Søndag 27. august 2000 Lade 6 grus
Steindølene 6-2 IL Tempo

9. seriekamp
IL Tempo (3-5-2) Roger Kværnø - Magnus Sarheim, Fredric Vogel, Thomas Sundberg - Kyrre Kristiansen, Peter Dahlsbø, Morten Berg, John Johnsen, Vidar Jenssen - Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Tor Haakon Bjørgum (2)

Denne kampen måtte vi vinne for å ha ambisjoner om å ta 2. plassen fra Steindølene. På dette tidspunktet står vi også foran en kamp mot Øya i nær fremtid, og det ville bety litt av en vitamininnsprøytning å vinne bortekampen mot Steindølene.

Det hele åpnet så bra. Dog tok Steindølene ledelsen tidlig i kampen, men vi kjempet oss overraskende tilbake og fikk en fortjent utligning ved Tor Haakon. Samme mann jobbet utrettelig i denne kampen, og var uten tvil vår beste spiller.

1. omgang var rett og slett en av de dårligste omgangene gjennom tidene av IL Tempo, men dette hadde nok litt med motstanden og baneforholdene å gjøre. Tor Haakon førte kvarteret før pause, IL Tempo opp i ledelsen og det hele gikk på skinner. God kontroll defensivt og farlige kontringer offensivt.

Så skjedde dessverre det som ikke skal skje. John møter langt nede på banen med mann i rygg og prøver som bakerste mann å drible av spilleren. Det hele går skeis og Steindølene utligner nesten på overtid i omgangen.

2. omgang blir en eneste stor nedtur. Det første kvarteret jobber IL Tempo godt, men blir nok noe frustrert av mangelen på mål den rette veien. Noe amper steming viser seg, og lagdelene klager litt på hverandre.

Fra et godt IL Tempo-angrep, som helt klart burde resultert i mål, kontrer Steindølene, men uten helt å lykkes. Ballen havner hos en av midtstopperne våre, som spiller ballen tilbake til Roger. Roger kliner til og ballen havner langt nede på vår egen banehalvdel, til en Steindølene-spiller. Denne lar seg ikke be to ganger og kliner ballen i tom not.

Heretter og inn var kampen et eneste mareritt. De siste 20 minuttene får Steindølene gjøre som de vil og man kan vel si at Roger hadde en heller dårlig dag. Skyld i 4 av 6 mål, men det er som kjent bedre å få alle sesongens blemmer i samme kamp, enn fordelt på flere kamper. Roger stod jo som vi husker en praktkamp i forrige kamp mot Kvik 2.

Lite mer å fortelle fra denne kampen. Peter fikk seg en smell tidlig i førsteomgang på corner da han ble stanget i bakhodet av en hjemmespiller. Peter forlot banen i et kvarters tid før han returnerte til spill resten av kampen. Etter nøye undersøkelser hos IL Tempos lege, viste det seg at han hadde pådratt seg en forholdsvis kraftig hjernerystelse og blir borte tre-fire uker fra fotballen. God bedring, Peter og kom raskt tilbake.

 

Forum
 
Det skjedde