IL Tempo (4-4-2) Roger Kværnø - Andreas Thyge Nielsen, Magnus Sarheim, Steinar Larsen, Vegard Bertelsen (Kristian Talmo 55') - Martin Høyer-Hansen, Øystein Winsnes (John Johnsen 46'), Morten Berg, Vidar Brøndbo Jenssen (Bjørn Magnus Iversen 46') - Erik Hoff (c), Tor Haakon Bjørgum

Mål: Tor Haakon Bjørgum (2), Erik Hoff
Gult kort: Tor Haakon Bjørgum

Dommer: Ivar William Moe
Kampens beste spiller: Roger Kværnø

2 debutanter i dagens kamp, hvilket var dynamittduoen Lars Dyrdahl og Jørn Løkaas. Førstnevnte var også mannen bak "Gigantenes" utligningsmål til 1-1 drøye 25 minutter ut i kampen. "Lars fra Mars" stjal ballen på høyresida og klinka til fra drøye 30 meter skrått ut fra mål. De to tidligere forsøkene fra nesten død vinkel endte uten tellende resultat, dog ikke denne. Skuddet føyk opp i nærmeste kryss, og et av sesongens peneste mål var et faktum.

Romolslias ledermål kom etter 10 minutter, da Morten Berg og Steinar Larsen ikke ble enige om hvem som skulle følge løpet igjennom og ballfører. Resultatet ble at begge stod grodd fast og Romolslia gjorde ingen feil alene med Roger "Bjarne Brøndbo" Kvernø.

Omgangen ebbet etter hvert ut uten de store sjansene. IL Tempo hadde en 10-minutters periode i omgangen hvor vi produserte endel gode overganger, blant annet på dødball. Erik, Lars, Erik, John og Erik igjen hadde alle gode muligheter uten at konsentrasjonen var på det nødvendige nivå. I ettertid kan man kanskje si at IL Tempo burde ledet etter de første 45, dog hadde Romolslia ballen mest.

Lite ble sagt i pausen, men mye ble likevel gjort. John Johnsen ble sendt i dusjen etter en skandaløs første omgang og var nesten hjemme da Erik "van Eik" Eikebrokk sendte IL Tempo i ledelsen. Erik Hoff slo corner fra venstre, van Eik knøvla keeperen i duellen og Martin heada inn mot mål igjen, hvor Erik E. stod på nesten blank kasse.

Få minutter senere skulle IL Tempo fått sjansen fra straffemerket, da Erik Eikebrokk sprang seg løs fra oppasseren. Den klønete venstrebacken så ingen annen utvei enn å legge IL Tempos store sønn i bakken, et soleklart straffespark, bevitnet av 22 personer på banen. Synd dommeren ikke var en av dem.

IL Tempo lot seg likevel ikke vippe av pinnen og fortsatte hardkjøret mot hjemmelagets mål. Resultatet kom 25 minutter før slutt etter et raskt tatt frispark, hvor Erik Hoff kom alene med keeper og dundret ballen på hel volley helt oppe i krysset.

15 minutter før slutt, ble det dog spenning i kampen, da Steinar Larsen på artistisk vis skulle kline ballen på volley ut av distriktet, men bommet. Igjen scoret Romolslia alene med Roger "Big Hand" Kvernø.

IL Tempo hadde en sjanse til å punktere kampen minutter senere, da 4 mann gikk i angrep på en corner. Hoff la inn, hvor Erik E. steg til værs over alle andre, og headet elegant i...nettveggen...Dette var Eiki Breikis femte 100% sjanse i dag...

I ettertid vll vi i alle fall påstå at vi kontrollerte de siste 10 minuttene, dog skal det nevnes at Vidar Jenssen nesten holdt på å elge til et straffespark imot oss da han i en fatal manøver kneskålet en Romolslia-spiller på fullt fart inn i straffefeltet. Heldigvis for oss, husket dommer Michaelsen den tidligere straffesituasjonen, og kompenserte trolig for denne da han lot fløyta ligge.