30.06.2006 14:44
Postet av Steinar Larsen / Larsens FinansFokus

...En kjempe tar farvel
Den siste time som IL Tempo-spiller...

Hei, fotballentusister i inn- og utland!

Som mange allerede har lagt merke til, har jeg vært veldig fraværende i det siste. I samråd med agent, advokat og klubb har jeg vært pålagt munnkurv med tanke på egen situasjon for ikke å ødelegge lagets viktige innspurt mot fotballferien. Vi vet vel alle hvordan psyken blir påvirket når spillere (og trenere) jobber på oppsigelse. Media er nådesløse mot indre uro i fotballklubber, og en fjær i fuglekassa blir gjerne ti høns i pipa.

"En fjær i fuglekassa blir gjerne ti høns i pipa.

Mange undrer sikkert på årsaken til min plutselige retrett fra fotballbanen, og det har ikke vært noen lett avgjørelse å ta. Som en av kontinuitetsbærerne i laget, er det vemodig å forlate skuta når seilet står på halv stang. Med 76 kamper har jeg bidratt med mitt. Kanskje ikke som den beste fotballspilleren blant "Gigantene," men jeg har likevel vært en gigant...Det er kanskje best å gi seg nå, 10 år etter at jeg fant ut at røslig kroppsbygning og en smule talent ikke var nok for å spise kaviar med de store gutta. For å holde følge må en faktisk trene litt, og med en stor dose latskap innabords har jeg ikke ryggrad til å drive med særlig egentrening. En kan kanskje bruke floskelen om at jeg begynte å drikke alkohol før idretten tok meg. Nå har jeg funnet ut at det er på tide å vende nesen mot sydlige breddegrader. Blir Lambertsetergutt, med kjærring og to undulater. Jeg følger i Ronnie (Gjevik) og Ørjans (Antonsen) fotspor, og skal prøve å få innpass i Hasle/Lørens treningsgruppe. Det er ikke sikkert jeg får bokført mange kamper, men det er en mulighet for at jeg kanskje stiller uten kroppslig juleribbe til julecupen.

"En mulighet for at jeg stiller til julecupen.

I kveld klokka 19:00 på Terrabanen går testimonialkampen min. Jeg er blitt lovet plass som libero i startoppstillinga, så fremt jeg skriver denne bloggen. Ta med egen hatt, hvis du vil donere penger til gjenoppbygging av en rusten fotballkropp. Tar også imot donasjoner via brevgiro og telebank.

Så, da er den siste time kommet - for min del. Jeg håper IL Tempo overlever og rykker opp til neste år, selv i mitt fravær.


| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde