IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt

   ‹ EINAR OLSVIK SANDSCRAMBLER FOR PAR PÅ BYNESET GKS hULL 10 (Foto: Erik Eikebrokk)

» SnabbChat: EINAR OLSVIK
13/08/13 › Etter å ha senket skuldrene og pustet lettet ut etter nok et vellykket Midt Norsk Mesterskap i golf, slo turneringsansvarlig Einar Olsvik av en kjapp prat med IL Tempo GCC mandag.

   › av Erik Eikebrokk › vaneik@iltempo.noTwitter@Eikebrokk
     › 11/08/13 Ketil Floer overlegen vinner av Midt Norsk Mesterskap i golf

Over turneringshelgen begynte tidlig ryktene å svirre om et enda større mesterskap neste år, med enda større krav til organisering, logistikk og planlegging.

Noe Einar Olsvik ikke lar seg skremme av, til tross for lange arbeidsdager fra tidlig morgen til langt på natt.

- Sett fra min side ble årets turnering så bra, at jeg vil jobbe med og utvikle denne turneringen videre. Hva som kommer ut av det er ikke ferdig tygd, man må passe seg for at det ikke blir for omfattende også, forklarer Olsvik kjapt før telefonen ringer for 8. gang fire minutter inn i intervjuet.

» MYE VIL HA MER, MYE MER!

- Den økende deltagelsen sier meg at dette kan ta helt av. I år var det 110 som var innom påmeldingslisten. Målet var i år 80 stk - det kom 83 til start.

Telefonen vibrerer febrilsk nå.

Olsvik er dernest snar med å understreke at arrangementet forlengst har utviklet seg til noe mer enn et énmannskonsept. Uten hjelp fra de midtnorske klubbene og et vell av engasjert dugnadsånd hadde Olsvik stått hjelpeløst naken igjen.

- Jeg må benytte anledningen til å takke banemannskapet, som gjorde det de kunne for og sette banene i perfekt stand til året mesterskap - og ikke minst alle for de dugnadstimer de har lagt ned.

Som ikke har vært få, understreker Olsvik.

- Ingen nevnt ingen glemt!

»
YMDYK INNSTILLING OG ÅPEN FOR INPUT FRA ANDRE

Til tross for at turneringen har økt i kvalitet og antall deltagere fra år til år, og en solid samling positive og henrykte feedback's, er det en ydmyk Olsvik som jager fortsatt progresjon og fremgang.

- Vi har helt klart forbedringspotensiale, det har vi, jeg er lydhør for inputs fra alle som har noe å si.

Noe som er akkurat det man ønsker å høre fra en golfens mann. For i bunn dreier ikke dette seg om Olsviks personlige ambisjoner som arrangør eller talerør. Men om kjærligheten til golfen.

- Idéen bak Midt Norsk er og få til et golf miljø på tvers av klubbene. Ved og delta på denne turneringen er det sosiale satt i høysetet. Turneringsformen skal omhandle og involvere spillere på alle nivå.

Og avviser med det tanken til flere av golfekspertene som IL Tempo GCC har snakket med.

- Det og samle spillere fra ulike klubber, der en kan måle ferdighetene sine ved å spille på 4 ulik baner mot spillere med høyt og lavt handicap er spennende i seg selv.

IL Tempo GCC takker Olsvik for engasjementet og ønsker lykke til med et enda bedre arrangement neste år!

- Takk for 4 fantastiske dager på golf anleggene rundt i Midt Norge, rekker Olsvik akkurat å avslutte, før telefonen på nytt hyler infernalsk fra innerlomma.

I frykt for skilsmisse svarer han kjapt denne gangen.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes