IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ EN GOD START • JOHN JOHNSEN ER GODT FORNØYD MED SESONGSTARTEN SÅ LANGT (Foto: Bruno Coelho)

» John Johnsen om poengfangsten, treningene og disiplinærproblemer
17/05/14 › På selveste nasjonaldagen, stilte IL Tempo-trener John Johnsen, til et eksklusivt intervju med IL Tempo.no. Her forklarte han hva fokusområdet har vært på treninger så langt, og viktigheten av å ikke bli for godt fornøyd med seg selv.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › Tabell & resultater 5. divisjon avdeling 2
   › 15/05/14 › Bruno Coelho irettesatt av IL Tempo-styret etter "portugisisk utblåsning"
   › 14/05/14 › IL Tempo varsler sterke reaksjoner etter lekkasjer

En sprudlende John Johnsen besvarte samtlige spørsmål han ble stilt overfor. Her er det viktigste av hva IL Tempo-treneren sa:

... Om 7 poeng av 9 mulige så langt »

" Vi har spilt tre kamper og vi står med sju poeng. Første kamp fortjente vi ikke mer en uavgjort, men i de neste to kampene har vi rett og slett vært mye bedre enn motstanderen, og tatt seks poeng.

... Om forsvarsspillet »

" Er veldig fornøyd med det defensive, hvor vi har sluppet motstanderen til svært få sjanser. Synes faktisk to innslupne mål på tre kamper er i overkant i forhold til hva motstanderen har skapt.

" På de tre første kampene her jeg telt fire målsjanser i mot, noe som er vanvittig sterkt på det her nivået - som ofte er litt hawaiipreget fotball. Utrolig morsomt med tanke på at det defensive er noe vi har jobbet aktivt med fra første trening og treningskampene.

... Om vinnertyper »

" Her er det ingen som ikke følger løp, vi vinner igjen ballen som et lag, ikke én og én. Presset starter på topp med to bikkjer som ligger riktig, og jager ball, midtbanen jobber godt etter med en samlet firer. Bakerst har vi en bunnsolid forsvarsfirer som stopper det som kommer.

... Om Bård Haugvik »

" Har ikke glemt "Boris," som er autoriteten selv bakerst, utrolig vinnerskalle som smitter over på resten av laget. Summen av defensivt hardt arbeid har gjort at vi har vunnet ballen i gunstige posisjoner, hvor vi har tatt motstandern på rå fysikk og fart fremover i banen. Synes også vi har vært flinke til å trille ball i laget når motstanderen ligger etablert, som igjen gjør at de må løpe etter.

... Om fortsettelsen »

" I tiden fremover handler det om å holde trykket oppe på trening slik at vi har fremgang istedet for at vi senker oss noen prosent. Det kan være forskjellen på seier og tap. Det er nettopp der vi skal ta motstanderen. Det ser ut til å bli en meget jevn avdeling, så da er det ekstremt viktig å være 100% fokusert til hver eneste kamp og trening. Vi har ikke råd til å tråkke på noen banaskall.

... Om spillerstallen »

" Det er behagelig med en stor stall. Godt treningsoppmøte gjør at ingen spillere kan føle seg helt trygge på laget. Personlig føler jeg det har vært bra nivå på treningene - folk bryr seg, ingen vil tape, og temperaturen er høy, og i hovedsak konstruktiv kritikk når det er behov.

... Om disiplinærproblemer »

" De er ikke-eksisterende. Jeg vil heller ha noen få tilfeller av overtenning og for mye trøkk på trening, enn ikke å ha dem i det hele tatt.

... Om feiringen »

" Det er ikke her det er party. Vi feirer ikke før seriegullet er i boks! Og det er tidligst i august...

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting