Mål: Morten Berg, Erik Hoff
Gult kort: Erik Hoff

Dommer: Kjell Michael Vaabenø
Kampens beste spiller: Erik Hoff

2 tap på rad skulle hevnes og for 3. kamp på rad, skulle IL Tempo spille en seriekamp på Lade Kunstgress. Mon tro om ikke "Gigantene" begynte å bli vant til underlaget ? Det åpnet i alle fall bra, med sesongens første corner-mål ??? Avkreftelse/bekreftelse mottas med takk...

Etter bare 10 minutter dunket Morten Berg inn sitt først for sesongen. Et av IL Tempo innøvde cornervarianter bar uante frukter da Berginho på Røde Eriks corner møtte ballen perfekt med skallen på førstestanga. Keeperen hørte nettsuset, men ballen så han ikke.

En god start på kampen, mot laget som IL Tempo var det første til å ta poeng fra denne sesongen, da vi slo dem 3-2 før sommerferien på Havstein Kunstgress. Dessverre skulle det vise seg utover kampen at Sverresborg var vant til denne elendige utgaven av en kunstgressbane, ettersom Havstein-banen er av samme modell og forfatning.

Dessverre fikk Sverresborg et utligningsmål av det noe heldige slaget. Innlegg, som burde vært avskjermet, ble slått inn i feltet, burde vært headet unna, til Sverresborg-spissen som fikk umarkert heade i stolperota. Ballen spratt opp, traff Frank og rullet inn i målet bak en desillusjonert Frank.

Dette var rett etter vårt ledermål, og vi fikk muligens en psykisk knekk av å være like langt så raskt. 1-2 og 1-3 fulgte ikke lenge etterpå, likevel så vi muligheten av å komme tilbake i løpet av kampens 2. omgang.

Ikke mange minuttene var gått, da IL Tempo i en god periode, fikset utligning. Lamøy og Hoff brukte triks seg i mellom og årets foreløpige poengplukker, Erik Hoff, elegant lobbet inn 2-3 og tente på nytt håpet for IL Tempo.

Dessverre skjedde det samme som i første omgang. Eirik hang ikke helt med på notene på høyrebacken, led av mangel på defensiv hjelp fra Tor Haakon og ballen ble servert på sølvfat til høyrevingen som skar inn fra siden og hadde bare å sette ballen i tomt mål, bak en utmanøvrert og skadeskutt Frank Halvei.

Dette var starten på slutten, på en kamp som aldri tok slutt. Sverresborg gav seg heldigvis med 7-2, og resultatet sett ut i fra 2. omgang var flatterende for vår del. Vi hadde fortjent å tapt mer og måten vi igjen gir opp på er uakseptabel. Å bite i seg slike stortap kamp etter kamp går på æren løs, og nå må alle i IL Tempo-systemet brette opp ermene og kline til fra neste kamp av. Vinner vi ikke neste kamp 6-3, har manager Eikebrokk uttalt at han kommer til å kvitte seg med opptil 12 spillere.

PS: Kaptein Frank Halvei uttalte før kampen at han hadde satset flere tusen kroner på sluttresultatet 7-2 til Sverresborg. Mon tro om det ikke var derfor vi ikke slapp inn flere mål på slutten...