IL Tempo (4-1-2-3):
24.
TOR MARTIN OLSEN
6
3.
ANDREAS THYGE NIELSEN
6
4.
THOMAS MJØLHUS
6
30.
**BENT SKRETTING
8
17.
HÅKON ARNE HILLER
7
25.
CHRISTIAN MJØLHUS
7
26.
VEGAR OLSEN
5
7.
BRUNO COELHO
5
8.
*BJØRN MAGNUS IVERSEN
7
18.
ÅSMUND NIELSEN
5
19.
ROBERT PRELLER
7
12.
MAGNUS NIELSEN
5
42.
***ERIK EIKEBROKK
8
20.
MORTEN GRAHL-MADSEN
5
33.
OLE KRISTIAN INDERGÅRD
5
SNITT:
6,13

Dagens Kinderegg:
MORTEN GRAHL-MADSEN

Fikk før kampen skjorte i gult etter scoringa mot Tydal 2 og scora med sitt første touch på ballen. De resterende touchene på ballen i denne kampen skal det i fortsettelsen ikke snakkes høyt om.

Live!

79' Gult kort Selbu 2 (Takling bakfra på en sint Preller)

52' Mål 0-6 IL Tempo (Robert Preller. Etter innlegg fra Erik Eikebrokk)

45' Bytte IL Tempo (Thyge Nielsen ut)
45' Bytte IL Tempo (T. Mjølhus inn)
45' Bytte IL Tempo (Grahl-Madsen ut)
45' Bytte IL Tempo (Indergård inn)
45' Bytte IL Tempo (V. Olsen ut)
45' Bytte IL Tempo (Coelho inn)

36' Mål 0-5 IL Tempo (Erik Eikebrokk. Ny flaksassist fra Robert Preller)

28' Mål 0-4 IL Tempo (Erik Eikebrokk. Pasning fra Christian Mjølhus)

22' Gult kort IL Tempo (Vegar Olsen. Etter vedvarende remjing og gneldring mot dommeren fikk han gult kort...for jåleri)

19' Mål 0-3 IL Tempo (Magnus Nielsen. Skudd fra Christian Mjølhus)

11' Mål 0-2 IL Tempo (Bjørn Magnus Iversen. Dødball fra Erik Eikebrokk)

5' Bytte IL Tempo (Å. Nielsen ut)
5' Bytte IL Tempo (Preller inn)

3' Mål 0-1 IL Tempo (Morten Grahl-Madsen. Innlegg fra Bjørn Magnus Iversen)


 
2
SKUDD PÅ MÅL
20
1
SKUDD UTENFOR
7
5
HJØRNESPARK
6
3
OFFSIDE
9
1
GULE KORT
1
0
RØDE KORT
0
14
SPILLERE BENYTTET
15
32%
BALLINNEHAV
68%
KAMPREFERAT:

H - Humor
U - Underholdning
M - Motivasjon
Ø - Øving
R - Respekt

Etter at ingen av bygdetullingene på IL Tempo greide å samle sammen verken kart eller kompass og gps'en ikke hadde dekning i Selbu var det ikke så enkelt å finne Granlund gressbane. Mens Vegar Olsen fant banen på første forsøk, sendte orienteringsleder Andreas Thyge Nielsen 4 biler i fire forskjellige retninger på jakt etter banen. Etter diverse snirkler i krinkler og kroker og u-svinger og det som vanlig er i disse traktene, endte de alle opp på Selbu gressbane. Feil. Åsmund Nielsen vrengte jeep'en i revers og spøla som faen på grusen. Bruno Coelho forsøkte å gjøre det samme, men fikk ikke bilen i gir. Coelho var sistemann framme på Granlund til tilskuernes store forundring.

Morten Grahl-Madsen mottok før kampen sin til nå største æresbevisning i karrieren. En gul t-skjorte i jentestørrelse med inskripsjonen "Jeg var der da Grahl-Madsen scoret. Hvor var du?"

14 IL Tempo-spillere var til stede da Grahl scoret sesongens andre, da han med sitt første spark på ballen puffet ballen i mål etter Bjørn Magnus Iversens innlegg. Grahl vrengte spillertrøya over hodet og viste frem sitt ny-feminine jeg, men fotograf Bruno Coelho var for sen på avtrekkeren. De neste 10 minuttene stod Grahl-Madsen i offside. Coelho skal ha tatt en rekke bilder av dette. Selbu-tilskuerne skal visstnok ha knipset en rekke bilder av Coelho. Bygd og U-land - Hand i hand.

Innstillingen til IL Tempo var sommerlig, akkurat passe arrogant og gjennomført disiplinert. Skretting styrte forsvarslinja etter læreboka og gjennomførte en nærmest feilfri defensiv kamp. Keeperkjempen Tor Martin Olsen trengte kun å stoppe to skudd hele kampen, det første en helt nødvendig neseparade etter at Skretting for første og siste gang i kampen var på etterskudd etter Hillers skiveutglidning på midtbanen. IL Tempo-spillerne korset, skrapet med foten i bakken og takket Gud for at Olsen ble født med Trøndelags største snyteskaft. Jay Leno #2. Hake- og halspartiet er heller ikke rent lite å skryte av. Og da har vi ikke engang begynt å snakke om halepartiet, og det skal vi heller ikke gjøre. Vi lar haler være haler og fortsetter med scoring nr 2.

For Ivers hadde ikke scoret siden sesongpremieren mot samme lag, og hadde skumle hensikter. Innlegget fra Eikebrokk fra 25 meter ble løftet på bakre stang. Og her kom Ivers flygende. Headingen var kanskje ikke spesielt hard, ja det var faktisk såvidt ballen nådde frem til nettmaskene, men det var nok til å lure keeperen, som nok ikke var en lettlurt kar, all den tid han hadde mer erfaring enn hele IL Tempo til sammen.

3-0 målet følger ikke lenge etter, i en veldig god periode, spesielt etter at Åsmund Nielsen ble byttet ut. Åsmund, eller Kongla om du vil, virket mer interessert i trærne bak innbytterbenken og skal ha samlet med seg flere nye kongleeksemplar til samlingen sin hjemme på Reppe. For strekkskaden han faket på seg etter bare 5 minutter gikk plutselig over og jyplingen var igjen klar for spill. Venstreback for dagen, Christian Mjølhus, en offensiv sådan, klinket til fra langt hold, ja, hvorfor ikke la si bortimot 35 meter, og keeperen slengte seg alt han kunne, her skulle ikke verken hekseskudd, isjas, testikkelbrokk eller andre geriatriske sykdommer hindre en feberredning. Men verken erfaring eller lite hår kan flytte fjell, og Magnus Nielsen var lynraskt fremme på returen og lirket ballen over linja til 3-0 ledelse. Selbu 2 har på dette tidspunkt knapt hatt ballen, knapt vært over midten og knapt vært i nærheten av det enorme halepartiet til Olsen.

Med 4-0 målet fra 20 meter knuser Erik Eikebrokk enda en legendarisk IL Tempo-rekord. Faktisk IL Tempos eldste, nemlig Tor Haakon Bjørgums rekord med scoring i 6 kamper på rad. Eikebrokk står nå med scoring i 7 strake kamper og Haakens rekordhegemoni synes å være over i IL Tempo. 5-0 målet er av det praktfulle slaget og igjen er det utrolig nok Robert Preller som sniker til seg en gratisassist. Preller stikker ut en tå litt inne på Selbus banehalvdel og lager en underlig sprett på ballen som Eikebrokk bruker til å finte en motspiller og rett vende seg. Ballen spretter perfekt for hel volley med venstra og Eikebrokk lar seg ikke be to ganger. Ballen klinker dupper i mål bak en sjanseløs bestefar til 5-0 og pause. Preller var tydelig godt fornøyd med forarbeidet og mente halve jobben allerede var gjort før avslutningen.

2. omgang er ikke dårlig fra IL Tempos side, men blir likevel et bittelite anti-klimaks etter den solide 1. omgangen. Det blir gjort mange bytter og det blir tidvis lett-kaotisk i spill mot etablert. Overgangstendensene er likevel gode og det er merksnodig hvordan sjansesløseriet ekspanderer utover omgangen. Ole Indergård, Thomas Mjølhus og ikke minst Morten Grahl-Madsen imponerer med et bredt utvalg i forferdelige avslutninger. Sistnevnte forsøker både å gå ballen i mål og gå ballen over dødlinja, uten å lykkes spesielt godt med noen av delene. Robert Prellers scoring tidlig i omgangen blir det eneste etter Eikebrokks innlegg.

Etter hvert virket det likevel viktigere å holde nullen, all den tid en ny smultring ville innebære en ny rekord hva antall smultringer i én sesong angikk. Tor Martin Olsen sikret seg den æren med sin tredje "clean sheet" for sesongen, ikke minst takket være stort spill av Bent Skretting og Håkon Hiller. Defensivt huskes kampen kanskje best for sklitaklinga til Skretting helt på tampen som aldri så ut til å gå bra, men som gikk bra likevel. Det var liksom DEN dagen...

God sommerferie på tabelltopp.

BØRS-KRITERIER:

Børsdebatten ser ikke ut til å ta slutt og det er jo vel og bra. For at diskusjonen skal få et mer håndfast og konkret preg over seg, legges her kriteriene for børspoengene ut.

"-" - For få involveringer til å bli vurdert
1 - Forsøkte ikke engang
2 - Forsøkte, men mislyktes
3 - Dårlig
4 - Underkjent
5 - Brukbar/godkjent
6 - OK
7 - Bra
8 - Meget god
9 - Strålende
10 - Gigantisk