IL Tempo (3-5-2) Roger Kværnø - Magnus Sarheim, Thomas Sundberg (Vidar Elden 45'), Morten Berg - Vegard Kne, Kyrre Kristiansen, Vegar Olsen (Ståle Petersen 45'), John Johnsen (Remi Nilsen 45'), Vidar Jenssen - Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum
Gult kort: Kyrre Kristiansen

Etter to strake kamper uten tap, for første gang denne sesongen, øynet IL Tempo på nytt muligheten til tre poeng. Skulle en kamp denne sesongen i utgangspunktet by på tre sikkerpoeng, måtte det være denne.

Vegar Olsen, ex-Nardo, åpnet kampen i Roy-Keane posisjon, nedsunket på midten, med Kyrre og John på hver sin side. Uvant for forsvaret å forholde seg til en så møtende midtbanespiller, men samarbeidet bedret seg utover omgangen.

Vi åpnet kampen sterkt, og Vegar fôret både Håken og Erik med baller i bakrom, en av disse førte også til scoringen, da Vegar spilte fri Erik som igjen spilte frem til Håken som ble felt innenfor 16-meteren.

Straffesparket tok som vanlig Håken selv, og ballen ble satt kontant i nota. 100% uttelling på straffer til nå i sesongen. Valentinlyst hadde egentlig ingenting å by på i denne kampen, foruten en kranglete midtbanespiller som var mer opptatt av å "prøve" å få til en takling som satt.

Omgangen ebbet ut med 1-0 ledelse til oss, selv om vi minst burde scoret tre.

2. omgang åpnet med Ståle på midtbanen, ettersom Vegar ikke følte seg helt bra =), men Ståle ble dessverre litt for opptatt av egen prestasjon enn å spille enkelt. Likevel jobbet Ståle veldig godt, og viste med denne kampen at han er en spiller som IL Tempo kunne trenge.

Kampen blir avgjort 10 minutter ut i omgangen da Vidar spiller ballen mellom "Valle's" to midtstopper og Erik fosser alene mot keeper. Passerer keeper og legger ballen i nesten (det var to forsvarere som kom usedvanlig raskt tilbake, ja) tomt mål.

3 debutanter fra Nord-Trøndelag-distriktene, bekjenter av Roger fra militæret. Vegar, Vidar og Remí gjorde alle fine jobber, kanskje med Vidar som den som imponerte mest.

Dem negative siden av kampen, kom i form av latterlige taklingsforsøk fra hjemmelagets spillere. John fikk smertelig merke dette, da han faktisk hadde merke av en hel fotballsåle (8 knotter var det det?) på leggen.

Heldigvis gikk det bra med John, selv om han måtte forlate banen, og IL Tempo vant enkelt og greit 2-0.