder unna, og vinner sin andre kamp, og er med videre i gruppa.

– En episk match, kommenterte Emil Hauge via sms.

IL Tempo går nok en gang over i en vanvittig lang pause. Nok til at musklene til gamle karer i 30-årene stivner godt. Rutinen fører heldigvis også med seg kloke hoder og sunn viten. Disiplinerte spillere tar grep.

Til og med Vidar "the Body" Jenssen har våknet fra dvalen og forsøker seg på muskelbygging.Før siste gruppespillkamp har klokken rukket å bli 16.20. Vestbyen 2 og IL Tempo skal slåss om gruppeseieren - begge lagene er allerede videre før kampen starter.

Vestbyen viser at de har flere spillere og en lavere gjennomsnittsalder enn IL Tempo, og vinner kampen greit 3-0. Ettersom Thorsø må stå over, stiller IL Tempo uten innbyttere.

– Det er null poeng å dra på noe slikt med én innbytter om man ønsker å nå lengst mulig. Dette ble rovdrift, sa Hauge.

IL Tempo begynte å tenke på kvartfinalen mot Vanvik 1 allerede etter noen minutter ut i kampen mot Vestbyen, og mange av gutta trenger restitusjon. Alternative tiltak som næringsinntak, tøying og avslapping preger pausen.

Mye restitusjon skal likevel ikke være nok for IL Tempo - som begynner å lengte tilbake til over fjorden.

Slitne IL Tempo-kropper blir lett match for Vanvik 1 - som vinner 3-0.

Sosialt sett var cupen en positiv opplevelse, men turneringsformatet fikk både underveis og i ettertid kritikk. Spesielt på grunn av for lange pauser.

Hauge forklarer:

– Problemet med cupen er måten den er lagt opp på, med 2.5 time venting mellom hver kamp. Det er rett og slett bare håpløst. Det må de endre på om vi skal være med igjen, eller vi må planlegge aktiviteter til venteperiodene i forkant. Men alt i alt så var det bra erfaring sportslig også.

– De to siste, og spesielt kvartfinalen, handlet bare om kjemping og å trosse smerter.

Vanvik 1 vant til slutt turneringen.

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting