8
SNITT:
5,5

BJØRGUM/EIKEBROKK

Avspark i 2. omgang. Haaken har kommet inn for Robert Kristiansen. Eikebrokk tar avsparket. Kort pasning til Haaken, som skal slå ballen tilbake til Coelho. Men Eikebrokk står igjen, Haaken blir taklet av Eikebrokk og pasningen er ca. 30 cm lang. Begge spillerne løper unna, ser dumt på den andre, og Byåsen snapper ballen og går rett i angrep. Det lovte ikke spesielt godt før 2. omgang, men det endte godt. De fineste eventyrene gjør som regel det.

Live!
86' Bytte IL Tempo (Å. Nielsen ut)
86' Bytte IL Tempo (M. Nielsen inn)

84' Mål 5-4 IL Tempo (Erik Eikebrokk. Pasning fra Morten Solem)

71' Mål 4-4 IL Tempo (Morten Solem. Flikk fra Erik Eikebrokk)

68' Gult kort IL Tempo (Bruno Coelho)

56' Mål 3-4 IL Tempo (Robert Preller. Pasning fra Håkon Hiller)

49' Mål 2-4 IL Tempo (Erik Eikebrokk. Pasning fra Morten Solem)

45' Bytte IL Tempo (Kristiansen ut)
45' Bytte IL Tempo (Bjørgum inn)
45' Bytte IL Tempo (Guttormsen ut)
45' Bytte IL Tempo (Koray Gencinn)
45' Bytte IL Tempo (Akbina ut)
45' Bytte IL Tempo (Coelho inn)

32' Mål 1-4 Byåsen FF (Markkryper)

29' Gult kort IL Tempo (Robert Preller. Kråkert)

26' Mål 1-3 Byåsen FF (Corner og klabb)

20' Gult kort IL Tempo (Håkon Hiller. Puffing)

20' Gult kort Byåsen FF (Knuffing)

17' Mål 1-2 Byåsen FF (Dupper)

13' Mål 1-1 IL Tempo (Morten Solem. Liten chip)

6' Mål 0-1 Byåsen FF (Tap-in)

KAMPREFERAT:

If you have a problem. If no one else can help. And if you can find them. Maybe you can hire...

...the A-Team?

If you can find them.

Mot Vanvik fant ikke IL Tempo seg selv før i 2. omgang. Laget lå under 3-1 og det så stygt ut mot en av de tøffeste konkurrentene i kampen om å berge plassen. Heldigvis dukket A-Team opp til 2. omgang og fikset seieren.

Mot Byåsen presterte IL Tempo å ligge under 4-1 ved pause.
Ingen fare for gjentagelse?

Eller...

<<< Rew

Pep-talk. Plan: Gå ut med høyt press, dekke over for manglende oppvarming. Entusiasme, killervilje og ta kontroll over kampen. Ok!

Som sagt, så gjort. Solem alene med keeper etter 2 minutter. Byåsen allerede på hæla med trege stoppere mot scoringskåte IL Tempo-spisser.

Minuttet etter er det IL Tempo som er på hæla. Et oppspill av Guttormsen spilles på feil side av Akbina, som mister ballen. Ivers sikrer godt, men er litt for fiks når han skal skjerme ballen over sidelinja og nærmest gir bort ballen til to Byåsen-spillere som kommer alene med Tor Martin Olsen. Ballen spaseres i mål til 1-0.

Lett hoderystende skrider IL Tempo pånytt til verket, uten de helt store bekymringene. Laget hadde tross alt gjort som planen var og gått ut høyt, hardt og tøft. Belønningen lot ikke vente på seg. Et forsøk på en stikker til Solem mislykkes, men kommer likevel frem etter hvert. Fra samme posisjon som på den første muligheten chipper Solem elegant over en utrusende keeper til 1-1.

Sånn! Orden i sysakene igjen, tenkte IL Tempo. Og slappet av.

1-2 Langskudd.

Og litt mer avslapping.

1-3 Sovna på corner.

Hva med 1-4 til pause? Hvorfor ikke. Langskudd igjen.

IL Tempo fyrer av noen fisleskudd ffra avstand. Spiller opp i midten, men får aldri levert ballen ut på sidene igjen. Lite fungerer, og det meste er akkurat som mot Vanvik. Alvorsprat i pause, 3 bytter og krav om å heve prestasjonene.

Som sagt så gjort. Var det repeat-knappen?

>Repeat<

DO NOT PRESS THE RED BUTTON.

Og nå gikk IL Tempo virkelig ut i hundre. Dog etter å ha snubla i forsøket. For da Haaken skulle ta avspark og ble felt av Eikebrokk og Byåsen snappet ballen umiddelbart, kunne man kanskje tro at dette måtte gå strake veien dit høna sparker. Nei, ikke til Byåsen, men rett vest!

Slik skulle det ikke gå. For på omgangens første mulighet, spilles Eikebrokk fri av Solem, Haaken drar med seg forsvaret og hopper over ballen, og ballen skytes i mål fra 16 m. Coelho brøler og Solem henter ballen. Byåsen haler ut tid allerede nå. Det er 40 minutter igjen.

Er det håp?

En scoring var alt som skulle til. IL Tempo trykker på alle knappene nå. Spiller opp til dans. Basshunter. Diskant, treble og super surround. Angriper fra alle kanter. Haaken og Eikebrokk forsøker å spille gjennom hverandre, men ballen glir av og ruller ut til ingenting.

Corner.

Hiller ruver høyest, men ikke høyt nok. Får levert ballen videre til Robert Preller, som er på jakt etter sesongens nr 5. Den kommer. Etter hvert.

...

Det tar sin tid.

...

Men endelig får Preller skutt. Etter en piruett, en dårlig touch, en merkelig forbipassering og et slags skudd fra 6 meter. Via en motspiller-legg og i mål.

3-4. Såklart det er håp. IL Tempo ønsker å vinne. Byåsen frykter å tape.

Frykt er en farlig ting i fotballen. Spesielt mot IL Tempo. Byåsen forsøker å hale ut enda et minutt på neste avspark, men vi er enda bare halvveis. Bruno brøler igjen og får se det gule kortet. Koker nesten fullstendig over, men roer seg, ruver.

4-4 lar ikke vente lenge på seg. Koray vinner ballen på venstre, spiller tidlig til Coelho, som slipper ballen på én til Eikebrokk, som flikker. Til Solem, som er på løp gjennom. Alene med keeper, no mercy, 4-4.

Haha, IL Tempo har gjort det. IGJEN!

Etter dette roer spillet seg litt. Byåsen er utvilsomt kjørt, IL Tempo har langt bedre kondis, men blir litt mer ettertenksomme i angrepsspillet. Det går noen minutter, kanskje 10, før igjen IL Tempo begynner å angripe. Noen vådeskudd som Byåsen-keeperen avverger i siste sekund.

4 minutter igjen. Solem vinner ballen. Spiller til Eikebrokk. Vending mot venstre, stengt. Vending mot høyre, stengt. Skudd fra 20. Stang inn. Scoring. Seiersmål. Hvilken triumf.

Magnus Nielsen hived innpå av taktiske årsaker, og kan hende for å hale ut tida, slik som på tv. Byåsen pumper, kjører opp keeper på corner. Men det blir med det ene skuddforsøket fra 18 som har retning målet. Som IL Tempo flukter til corner.