SERIEKAMP #18

Lagoppstilling:
25. Bjørn Flyen
7
20. Lars Bondlid
5
5. Magnus André Sarheim
5
7. Steinar Larsen
5
1. Ove Hoff
5
14. Fredrik Lamøy
5
2. Erik Hoff
4
9. Arne Aaslid
6
12. Ben Shlomi Holan -> 45. min
5
<- 45. min 18. Frank Halvei
5
4. Joakim Rønning
5
9. Eirik Rønning
6
Dagens Kinderegg:
Joakim Rønning

Har opprettholdt "Tempo-brølet" etter den tilsynelatende suksessen mot Valentinlyst (6-0), men har virket noe umotivert og lattermild under de to seneste brølene. Morsomt for motstanderen, men det er utilgivelig at Joakim ikke tar oppgavene han er tildelt mer seriøst.

<- Defensivt/offensivt ->
Defensivt:
Hadde det ikke vært for Bjørn Flyen i målet, hadde dette kunnet endt med katastrofale sifre. Bondlid opererte på egen hånd på høyre back og utførte egne manøvrer over en lav sko. Steinar Larsen var tydelig preget av en ikke fullt så sober affære som ble avsluttet timer før, mens Ove Hoff i følge ryktene ikke skal ha sovet natten før grunnet et lokalt LAN.

Offensivt:
Den offensive biten hadde vært grei nok om vi på tidspunktet vi har ball, hadde ledet. Vi ledet aldri, men hadde en periode i 2. omgangen hvor vi spilte nogenlunde bra fotball. Kaptein Hoff var ræva som sentral midtbane, mens Lamøy kom inn som anus etter at Hoff først ble flyttet opp som spiss, senere vist av banen av en imøtekommende og sosialt tilrettelagt dommer. "Je dømmær itte for pengas skyld," uttalte Arve Hammer etter kampslutt. Joakim og Eirik spilte bra fotball, men det hjelper lite når ingen av dem truet målet en eneste gang...

Harde fakta:

IL TEMPO
1-2 Erik Hoff (59)
( Arne Aaslid )

1
(0)

STUBBAN
0-1 (27)
0-2 (36)
1-3 (83)
1-4 (89)

4
(2)
Kampreferat:

Sjansestatistikk: 5-11
Tilskuere: ?

Selv om alt lå til rette for en festaften med mange mål og tre poeng til IL Tempo, tok det ikke lang tid før vi så konturene av det endelige resultatet. At Tor Haakon møtte opp med vannhode og sår hals var en ting, men at Ben Holan og Fredrik Lamøy varslet sitt fravær fra og med kl. 15:45 (dvs. etter 1. omgang for å rekke begge omgangene av Rosenborgs siste hjemmekamp i bedrifsserien) gjorde med ett situasjonen et hakk alvorligere. Når det viste seg at Thomas Osheim også prioriterte Rosenborg, var det lenge tvil om IL Tempo i det hele tatt greide å fullføre kampen med 11 spillere. Men det er en annen historie...

"Årets neger," Frank Halvei, var tilbake etter enda en Syden-tur, etter å ha perfeksjonert valpefettet i hovedstadens varmere strøk, like plutselig som han forsvant. Det er slettes ikke verst å være på flere Syden-turer enn treninger i løpet av en hel sesong. Prisen er fullt fortjent og vil bli utdelt på årets IL Tempo-galla i nær fremtid. Men det er en annen historie, som enda ikke er skrevet.

Spillerne ble etter hvert beordret ut til oppvarming, samtidig som "Haaken" forsvant uten at noen fikk vite hvorfor, men man så umiddelbart at det var noe som manglet. Var det gnist, flamme, ild ? Entusiasmen kunne om ikke annet få et vannhode til å fly i flint. "Tempo-brølet" var mer lattermildt enn antennelig og Joakim figurerte mer som en hoppende pappskalle enn en dansende gaselle. Tendenser som gjenspeilte bollas prestasjoner i kampen. Rykter vil ha det til at Joakim sikter seg inn mot bedriftsfotball neste sesong, rolig en taktikk for å sikre seg en fet lønnspose fra IL Tempo de kommende sesongene. For Joakims del må vi bare beklage at spilleragent Vegard Bertelsen under gårsdagen forfalsket Rønnings signatur på en kontraktsforlengelse frem til 2013, som forplikter Rønning sr. til 100 timers dugnadsarbeid per sesong.

Kampen, er det ikke mye å si om. IL Tempo, med Erik Hoff i spissen, subbet rundt, trillet litt ball seg i mellom, utenom når de ikke ga den bort på billigsalg til sultne Stubban-ulver, og kranglet med dommeren. Oppførselen og innsatsen var under enhver kritikk og selv ikke en god Bjørn Flyen i buret greide å inspirere lagkameratene til innsats. Frank Halvei virket mer opptatt av å applaudere keeperfantomets redninger fremfor å spille fotball, og sklitakle da selvsagt.

Savnet av Geir Bekken virket igjen å være påfallende stort, mens Magnus Sarheim ikke greide å tette hullet etter Fredric Vogel, eller var det Lars Bondlid som ikke greide å tette lukene etter Magnus Sarheim..? Stubban tok i alle fall ledelsen, da de spilte seg gjennom forsvaret som et lesbisk par på et herretoalett og fikk IL Tempo-forsvaret til å se ut som Kyrre Kristiansen. 2-0 til pause og det var stor spenning knyttet til hvorvidt Ben og Fredrik virkelig ville forlate oss i nødens stund...

Fredrik Lamøy nektet å tape for Stubban-oldingene og kastet etter hvert terningen. Det skulle han kanskje ikke gjort, da man som kjent trenger minst fem terninger for å få fullt hus. Selv om vi fikk til en liten straight i en periode i 2. omgang, kom vi ikke nærmere yatzy enn 4 like da Joakim bommet alene med keeper 15 minutter før slutt på stillingen 2-2. En avslutning symbolsk med Joakims sesong, som personlig virker å være fornøyd med sesongen, ettersom han har besørget to (2!!) assist mer enn foregående sesong.

Denne perioden kom etter at Erik Hoff først utlignet på et utspekulert skudd fra nærmest død vinkel, og deretter ble utvist for å lefle seg med kampens autoriteter. Ble tidlig i kampen skremt av Stubban-kapteinen, før sistnevnte igjen ble skremt av Steinar Larsen, som stilte seg i veien for kamphanene. Hoff omtalte sarkastisk dommerens dømming for "bra," og stormet av banen i protest mot det røde kortet. Det skal sies at Hoff unnskyldte oppførselen (og spillet) i ettertid og kom ut av det hele med æren i behold, om ikke annet.

Det virker som om sesongen har gått usedvanlig fort, selv om vi aldri har spilt så mange kamper i en sesong før, men mon tro om ikke IL Tempo-spillerne har godt av en pause nå. Noen måneder på pinebenken, kanskje med innendørssko på beina, før kampoppsettet før neste sesong ankommer klubbhuset. Skal vi til Mausundvær neste år ? Skal vi virkelig spille hjemmekampene på Terra-banen neste år ? Skal vi virkelig trene to ganger i uka neste år ? Har vi virkelig råd til dette ? Skal vi rykke opp neste år ? Neste år....neste år...NESTE ÅR!!!!!

 

Forum
 
Det skjedde