16.07.2004 00:00
Postet av Ronnie Gjevik / Shine

...Treneren taler
- 1 artist og 10 klovner...

(OTHILIENBORG) Vår keeper kom med en del krasse, men velmente og konstruktive tilbakemeldinger til resten av laget. Dette har vi alle fortjent å få slengt i trynet. Jeg er glad det var Stig Arild som gjorde det. Rett og slett fordi VI har prestert langt under pari. Greit nok har han gjort sin del, begge veier. Så det er ikke bare negativt. Selv om jeg syntes at han bør ta på seg noe av skylden for de tabber som har vært, bør vi andre muntre han opp i stedet og se på vårt eget ansvar ute på banen. Dette er noe enkelte sliter med. Dette kommer frem både i måten de snakker til andre på og måten de selv tar i mot den konstruktive kritikken.

For å få snudd trenden som har vært og få laget tilbake på riktig spor, må vi finne grunnen til at det har vært sånn. Slik jeg ser det må vi kvitte oss med problemet for å komme videre. Det er ikke noe å legge skjul på hva som ødelegger moralen i laget og moralen har gjort til at vi ikke presterer. Alt starter en plass, og i vårt tilfelle startet problemene med Vidar "Artisten" Jenssen. Og det toppet seg i kampen mot Kolstad 3 onsdag 30.06. Et lag blir tatt ut av undertegnede og jeg forhørte meg med formann i klubben, som jeg trodde var enig i uttaket. Men som egentlig ikke vil ha noe med det å gjøre. Selv skal jeg ta på meg skylden for at laget ble tatt ut slik det ble og at "misforståelsen" var et faktum. Men uansett burde det vært respektert av samtlige. Men det var den "Artisten" som mente selv at han var bedre enn alle alternativene og nektet å finne seg i å bli satt på benken. Derfor gikk han ut på banen, kranglingen startet og moralen, som var på vei tilbake til laget, forsvant som ingenting.

SER JUDAS SEG I SPEILET OG SER JESUS?
Undertegnede var med å starte dette laget (Othilienborg red.anm.) i '00 og har hele veien hatt et visst ansvar. Og problemene kom etter at "Artisten" ble en del av laget. Det har til tider fungert bra, men har blusset opp stort når det er gått "Artisten" i mot. Hvor er respekten for "kompisene" eller autoritetene for den saks skyld, tenker da i hovedsak på tidligere ansvarspersoner som Jarle Pettersen og Svend Didriksen. Disse ble også uglesett av "Artisten" da det gikk han i mot. "Artisten" fikk jo til og med beskjed om å holde seg unna trening i en måned. Men var tilbake etter to uker. Det sier mer om "Artisten" enn om ledelsen den gangen. Nå er det andre personer som sitter igjen med "problembarnet".

Noen av de andre unnskyldningene som ble brukt under siste hendelse (Kolstad 3-kampen) var at andre ikke hadde betalt treningsavgift blant annet. Slik burde det kanskje vært og, at de som ikke hadde betalt skulle vært på benken. Men under Svend Didriksen var det "Artisten" selv som ikke hadde betalt. Da gikk han andre veien og i mot Didrik. Den gangen ble det også et helvete. Så hvor står "Artisten" i slike og andre saker. Min oppfatning er han står på den siden som gagner han og ikke helheten i laget. Det er der han faller gjennom. Laget først, seg selv i andre rekke. DETTE ER EN LAGSPORT!!!

SEMPER FIDELIS - ALLTID TROFAST
Selv ønsker undertegnede å ha det artig på fotballbanen igjen. Men for å få til dette ser jeg ikke andre alternativ enn at "Artisten", som har fått nok sjanser, tar dette til seg og innser hvilken byrde han påfører laget, altså de som er der for å spille fotball. MITT ønske er at "Artisten" finner seg et annet sted å være. Jeg for min del orker ikke dette lengre.

Undertegnede ønsker å redde dette laget som et lag. Jeg skal ha det artig på banen igjen. Men hvis det ikke skjer, kommer jeg til å se meg om etter en annen klubb å spille for. Noe jeg egentlig ikke vil, fordi det er kompisene mine som spiller på dette laget. Dette laget er en del av meg! Dette er ikke for å gå bak ryggen på resten av laget. Vi kommer til å ha et snarlig møte vedrørende dette. Vi skal jobbe sammen mot en løsning!

Ronnie Gjevik| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde