SERIEKAMP #11

Lagoppstilling:
IL Tempo (4-4-2)
18. Frank Halvei --> 45. min E. Hoff
5
Bidro til å skape ro i bakre rekker som keeper. Ble lastet av å spille 2. omgang på midtbane da det var oppstått uro i rekkene.
16. Fredric Vogel
6
Spilte en meget god 1. omgang, foruten da Trygg/Lade scoret etter en kort corner. Ukonsentrert og fjasete i 2. omgang.
5. Magnus Sarheim
7
Skyld i 1-0 målet da han er altfor ivrig etter å vinne ballen i stedet for å skjerme bort spissen. Scoret og var god ellers.
7. Steinar Larsen
4
Spiller med en tapers innstilling som om han ikke vil vinne kampen. Fjaser, tøyser og tar lite seriøst.
1. Ove Hoff
6
Er alltid like ivrig. Jobber hardt og forsøker så godt han kan å bidra forover. Gjør fine avtaler med sin venstre flankespiller. Får sjelden gode pasninger fra stopperne.
12. Ben Holan
7
Jobber og jobber, scorer og scorer. Meget god 1. omgang, fikk knapt ballen i 2. omgang. Uvisst om Ben er best på spiss eller ving...
14. Fredrik Lamøy
5
Godkjent 1. omgang, forferdelig 2. omgang. Ødela all motorikk i laget ved å labbe rundt på banen og kreve ballen i ny og ne. Fjas.
8. Andreas Dahl
7
Banens dominerende spiller i 1. omgang. Kreativ forover, skapte rom for Lamøy/Hoff og jobbet knallhardt bakover. Synd at kneet ikke er 100%.
<- 3. Frank Gunnar Dahl
5
Ble nærmest tvunget til å spille på slutten, tross egne advarsler om dårlig form og penicillin-kur. Stiller likevel spørsmål om innstilling.
19. Vegard Bertelsen -> 35. min
6
Spiller fornuftig og har flere gode pasningsvalg innover på banen. Forholder seg nå i større grad til sone enn mann og er med på å balansere midtbanen i 1. omgang.
<- 11. Eirik Rønning
5
Med så mange ferdigheter er det synd at fjaset i så stor grad skal prege spillet. Må alltid oppfordres til å jobbe defensivt og sliter med å skille mellom en-mot-en og potensielle overtallssituasjoner.
2. Erik Hoff --> 45. min F. Halvei
6
Skapte balanse i en god midtbane før pause og var også en god dynamo på sentralen siste kvarteret før pause. Stilte seg motvillig i mål etter pause og hadde ingen god dag.
4. Joakim Rønning
7
Mål og assist. Jobber knallhardt og skaper rom for Ben og Hoff med mange gode bevegelser, med vilje eller ikke. Bør bli flinkere til å se rom.
Dagens Kinderegg:
Eirik Rønning

Sovner av med vilje til kampen for å slippe oppvarming. Dukker opp likblek og kraftløs, men med et gutteaktig blikk. Spiller livløst og umotivert. Er og blir en høyre back, om ikke høyre benk...

<- 1. omgang/2. omgang ->
1. omgang :
Trygg/Lade tok tidlig ledelsen 2-0 med 2 spillere mer på banen, men herfra og omgangen ut, dominerte IL Tempo fullstendig. Defensivt lå vi ypperlig og både forsvar og midtbane lå snorrett parallelellt med korrekt avstand seg i mellom. Forover drev Andreas Dahl med ball og Ben Holan og Joakim Rønning drev forsvaret til vanvidd med løp i bakrom lekne finesser og klikk-klakk på sidene. 9 sjanser.

2. omgang:
En omgang dominerte av fjas fra ende til annen. Mon tro hva som skjedde i pausen som fikk det hele til å bli så elendig. Liten grunn til å legge skjul på at noe av årsaken var at Lamøy og Halvei ikke gjorde jobben Dahl gjorde i først, samt at Hoff ikke gjorde jobben i mål som Halvei gjorde i 1. omgang. Ingen sjanser.

Harde fakta:

TRYGG/LADE
1-0 13. min
2-0 24. min
3-3 45. min
4-3 53. min
5-3 59. min
6-3 65. min
7-3 75. min
8-3 81. min
9-3 86. min

9
(3)

IL TEMPO
2-1 Magnus Sarheim (27.)
(Fredrik Lamøy)
2-2 Ben Holan (35.)
(Joakim Rønning)
2-3 Joakim Rønning (39.)

3
(3)
Kampreferat:

Sjansestatistikk: 18-9
Tilskuere: 5

Med 2 spillere for lite på banen og 4 stk på vei, inntok IL Tempo for andre kamp på rad forsvarsposisjon for å holde nullen til lagene var jevnbyrdige hva antall spillere angikk. Selv om Trygg/Lade tok ledelsen 2-0 før Vegard Bertelsen og Andreas Dahl entret arenaen, var det ingenting som tydet på at Trygg/Lade var et bedre lag.

Da også Eirik Rønning og en penicillinruset Frank Gunnar Dahl slentrende slo seg til ro i innbytterboksen, ante vi igjen konturene av et vinnende kollektiv, noe som også gjenspeilte seg på banen. Med Lamøy på sentral midtbane sammen en Andreas Dahl i kanonslag, fungerte med ett angrepsspillet og Joakim og Ben besørget tidvis svimle tilstander i Trygg/Lade-forsvaret. Sjansene kom på løpende bånd og de vi ikke skapte selv fikk vi at et gavmildt hjemmeforsvar som tross alt forsøkte så godt de kunne.

1-2-reduseringen kom etter et frispark fra midtsirkelen som Fredrik Lamøy slo mot bakstanga. Tro det den som ikke så det, men her dukket utrolig nok Magnus Sarheim opp og dunket ballen i nota bak en tidvis god Trygg/Lade-keeper. Sarheims første karamell for IL Tempo var et faktum. Reduseringen kom på IL Tempos 3. sjanse, den største allerede etter 5 minutter da Erik Hoff stod alene på bakstanga og klinte til, bare for å overvære en spektakulær redning av Trygg/Lade-keeperen. Javel så han liten og tjukk ut, men spenstig som en ball, det var han, Kula, som han kalles.

IL Tempo eide ballen den siste halvtimen av omgangen og satte igang angrep etter angrep bakfra, til tross for en tafatt holdning fra Steinar Larsen som slo utsidepasninger dit hvor vinden tok dem, og drev sine medspillere til vanvidd. Backene Fredric Vogel og Ove Hoff kom ofte på sugende offensive løp og vinklet tidvis fint innover på banen til fremadstormende Andreas Dahl eller ballfordelende Fredrik Lamøy. Etter diverse startproblemer fikk Dahl og Lamøy balanseringen på midtbanen til å fungere og sikringsspillet dem i mellom og flankespillerne gav Trygg/Lade få rom å spille i og tvang et frustrert hjemmelag til å slå mye lange baller, som Frank Halvei, i mål for anledningen, og Magnus Sarheim med enkelhet ryddet opp i.

Tempoet var rett og slett for høyt for Trygg/Lade og da Ben Holan kombinerte med Joakim Rønning på 40 meter ante vi konturene av noe stort. Joakim spilte opp en møtende Ben, stakk på gjennombrudd og lot Ben stå tilbake med ballen midt på Trygg/Lades banehalvdel i en en-mot-en-situasjon. Rykk venstre, rykk høyre, vending venstre, bang, 2-2. Keeper trodde det var en liten bris som kom inn bra venstre, men det var intet mindre enn lufttrykket fra Shlomis kanonkule. Sesongens mest overvurderte assist fra Joakim var et faktum.

3-2 kom få minutter senere, da hele midtbanen + Ben og Joakim la et enormt press på Trygg/Lade og tvang frem et ballmist høyt på banen som Joakim snappet opp. Kriget seg forbi stopperen og taklet keeper og ball i mål fra cirka 16 meter. Keeper skyldte på vind orkan styrke, men det var bare lufta som gikk ut av Joakim idet han gikk i bakken. Vi snakker opptak, vi snakker o2-opptak, vi snakker i det hele tatt...Hyggelig. Jæævlig hyggelig.

Overtiden i første omgang var ikke like hyggelig, da en fortsatt like umotivert og dvask Steinar Larsen kneet en motstander som ufarlig nok var på vei ut av vår 16-meter. Spissen gikk rett i bakken som om han var skutt og dommer Lund gikk i baret. Halvei reddet ikke straffesparket og stormet dernest til innbytterbenken og ikledte seg spillertrøye. Ingen ville stå i mål i 2. omgang, før Erik Hoff forpliktende nok følte seg tvunget til å tilby sine tjenester. Hoff sr. hadde ingen heldig dag i målet, hvis prestasjoner nok bar preg av at han følte formen var i anmarsj etter en god første omgang i spann med Ove på vår venstreside.

Trygg/Lade gikk fra 3-3 til 6-3 på 15 minutter, alle målene etter dødball og svakt keeperspill. Ikke lenge etter byttet Hoff med Steinar, som gjorde dagen komplett ved å stå dårligere i mål enn han spilte utpå banen. IL Tempo skapte lite eller ingenting i 2. omgang og det er siden stilt spørsmålstegn ved hva som egentlig skjedde i pausen siden det virket som om holdningene var totalt fraværende i 2. omgang. Forklaringen er nok ganske enkel, Andreas Dahl gikk ut, Hoff gikk i mål, Halvei greide ikke å balansere midtbanen i tilsvarende grad og ikke minst klovnene uten arbeidsinnsats Frank Gunnar Dahl og Eirik Rønning entret arenaen. Det må gå an å kreve et par svettedråper...

Forum
 
Det skjedde