Velkommen til IL Tempo

 

12.06.2010 01:49
Postet av Robert Preller / Spiller-blogg

...Om bomben som falt i Bessaker
og om indreløperplassen (min)...

(Lade) Hola! Da er det ei stund siden forrige innlegg, men nå er det vel på høy tid med et nytt da mye har skjedd siden sist.

Ikke bare har vi spilt 3 kamper, men det har også skjedd mye rundt og utenfor fotballbanen i vår kjære klubb IL Tempo.

La oss starte med at vi har fått tilbake vår "kjære" der Kugel, som etter et kort opphold i Malvik har tatt turen tilbake til sine hjemtrakter på Romolslia og IL Tempo, noe som jeg forventet da han sa at overgangen var klar, han merket hvor hans hjerte lå!

Kampene som har blitt spilt har vært bra, ikke bra og helt vanvittig!!!

Kort oppsummert; Kampen mot Åfjord var vel en av de merkeligste kampene vi har hatt, ligger under, utligner så pause. Etter pause går vi lekende lett opp til 3-1 etter mål av undertegnende og "Spissen", grei skuring men nei, blir tatt på senga med buksa nede og ligger plutselig under 4-3, for igjen å vinne 5-4 (vinnermålet av yours truly).

Ranheim kampen, ZzZ!

Men så, hold dere fast!!!

Kampen mot Bjørgan, en etterlengtet kamp for Bjørgan-spillerene som skulle sette IL Tempo ettertrykkelig på plass, der IL Tempo stilte med et reduseert mannskap og kun 11 mann, kunne det bli bedre oppladning?!?!

2 min : Ole ut med skade og IL Tempo kun med 10 mann i 88 min, hjelpe meg!!

Hva som foregikk i de 88 minuttene etter det, er en kamp for historie bøkene!!

Alle sprang som noen gale menn, 10 gule med mannen med ljåen bak seg, og hva skjer, jo, IL Tempo vinner 3-0 borte mot Bjørgan, det varmer et hjerte på vei hjem fra Oslo.

Er det dette vi skal forvente framover, virket tapet mot Ranheim som en enorm motivasjon, soleklart ja!!!

Vi tar av oss hatten for de som stilte og gjorde en mektig jobb, og for de som ikke stilte med sine dårlige grunner, skjemmes alle sammen!!

Men alle i laget kan ta til seg den enorme prestasjonen til de som stilte til kampen mot Bjørgan, den skal følges til punkt å prikke resten av sesongen.

Nå trenger vi gode treninger og oppmøte fra alle, for vi SKAL holde plassen i år, det er vi mer enn gode nok til, men da trenger vi mer enn 11 spillere pr kamp, gi oss en eller to innbyttere da for svarte!!!

Jeg skal etter noen oppløftende kamper som indreløper fortsette å pløye kunstgress banen på romolslia og gi alt framover, det regner jeg med at alle de andre skal også, og de som ikke har skjønt det, her teller alle for en og en for alle!

Jeg personlig tror at Eggen-effekten er kommet for å bli, og Fosen i neste kamp skal få skjørt seg i lengderetningen å kjenne et IL Tempo trykk av de sjeldne.

Og personlig sier jeg som Per Ciljan angående indreløper_plassen: "Jeg har alltid vært god nok!!"

Og plassen er min, den er og skal være min resten av sesongen.

Men hvilket lag vi stiller mot Fosen er det største spørsmålet, stiller de ti som spilte mot Bjørgan er vi langt på vei, men satser på at den uka her gir noen gode svar på om vi stiller en større tropp enn tidligere i sesongen.

Uansett blir det kamp på lørdag, og da stiller de 11 som starter med høy tenning og enorm innsats, jeg gleder meg veldig og er sugen på scoring og nok en god kamp.

Dagens tips : IL Tempo vs Fosen : 5-0 ( har bommet vær gang, men denne sitter !)

Carl "Ciljan" Preller