IL Tempo (4-4-2) Roger Kværnø - Andreas Thyge Nielsen, Magnus Sarheim, Steinar Larsen, Vegard Bertelsen - Mads Grimsbu (Peter Dahlsbø 45'), Morten Berg, Frank Halvei, Martin Høyer-Hansen - Erik Hoff, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Tor Haakon Bjørgum (3), Erik Hoff (3), Morten Berg
Gult kort: Erik Hoff, Magnus Sarheim, Tor Haakon Bjørgum

Etter lagets forferdelige prestasjoner i borteoppgjøret mot NTNUI 4 i sesongpremieren, var det tid for mer eller mindre store rokeringer i spilleoppsettet og lagoppstilling.

Suspensjonen av Vidar Jenssen og John Johnsen trådte igjen i kraft, mens Erik Eikebrokk ble satt ut av laget. Inn kom Peter Dahlsbø og Mads Grimsbu. Kapteinsbindet forlot Frank Halveis arm til fordel for "Argentino." Frank mistet også keeperplassen til fordel for Roger "BigHand" Kvernø. Formasjonen ble også endret til 4-4-2.

Kampen åpnet i noe labert tempo, men trenerne Rønning og Eikebrokk på sidelinja følte hele tiden at IL Tempo var sjef i denne kampen. "Argentino" stod for kampens flaueste prestasjon, da han etter 10 minutter alene med keeper forsøkte å lobbe ballen over keeper, da denne var 1 meter unna. Ballen gikk selvsagt 10 meter over mål (som vanlig).

Trenernes genistrek var uten tvil å plassere Erik Hoff som spiss, samt Andreas Thyge Nielsen som høyreback. Hoffer'n scoret våre to første mål før halvtimen, mens "Argentino" etter en frustrerende kamp mot NTNUI, endelig fikk føle gleden av å sette ballen i nota.

3-0 holdt seg til pause, hvor et bytte ble gjort. Mads Grimsbu la ned nær 20 kilometer i første omgang, og viket nå plass for Peter Dahlsbøs inntreden på høyresiden på midtbanen. Jokeren til den totale utklassingen av Tiller, var nettopp Peter. Gang på gang fintet han ut Tillers venstre side og fôret Tempo-spissene med lekre baller.

Tiller fikk en noe heldig redusering i en svar Tempo-periode i de første 5 minuttene av 2. omgang, men en herlig Peter-forsering og pasning inn, ble avsluttet på fantastisk måte av Erik Hoff som dasket ballen i bortre kryss med venstra.

På stillingen 4-1 var kampen i realiteten avgjort, og det ble med ett mer rom for temposterke "Argentino," hvorpå han besørget 5-1 målet, igjen etter innlegg fra Peter.

Morten Berg sørget for 6-1 10 minutter senere, da han på innlegg fra Andreas Thyge Nielsen slo til på hel vollet, hvorpå ballen føyk i krysset, utagbart for keeper. Mortens 4. mål for IL Tempo gjennom tidene.

"Argentino" sørget for kampens andre hat-trick, da han minutter før slutt, løp elegant gjennom Tiller-forsvaret, passerte keeper, men nektet å sentre til Magnus Sarheim, som kom på dagens beste bueløp.