IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

‹ SELV VIDAR JENSSEN BLE FOR LITEN FOR CHARLOTTENLUND-SPILLERNE FREDAG (Foto: Bruno Coelho)

» Charlottenlund 2 - IL Tempo 3-1
30/05/14 › Ingenting annet enn seier var godt nok for IL Tempo i bortekampen mot serieleder Charlottenlund 2. Til tross for ledelse rett før pause, sviktet bortelaget monumentalt da det gjaldt som mest.

KAMPREFERAT

Charlottenlund Sportsklubb sitt andrelag (CSK 2) er til nå ubeseiret i årets 5.divisjon. De har plaffet ned motstanderne én etter én. Knallformen befestet de ikke minst med resultatet over opprykksfavoritt Gimse.

IL Tempo tapte sin første for året sist, i 3-4 tapet for Flatås, da ingenting gikk IL Tempos vei. Men det mest oppsiktsvekkende var mannefallet etter kampen. Og til dagens kamp mot CSK 2 hadde IL Tempo kun 13 mann tilgjengelig, kontra 20 mann bare én uke i forveien.

Kampen starter meget overraskende. CSK 2 legger seg bakpå, og lar IL Tempo styre kampen. Man skulle forvente at serielederen hadde våget å ta kontroll på kampen. IL Tempo har ballen de første tretti av kampen. Men det er CSK 2 som får dagens første sjanse.

CSK 2 slår en presis ball til venstre for seg, og hjemmelagets lynhurtige venstreving stormer i bakrom. Han løper fra alt og alle, og har kun keeper Bård Haugvik igjen. Men Bård er en skremmende mann å møte, og ballen smeller i tverrligger før IL Tempo-forsvaret får rensket unna.

IL Tempo fortsetter å trille ball, og til slutt skal Tempos gutter komme seg såpass langt opp på banen at det blir hjørnespark. Det påfølgende hjørnesparket havner rett på hodet til IL Tempo-stopper Vegar Olsen, som kun treffer tverrligger.

Rett etterpå skal IL Tempo-trykket resultere i mål. Fabian Abueg Gomez har prøvd og prøvd, men har blitt stoppet av CSK 2.

Så langt.

Men skal colombianeren endelig få uttelling og med dét sende IL Tempo i ledelsen.

Ikke lenge etterpå viser moskusen Magnus Sandnes seg som det dyret han er, da han mottar en ball inne i 16-meteren, vender av to mann, og klinker ballen mot krysset. Men keeper gjør en fantastisk redning.

Omgangen går mot slutten, men CSK 2 skal få sin andre sjanse i kampen, og den fjerde i omgangen. En av CSK 2 sine spillere blir forsøkt stoppet på ulovlig vis mens han er på tur frem mot IL Tempos 16-meter. Dommeren vurderer situasjonen som fordel, i.o.m. at han enda har ballen. Ballen går innom to CSK2-spillere til, før IL Tempo vinner ballen. Men dommeren holder igjen verdens lengste fordel og dømmer frispark til CSK 2.

Frisparket er fantastisk og det står 1-1.

Dommeren gjør mye rart utpå kunstgresset i første omgang, Og det er spillere fra begge lag som har sine spørsmål mens man går mot benken og til pause. Christian Mjølhus ser ut som et stort spørsmålstegn etter å ha pådratt seg gult kort etter å ha bli stygt taklet av en av CSK 2 sine spillere.

IL Tempo bestemmer seg for å kommunisere bedre i andre omgang. I tillegg er CSK 2 ikke i nærheten av det laget IL Tempo møtte i treningskamp i vinter da IL Tempo vant 1-0. Det skulle være medisin for tre poeng.

Men begge lag viser utrolig lite guts. Og IL Tempo kan takke sine tre bakerste menn, Vegar Olsen, Vidar Jenssen og Bård Haugvik for at det fortsatt er liv i håpet om en trepoenger.

Men selv ikke de klarer å holde CSK 2 unna.

Og ca. 15 minutter ut i andre omgang så tar CSK 2 ledelsen 2-1. Noen minutter etterpå står det 3-1 til CSK 2, og kampen virker kjørt.

Med 20 minutter igjen ser IL Tempo resignerte ut. Ikke minst uorganiserte og tafatte. Den mest offensive spilleren til IL Tempo de siste 20 minuttene er midtstopper Vidar Jenssen. Det er minimalt med løp hjem og null vilje til å vinne.

Et skremmende tegn og dårlig signaleffekt for tilskuere med hjerte for klubben.

Med en slikt innstilling får CSK 2 mere energi, men de velger å bruke engergien sin på dagens dommer, der de drar på seg det ene gulkortet etter det andre for kjefting og bortsparking av ball.

Totalt sett en elendig fotballkamp, med en enda mer elendig dommer. Det er likevel ingen tvil om at IL Tempo ikke fortjente mer enn skam etter dagens innsats.