IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 29/05/15 Etter kampen: Vikvarvet 1-3 IL Tempo « 30/05/15 Hauge raser mot medspillere, trenere og børs

   ‹ STILIGE SLEIVSPARK. ETTER BORTEKAMPEN MOT VIKVARVET FYRTE EMIL HAUGE AV FLERE VERBALE SLEIVSPARK (Foto: Vidar Guttormsen)

 Emil Hauge varsler presseboikott
01/06/15 › Etter borteseieren mot Vikvarvet snakket Emil Hauge med IL Tempo PLAY om sesongen til nå, egne prestasjoner og om børsen. Dét kan ha vært siste gang på lenge at Hauge prater med klubbens egne mediefolk.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
   
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 30/05/15 › Emil Hauge raser mot medspillere, trener og IL Tempo-børs
   › 29/05/15 › Etter kampen: Vikvarvet 1-3 IL Tempo
   › 26/05/15 › Oppsummering av fjerde serierunde: Vestbyen vant "seriefinalen"

   › 19/08/11 › Full isfront mellom Aune og Bjørgum etter assist-krangel


(Trondheim) I en kort pressemelding lørdag formiddag meddelte 34-åringen at han føler IL Tempo PLAY har tatt svarene helt ut av kontekst - kun med den hensikt å skape storm på lun sommerdag.

– Uttalelsene mine ble gitt på generelt grunnlag og var ikke rettet mot enkeltpersoner. Svarene var hypotetiske og navnene som ble brukt var eksempler valgt av intervjueren.

DRASTISK VALG
Hauge mener dessuten store deler av samtalen var "off the record" og således ikke har noe i det offentlige rom å gjøre.

– Store deler av intervjuet refererer til en samtale som ble gjort etter at båndopptakeren var avslått og notatblokka lagt bort.

Spilleren mener det bør strekkes gjensidig forpliktende bånd mellom klubb og presseavdeling, med det for øyet å dra lasset mot felles mål - nemlig klubbens beste. Denne hendelsen har fått Hauge til å ta et drastisk, men uunngåelig valg.

– Den ene dagen er din egen presseavdeling mot deg - den neste dagen med deg. Det ene øyeblikket er presseavdelingen på jobb - i det neste er den det ikke...

– Det blir umulig å forholde seg til. Derfor har jeg bestemt meg for ikke å snakke mer med IL Tempos presseavdeling (IL Tempo PLAY, journ.anm.) i det hele tatt.

– FEIL Å KRITISERE BØRSEN
IL Tempo PLAY-journalist, Bruno Coelho, som ikke har hatt noe med Hauge-oppslaget å gjøre, synes det er synd at en av lagets mest medievante spillere går til så dramatiske skritt.

– Jeg forstår at Hauge er skuffet over nok en dårlig karakter på børsen, men det blir feil å gå til angrep på medspillere, og så i etterkant skape tvil om børsens verdi.

IL Tempo-børsen har vært et populært vurderingsgrunnlag helt siden 2002-sesongen - da Joakim Rønning ble kåret til "Årets spiller".

FÅR LITEN STØTTE
Tidligere IL Tempo-spiller Vidar Skaget Aune, som i sin tid ikke var fremmed for å havne i tabloidavisenes overskrifter - på godt og vondt, synes Hauge overdramatiserer og hyler helt uten grunn.

– Uhørt! Han anser seg åpenbart for stor for IL Tempo. Litt for mye storkarimpulser fra VIP-fiffen på Lerkendal, tenker jeg. På tide med en reality check?

Tor Haakon Bjørgum, som har verdensrekord i negative oppslag på c53twve0h_db478742.no, tror uansett ikke Hauge greier å gjennomføre boikotten.

– Nei, det er helt vanlig med en i overkant kraftig motreaksjon når man ufrivillig fremstilles i media som uren traver. Emil er uansett altfor PR-kåt til at han greier å gjennomføre en spesielt lang boikott. Én uke - kanskje to...

IL Tempo-trener Erik Hoff har ikke besvart IL Tempo PLAY sine henvendelser.

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting