IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt

   ‹ SYDENBRUN. JENS TOMMY BRUDEVOLL KNUSTE KONKURRENTENE PÅ BYNESET FREDAG (Foto: Erik Eikebrokk)

» Midt Norsk dag 2: De beste er fortsatt best, med Brudevoll best av alle
08/08/14 › Hvis torsdagen var Andreas Stålbys dag, ble fredagens sten skrevet i Jens Tommy Brudevolls tegn. To mann gikk under banens par, og dagen bød også på en meget positiv overraskelse for IL Tempo GK sin del...

› av Erik Eikebrokk › vaneik@iltempo.noTwitter@Eikebrokk

 › GolfBox: Leaderboard etter dag 2

 › 08/08/14 Andreas Stålby rett i tet etter dag 1. Floer og Buan lover revansj!
 › 07/08/14 VIDEO: Andreas Stålby med kanonrunde på Stjørdal GK. Frykter ingen!

 › 07/08/14 X ART: Bildegalleriet fra Midt Norsk dag 1

› Følg IL Tempo Golf på INSTAGRAM og FACEBOOK!

På Stjørdal torsdag gikk 18 spillere under 80 slag. På dagens runde på Byneset var tallet nede i 14. Beste score ble på nytt 68 slag. De som var best torsdag var best også på fredag. Akkurat dét overrasker ikke proffgolfer Alexander Søbstad.

- Det er ikke overraskende at de langtslående spillerne scorer godt på Stjørdal og Byneset. Kombinasjonen lang og skjeiv, er ikke like utslagsgivende på de to banene.

Forutsigbarheten til tross - Søbstad tror det vil komme svingninger både i spill og leaderboard i takt med vanskelighetsgraden på banene.

- Jeg tror ikke nødvendigvis dette er avgjort. De beste scorene på dag 3 og 4 kommer til å være fra de rettslående spillerne. Da tenker jeg spesielt på Thomas Sundseth og Ketil Floer.

Hovedårsaken til at det kan bli store omveltninger på listene, legger ikke Søbstad bare på godt spill fra de bak, men like mye på grunn av dårlig spill av de foran...

- Anbefaler birdiekongen 'Steel City' (Andreas Stålby) og Northugen (Ola Lyng) å legge igjen driver og woods til de to siste rundene.

» BJØRN ØYVIND SØNDMØR OVERRASKET ALLE MED ÅRSBESTE

IL Tempos to deltagere leverte svært blandet drops på fredagens runde. Mens Erik Eikebrokk sparte birdiene til rundens to siste hull, spilte Søndmør særdeles stødig. Scorekortet talte til slutt én birdie, én bogey, én dobbel bogey - og resten par. Ikke rart Søndmør var smørblid etter runden.

- Det var skikkelig steady i dag. Én lostball ødela litt, men deilig å levere årets beste runde når det teller. Jeg var lenge usikker på om formen var bra nok til at det var noen vits å delta. Det angrer jeg ikke på nå!@

Dermed bykset Søndmør oppover listene og er nå plassert som IL Tempo GKs bestemann, fire slag foran Eikebrokk.For å komme enda tettere på Midt Norsk og IL Tempo GK,
følg oss på Instagram-kontoen 'iltempogolf'Fullstendig resultatliste for alle klasser kan ses her

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes