IL Tempo (4-1-2-3):
24.
TOR MARTIN OLSEN
5
25.
**CHRISTIAN MJØLHUS
7
30.
***BENT SKRETTING
7
17.
HÅKON ARNE HILLER
7
23.
VIDAR GUTTORMSEN
5
26.
VEGAR OLSEN
7
19.
ROBERT PRELLER
4
8.
BJØRN MAGNUS IVERSEN
6
33.
OLE KRISTIAN INDERGÅRD
-
20.
MORTEN GRAHL-MADSEN
5
42.
ERIK EIKEBROKK
6
13.
*STIAN FINCKENHAGEN
7
SNITT:
6,0

Dagens Kinderegg:
STIAN FINCKENHAGEN

Stjal showet etter å ha løpt totalt 100 meter, kjefta på dommer'n, ment at 3-0 scoringa var nærmest ferdigscora og var bestekompis med dommer'n (og alle andre) etter kampen igjen.

Live!
85' Bytte IL Tempo (Iversen ut)
85' Bytte IL Tempo (Indergård inn)

62' Mål 1-3 Charlottenlund 2 (Tap-in)

59' Gult kort CSK 2 (Gjentatte graverende forseelser og vedvarende kjefting og smelling på dommer, medspillere og motspillere)

51' Gult kort IL Tempo (Bent Skretting. Bakerste mann)

25' Mål 0-3 IL Tempo (Stian Finckenhagen. Pasning fra Erik Eikebrokk)

22' Mål 0-2 IL Tempo (Stian Finckenhagen. Pasning fra Morten Grahl-Madsen)

19' Mål 0-1 IL Tempo (Erik Eikebrokk. Innkast fra Robert Preller)


 
3
SKUDD PÅ MÅL
9
3
SKUDD UTENFOR
9
3
HJØRNESPARK
10
2
OFFSIDE
3
1
GULE KORT
1
0
RØDE KORT
0
14
SPILLERE BENYTTET
12
35%
BALLINNEHAV
65%
KAMPREFERAT:

H - Humor
U - Underholdning
M - Motivasjon
Ø - Øving
R - Respekt

Om mannefallet var stort sist, var det enda større i dag. Coelho skulle på date med dama, Thyge skulle på date med Kongla, Solem skulle på date med Forfang, Ketil planla date i Syden, Hoff hadde date med EPO, Magnus overvar andres date (bryllup) i Oslo og Haaken satt på datan.

Tilbake stod 11 skitne menn og Michelinmannen, eller Supermann, om du vil. Mjølhus 2, aka Christian Mjølhus, debuterte på høyrebacken i Thyges fravær og skulle imponere stort i innledningen. Med Ketil ute var Bent Skretting tilbake som midtstopper, etter varierende bidrag tidligere i sesongen, og det ble satt krav til å levere varene. Av og på-spilleren Preller fortsatt på indreløpern, nå med kaptein Ivers ved sin side, endelig tilbake fra Thailand, New York og Karasjok og på topp kom Michelinmannen inn for Lynvingen Morten Solem.

Et fantastisk ensemblet av superhelter, og da har man enda ikke nevnt Kula, mannen som kan drikke seg stupfull på Burn, Killer Hiller, som løper saktere enn sin egen skygge, Keown, som i strid bruker knottene like hyppig som andre bruke fredsbevarende tiltak som teppebombing, napalm og tortur, og løpsmaskinen Preller som løper mer feil enn noen annen fotballspiller noen gang har gjort. For å ha nevnt alle skal man heller ikke glemme Grev Grahl, som er en mester til å skyte, han treffer bare ikke det han sikter på.

CSK 2 virket sjokket fra start, kanskje ikke så rart med alle disse forbildene, tegneseriefigurene og selvutnevnte superheltene på motsatt banehalvdel, og hadde flere pasninger til IL Tempo-spillerne enn til sine egne. For da kultursjokket hadde lagt seg, kunne teppebombingen begynne og kampen ble som vanlig innledet med en fatal avgjørelse av dommeren. "Speidergutten" eller Erik Eikebrokk om du vil, trikset seg gjennom 3 motspillere og la inn til Preller og Keown. Førstnevnte avsluttet og sistnevnte flikket ballen mesterlig med knottene i mål. Dommeren blåste offside, en avgjørelse som var veldig feil. Keown raste og truet med å teppebombe dommeren, men besinnet seg og dro på smilebåndet da Michelinmannen plutselig tok et defensivt løp på 2 meter.

Michelinmannen skal i ettertid ha uttalt at han bare mistet fotfestet og måtte løpe seg i balanse igjen.

IL Tempo skulle likevel ta ledelsen ikke lenge etterpå. Mesteren over alle mester til å få billige assist, Robert Preller, skulle nemlig overgå seg selv. Et innkast litt inne på hjemmelagets banehalvdel ble kastet til "Speidergutten" som vendte på en fem-øring og hadde plutselig et hav av plass foran seg. Skuddet på volley var høyt og med dupp, og skuddet traff akkurat der det skulle, mellom beina på keeper. Tuttis og 1-0 til IL Tempo. Dette var 6. kamp på rad Eikebrokk scoret og tangerte med det en av IL Tempos eldste rekorder, holdt av Tor Haakon Bjørgum, en annen foreldet superhelt. Bjørgum har fungert under en rekke navn gjennom sin tegneseriehistorie, bl.a. "Haaken", "Hissigproppen" og "Dandy," men omtales nå bare som "Permanent."

IL Tempo er nå inne i en god periode og sjansene kommer som rekker på en snor. Defensivt herjer Mjølhus og Skretting på høyre side og helt bakerst har Kula rockefot og tendenser til fugledansen. "Du får vente til fredag, Olsen". Ivers' og Olsens duellspill er av det kjemiske slaget og kjemiske Preller blir med på lasset. Midtbanetrioen setter opp en rekke overgangsmuligheter og det er en av disse som skal resultere i 2-0 målet rett etterpå. Grahl-Madsen spilles gjennom, men får en dårlig touch. Han gir likevel ikke opp og kriger til seg ballen på 20 meter. Pasningen til Finckenhagen kommer akkurat i tide og Michelinmannen plasserer elegant ballen i lengste hjørnet.

Kampen kan etter hvert settes igang igjen etter at Michelinmannen har kommet seg tilbake på egen banehalvdel. De neste 5 minuttene er ikke stort å skrive hjem om, foruten Finckenhagen som benyttet tiden godt til å komme i scoringsposisjon igjen.

Og akkurat i tide kommer bruddet bakfra. Eikebrokk vender påny på en femøring, eller kanskje var det en tiøring denne gangen, og chipper Michelinmannen, som er på sprang!!! igjennom. Han er kanskje ikke så raskt som i gamle dager, men han er rundere og runde tønner ruller godt. Fintene er det i alle fall ikke noe å si på og chippen over keepern hadde ikke noen gjort stort bedre. 3-0 til IL Tempo og laget med alle superheltene ser ut til å gå mot sin 4. strake seier.

2. omgang er det ikke stort å skrive om. Den var av det tragiske slaget. Kula stod for det meste for seg selv og tenkte på herjinga fra Cirkus tidligere i uka, Michelinmannen tenkte på den lange turen fra dusjen til sofaen etter kampen, mens Keown løp alt han kunne etter CSKs nummer 14 og vurderte om han skulle teppebombe vedkommende eller bare overfalle han åpenlyst. Det ble ingen av delene. Det må være alderen.

Charlottenlund 2 får sin ufortjente scoring, etter sin eneste skikkelig avslutning på mål hele kampen, idet Eikebrokk kødder det til på egen banehalvdel i en overgang. Så kødder Skretting det til idet han skal skjerme ballen utover dødlinja og så kødder noen andre kødder det til også. Charlottenlund-spissen var kanskje en kødd, men kødder ikke til slike muligheter og setter ballen forbi den største kødden av dem alle, nemlig Tor Martin Olsen.

Og vips, så var plutselig kampen over og IL Tempo tar ferie på tabelltopp.

BØRS-KRITERIER:

Børsdebatten ser ikke ut til å ta slutt og det er jo vel og bra. For at diskusjonen skal få et mer håndfast og konkret preg over seg, legges her kriteriene for børspoengene ut.

"-" - For få involveringer til å bli vurdert
1 - Forsøkte ikke engang
2 - Forsøkte, men mislyktes
3 - Dårlig
4 - Underkjent
5 - Brukbar/godkjent
6 - OK
7 - Bra
8 - Meget god
9 - Strålende
10 - Gigantisk