7. seriekamp
IL Tempo (3-4-2) Fredric Vogel - Thomas Sundberg, Magnus Sarheim, Morten Berg - Martin Borgersen, Peter Dahlsbø, Vidar Jenssen, Vegard Bertelsen - Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Martin Borgersen, Peter Dahlsbø
Gult kort: Vidar Jenssen, Erik Eikebrokk

Ganske utrolig at vi kommer så godt utav kampen som vi gjør. Hadde det ikke vært for at Thomas og Martin stilte opp, ville vi stilt med 8 mann. Legg til at Erik og Tor Haakon egentlig ikke var spilleklare for kampen, så ser man den relle tilstanden som hersker i IL Tempo for øyeblikket.

Uansett åpnet vi kampen i kjent stil, og er fra første minutt det beste laget. Peter scorer på lagets andre sjanse etter kun 10 minutter spilt. Et kanonskudd fra 20 meter som keeper ikke får løftet armene på engang.

Thomas Sundberg spilte sin første kamp på 3 år, og ble nær tvunget til å dra hjem og hente sko og utstyr for å spille kampen. Men Thomas greide seg bra og var så nær som feilfri. Dog skal det sies at hans to eneste misser, førte til to store sjanser for Munkholmen, den ene til mål, men det er en annen historie.

Godt å ha Magnus tilbake, som i dag spilte sweeper, med Thomas og Morten som markeringsstoppere ved siden av seg. Laget var totalt forandret fra forrige kamp. I dag, et lag som spiller godt.

Erik finner sin rolle som møtende spiss igjen, etter kontroversielle kamper som midtbane. Spiller gjennom Martin etter 30 minutter, og 2-0 til oss, etter en nydelig lobb over keeper.

Laget blir noe stillestående etter dette, men skaper likevel sjanser vi bør score på. Man kan også nevne at Vegar presterte å få skuldra ut av ledd da han skulle "svinge" seg over gjerdet for å hente ballen. Da dommeren blåste for pause, fortsatt på stillingen 2-0, var det nok ikke bare Vegar som pustet lettet ut.

2. omgang, vi blir noe svekket av vår ledelse. 2-0 er ikke en trygg ledelse, og dessverre blir vi mer opptatt av å forsvare den, enn å avgjøre kampen med både 3- og 4-0 scoring. Dette er hva vi ta lærdom av nå, etter å ha ledet uttallige kamper, for å ha tapt dem til slutt.

Munkholmen får sin viktige scoring 25 minutter før slutt, idet Thomas misser med en klarering og Munkholmens store, feite spiss får servert for mål. En Hybertsen spesial.

IL Tempo spiller stor grad av lemp og spring-fotball i 2. omgang, som vi kjenner som Norge-fotball. Men vi produserer likevel mange sjanser som en senebetent Tor Haakon vanligivis ville scoret på.

Tor Haakon virket noe stresset i avslutningsøyeblikket, da han i stedet for å ta meg seg ballen alene med keeper, skøyt fra lang avstand med folk i ryggen. Men Håken kommer nok sterkere tilbake, han er tross alt fortsatt lagets suverene toppscorer.

20 minutter før slutt blir vi til slutt straffet for dårlig markering på dødballer. Erik tror han har kontroll på ballen og går opp for å heade ut. Timer feil og mannen som skulle vært markert for stå alene og heade i mål fra 2 meter. Hybertsen igjen.

10 minutter senere putter Hybertsen igjen. Dårlig markering av Magnus, som tydeligvis ikke forstod at det ikke er offside på kast, ved noen anledninger. I alle fall, Hybertsen fikk stå alene, fintet bort et par utrusende IL Tempo-forsvarere og satte ballen knallhardt i mål bak en totalt sett, god keeper Fredric.

Vi prøver på slutten, men det eneste vi oppnår, er et gult kort til Erik. En merkelig situasjon hvor Magnus har slått en lang ball i angrep og Erik jager ballen. Venstrebacken til Munkholmen jager den samme ballen, men Erik går opp først. Rett på ball, dog knallhardt, hvor backen header med nesa i skuldra til Erik (fortsatt blåmerke etter nesa og merke etter tennene ?? skulle gitt'n juling). Fyren brekker nesa og blør både fra munn, nese, kinn og øre, mens han piper ut. "Er du psykopat eller?" Gult kort og frispark imot Erik.