Torsdag 8. juni 2000 Rosenborg grus
IL Tempo 5-2 Valentinlyst

5. seriekamp
IL Tempo (3-4-1-2) Stig Arild Gulbrandsen - Magnus Sarheim, Jørgen Helgemo (Jørgen Helgemo 45'), Fredric Vogel - Kyrre Kristiansen, Erik Hoff, Vidar Jenssen, Vegard Bertelsen (Peter Dahlsbø 45') - Erik Eikebrokk - Rune Dahl, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Tor Haakon Bjørgum (3), Vidar Jenssen, Kyrre Kristiansen
Gult kort: Erik Eikebrokk
Rødt kort: Erik Hoff

Godt oppmøte på dagens kamp, og det er første gangen i år vi har vært 2 innbyttere, og samtidig alle relle IL Tempo-spillere. Håvard Grøm, Roger Kvernø og Peter Dahlsbø debuterte alle i dagens kamp og gjorde en god figur.

Idet Magnus entret garderoben med kliss rene og godluktende drakter, ga det oss en perfekt åpning. Før motgangen startet...

Vidar glemte for annen kamp på rad, dommerkortet og det var også noen misforståelser til i form av penger og draktfarger. Etter at disse probleme ble tatt av dage, dukket nye opp og vi slapp inn dagens første baklengs etter kun 18 sekunder.

Vi svarte umiddelbart og Erik E slo gjennom Tor Håkon på åpent mål. Etter at "Håken" rundet keepern var det kun å plassere ballen i det tomme målet, noe han ikke greide, denne gangen.

Dog så vi ikke ut til å la oss skremme av Valentinernes tidlige scoring og fortsatte med høyt press og godt duellspill. Rune og Håken kombinerer fint minutter senere hvor Tor Håkon header ballen i mål, dog hadde en usedvanlig dårlig dommer dømt frispark (fordelsparagrafen kanskje...).

Vi fikk til slutt hull på byllen, da Vidar kommer på et Leo-løp av beste merke, en dobbel flikk-flakk fra Erik E og Tor Håkon og Vidar løper gjennom alene med keeper og setter ballen i nota under keeper.

Tor Håkon hadde utallige sjanser i dag og han fikk til slutt sitt andre for sesongen, da han scoret på en skudd som keeper ikke rakk ned til i nærmeste hjørne. I ledelse, men ikke fornøyde...enda.

I denne perioden pådrar Erik Eikebrokk seg sitt andre gule kort for sesongen og lever i faresonen i de kommende kampene. Men kjeftbruk skal til, dommeren skal faen ikke tro han er noe.

Vi overrumplet Valentinlyst totalt etter hvert med presise oppspill fra Erik'ene og Magnus og midtstopperne ble løpt fra enkelt av våre lynhurtige spisser. Tor Håkon blir spilt gjennom av Hoff'ern og lobben sitter den skal.

Etter pause ser det ut til at Valentinlyst har skjerpet seg noe og åpner hardtarbeidende. Skaper ingenting og vi fester grepet igjen. Tor Håkon blir felt innenfor 16-meteren etter godt spill av debutant Peter, og setter straffen selv. Hat-tricket er komplett.

Kyrre øker ledelsen til 5-1 med en suser fra nærmere 40 meter, en goal Vegar Olsen aldri noen gang vil greie å utføre, i alle fall ikke som høyreback på Nardo. Keeper var sjanseløs på Kyrres andre for sesongen.

Som kommer kampens skjebnesvangre hendelse. Erik Hoff blir sint når han snubler i ballen og langer ut en fot etter oppasseren sin. Rødt kort. Dette fører til at store deler av laget tenner på alle plugger senere i kampen, og resten av kampen går med til tre ting. Kjefting på dommeren, redusering til 2-5 og en destruktiv spillestil hvor det er lite innsats og passivitet foran begge mål.

Kampen vant vi dog med full kontroll defensivt i alle fall og vi jumper opp til 4.plass på tabellen. Mon tro hvor høyt vi kommer om vi vinner resten av kampene...

 

Forum
 
Det skjedde