IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ GEIR BEKKEN AVSLØRER VINNEROPPSKRIFTEN FØR GIMSE-BATALJEN, MEN TROR IKKE IL TEMPO-SPILLERNE GREIER Å GJENNOMFØRE DEN (Foto: Facebook.com)

» Gammel IL Tempo-helt avskriver IL Tempos vinnersjanser mot Gimse
21/06/14 › Den gamle, veldig gamle, IL Tempo-spilleren (og treneren), Geir Bekken, har ingen tro på at formsvake IL Tempo skal ta poeng mot favorittklubben Gimse.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › Tabell og resultater 5. divisjon avdeling 2

I typisk posete joggetøy, tredagers skjegg og håret strittende til alle kanter, skjult under en morsom, kanskje hjemmelaget, hatt, er det fort gjort å forveksle Geir Bekken med en snodig gårdsgutt fra Gauldalen. Men dette er altså snakk om tidenes mest suksessrike IL Tempo-trener, med seier i 100% av kampene han ledet laget.

Sagt med andre ord; IL Tempo vant begge disse to kampene...

Statistikken har tydeligvis ikke gått Bekken hus forbi, og i kraft av sin selvpåtatte ekspertise og legendestatus, mener Bekken, et drøyt døgn før avspark, å kunne avskrive IL Tempos muligheter mot de røde fra Brekkåsen.

– Hvis IL Tempo slår årets Gimse-lag blir jeg ekstremt overrasket (...) Da vet jeg ikke hva jeg gjør, forteller Bekken sarkastisk.

Forsiktig med taktiske avsløringer
Det er vanskelig å si om Bekkens uttalelser er forsøk på et taktisk mesterspill for å villede IL Tempo, eller om han rett og slett avslører og utleverer sitt eget lokallag.

For etter å ha sådd tvil om IL Tempos seiersmuligheter, kommer den nåværende dametreneren med "tips" om hvordan Gimse kan slås.

– De spiller veldig mye kortpasninger, så hvis IL Tempo-spillerne ligger tett og oppi dem, kan det gi gode kontringsmuligheter.

Etter å ha blitt gjort kjent med Bekkens revolusjonerende innsikt, sier tidligere IL Tempo-spiller Erik Hoff at sjansene for IL Tempo-seier øker betraktelig.

– Det er kun seier som er godt nok. IL Tempo-spillerne må forstå at det ikke er nok å blø for drakta - de må være villig til å dø i den!

Topplagene avgir poeng - avdelingen spisser seg til
Etter å ha innledet sesongen på formidabelt vis, har IL Tempo overraskende nok avgitt poeng mot både både topp- og bunnlag i juni måned.

Uavgjort mot Trønder-Lyn og seire mot Hommelvik og National/Sverresborg 2, ble fulgt opp med to tap på rad, mot henholdsvis Flatås og Charlottenlund 2.

Eksperter, bl.a. Bekken, sa den gang at med dobbelttapet var alt opprykkshåp for IL Tempo ute.

– Gimse eller Flatås tar dette, sa Bekken bestemt til Trønderbladet.

Men etter at både Flatås og Charlottenlund 2 har avgitt flere poeng enn forventet, er det nå bare Gimse som kan sikre seg en større luke på IL Tempo.

IL Tempo har historisk sett vært best mot de beste
Skjebnen vil det selvfølgelig slik at det er akkurat Gimse som møter på Romolslia søndag. Og Erik Hoff mener IL Tempo-spillerne har vært lenge nok med i gamet til å kjenne sin besøkelsestid.

– De (IL Tempo-spillerne) har alltid vært best når de gjelder. Det er noen spillere som har en unik evne til å senke sitt eget nivå mot antatt dårligere motstand. Men de er tilsvarende gode til å heve seg betraktelig mot bedre motstand, sier Hoff, som i motsetning til Bekken, burde vite hva han snakker om.

Dermed er bordet dekket, og utgangspunktet greit:

– IL Tempo må vinne på søndag, det må ikke Gimse, konkluderer Bekken.

Det er ingen automatikk i at IL Tempo er tilbake i opprykkskampen med seier, men for Gimse er det i alle fall en unik mulighet til å rykke i fra resten av lagene. Og tar ikke laget den, kan det i september vise seg som en mulighet dumt å ikke ha benyttet seg av.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting