Live!
IL TEMPO - SJETNE

84' Dommer Mads Hagerup-Lyngvær blåser av kampen kl. 22:34. IL Tempo har vunnet 8-0 og dermed utlignet det forsmedelige tapet for Freidig med samme sifre for 2 uker siden.

83' Eirik springer fri sammen med 3 andre IL Tempo-spillere og kommer nesten alene med keeper. Eirik spiller til John i stedet for Vegar og John skyter i mål. 8-0. Vegar ville hatt pasningen.

79' Eirik spilles gjennom på venstresiden, men blir felt innenfor 16-meteren. Straffe. På banen står Hoff og hopper opp og ned og vil mer enn gjerne ta den. Coach Bjaaland sier "ok", men Hoff bommer. Coach Bjaaland sier "aldri mer."

74' Vidar alene med keeper og lemper ballen kaldt i mål. Igjen pasning fra Bruno og 7-0. Bruno sin 3. målgivende pasning. Kjempebra!

73' Skudd av Erik E. som går utenfor.

64' John i duell, som ender i småknuffing og John sparker motspilleren i leggen. Dette resulterer i gult kort.

63' Sjanse ved Eirik.

59' Steinar dribler seg forbi tre forsvarere og prøver å skyte, men Robert får fatt i ballen på andre sida og skyter rett i mål. 6-0!

55' IL Tempo har ballen lenge. Slår mange fine pasninger. Ballen ender opp hos Bruno som sentrer til John som skyter knallhardt i mål. Supermål og 5-0.

52' Sjanse igjen ved Robert uten uttelling.

50' Steinar på løp, det ender i corner. Magnus header til Hoff som fyrer løs, men keeper redder.

49' Bruno løper seg fri helt alene på venstresiden og slår et flott innlegg til Robert på borteste stang som skyter knallhardt i mål på volley. Kjempemål! 4-0.

46' 2. omgang begynner kl. 21:55.

45' Bytte IL Tempo (Bøkestad inn)
45' Bytte IL Tempo (Rønning ut)
45' Bytte IL Tempo (Coelho inn)
45' Bytte IL Tempo (Iversen ut)

45' Pause.

45' Et meget bra angrep av Robert og Ivers som kommer alene med keeper. Ivers skyter et dårlig skudd fra 5 meter som keeper redder.

43' Dårlig skudd av Steinar igjen som keeper slår ut på banen igjen. Vegar prøver seg på returen uten tellende resultat.

40' Skudd av Ivers på mål. Keeper redder.

34' Skudd av Steinar på mål. Denne går ut til corner som det ikke blir noe farlig ut av.

33' Robert blir avblåst for offside.

30' Bra redning av Jostein igjen. Det blir corner. Vegar header den langt ut på banen. Minst 50 meter.

27' Erik skyter ballen over keeper og scorer i venstre hjørne oppe. 3-0.

16' Corner til det andre laget. Ballen går RETT i stanga og ut.

15' IL Tempo går direkte i angrep. Erik Eikebrokk scorer. 2-0. Pasning fra Ivers.

15' Motstanderlaget sender frem en spiller alene med keeper, men Jostein slenger seg skikkelig og redder enkelt.

10' Kommentar fra trenerbenken: "De har skjønt det nå. Beste laget i Trøndelag. Endelig spiller de som et fotballag!"

10' Robert alene med keeper, men redning.

3' Steinar scorer 1-0. Pasning fra Erik Eikebrokk.

0' 1. omgang begynner kl. 21:00.

0' Velkommen til tidenes første IL Tempo LIVE-sending. Jeg heter Solgun og følger oppgjøret mellom IL Tempo og Sjetne fra pressetribunen i ABRA-hallen denne flotte søndagskvelden. Det er opphold og sommerlige temperaturer og matta ser perfekt ut.