Mandag 1. juli 2002 Flå 1 gress
Flå 2 5-2 IL Tempo

(3-5-2)
Frank Halvei
7
Magnus Sarheim
5
Erik Hoff
7
Steinar Larsen
6
Thomas Sundberg
(Vegard Bertelsen)
7
5
Morten Berg
6
Ketil Lønnum
5
Andreas Dahl
(Børge A-Petersen)
6
5
Lars Dyrdahl
6
Joakim Rønning
6
Kristian Bjørnelv
(Mads Grimsbu)
6
4

Mål: Joakim Rønning (2)

Kampens beste spiller: Frank Halvei

At IL Tempo har et forsvarsproblem for tiden, overrasker vel ingen. Resultatene taler for seg, og det skal være nok å score 2 mål i en kamp for å ta poeng. Forrige kamp scoret vi 4, heller ikke det var nok. I dagens kamp kunne antall baklengs vært adskillig flere, hadde det ikke vært for Erik Hoff og Frank Halvei.

Halvei spilte en kjempekamp, men får likevel ikke bedre karakter, ganske enkelt fordi forsvaret er en enhet og forsvaret slapp inn 5 mål, om man skal være kategorisk. Selvsagt er det ikke bare forsvaret sin skyld, men det er uansett her syndebukkene finnes.

Magnus Sarheim var skyld i det første, der på merkelig vis roter bort ballen til en fremadstormende Flå-spiss. Man kan kanskje si at Magnus er litt usikker på sin egen rolle, er han duellspiller eller er han spillende midtstopper ? Mon tro om noen vet svaret på det spørsmålet, eller om det virkelig lar seg kombinere.

Thomas Sundberg hadde en god omgang på høyre flanke og bidro aktivt både forover og bakover, dog var han involvert også i det andre baklengsmålet, uten at "Sunda-gutten" skal tildeles noen form for skyld, dog kunne han nok forhindret det.

Etter at Flå åpnet suverent best de første 20 minuttene, kom IL Tempo etter hvert inn i kampen. Debutant Jønnum, Dahl og Bjørnelv kombinerte tidvis fint, og trioen stod også bak forspillet til en flott utligning, signert Joakim Rønning. Joakim tangerte med dette Erik Hoff som årets toppscorer.

Skatvals store sønn, Kristian Bjørnelv, hadde en tilsvarende sjanse minutter etterpå, i en meget god IL Tempo-periode, men maktet ikke å utnytte sjansen på Joakim-vis. Ballen strøk stanga og markerte dessverre slutten på kampen for IL Tempos del.

Flå eide kampen de siste minuttene av omgangen, og om man ikke telte antall "Giganter" på banen, skulle man tro halvparten allerede hadde gått i garderoben for bananer og te. I det IL Tempo tok avspark, blåste dommer Nils Strømsvik for pause.

Tre forandringer i pause, uten at vi i ettertid kan anse disse som vellykkert. Mads hadde en dårlig omgang på topp, mens Børge og Beider ikke fant seg til rette på flankene. Flå scoret både en og to ganger etter et utall personlige feil i IL Tempo-forsvaret.

Joakim sørget på imponerende vis for spenning, da han på egen hånd, etter et langt utspark fra Frank Halvei, stormet gjennom Flå-forsvaret før han sendte i vei et lurt skudd langs bakken, som overrasket Flå-keeperen nok til at 2-3-reduseringen var et faktum.

Manager Eikebrokk mante troppene forover og oppfordret til offensiv satsing og mange folk foran mål. Ikke før han hadde sagt dette, førte en misforståelse mellom Berginho og Eikebrokk til at Flå punkterte kampen med en perle av en scoring.

Hadde det ikke vært for en rekke klasseredninger fra Frank Halvei, kunne det endt med stygge sifre på Flå Stadion Gressbane. Banen på sin side, var uklipt, lite stelt og altfor langt gress. Flå dro utvilsomt nytte av åkertendensene og ballen spratt stort sett deres vei gjennom alle kampens 90 minutter.

Berginho hadde en vanvittig sjanse på overtid, da han på blank kasse, fra fem meter, presterte å plante ballen i hanskene på keeperen. Keeperen rakk ikke en gang å reagere.

PS: Etter kampslutt fikk Frank Halvei tilbud fra Flå om å stå sesongen ut for 3. divisjonslaget til Flå, noe Halvei arrogant takket nei til. Det er en ære å være bekjent av lojale spillere. Måtte fremtiden tilføre Frank Halvei alt vel.


Forum
 
Det skjedde