24.05.2000 00:00
Postet av Vidar Brøndbo Jenssen/ JJ

...JENSSENS JØRNE #1...

Første seriekamp endte som kjent med 3-2 seier, og vi innkasserte dermed tre verdifulle poeng i aller første forsøk. Med det la vi en demper på den massive kritikken og skepsisen vi er servert av de mange bedreviterne(inkludert Emil Hauge, tidligere Tempo- talent, nå Kvikk- benkesliter).

Ikke mange utenforstående har hatt den helt store troen på det vi driver med, og med tanke på det særdeles tynne 
treningsgrunnlaget og den dårlige økonomien, har det ikke alltid sett like lyst ut. Derfor er det utrolig deilig å de at brikkene nå faller på plass, både sportslig og økonomisk (sponsorene står i kø).

Men selv om første kamp ga mersmak og moralen og stemningen i gruppa er skyhøy, er det viktig at vi ikke blir så selvtilfredse at vi steker i vårt
eget fett. Som selvutnevnt fotballekspert fant jeg flere ting å sette
fingeren på. Taktikken burde f.eks. vært noe nyansert. I en spillergruppe
med så mange bastante påstander å meninger kan det "å spille enkelt" lett bli oppfattet forskjellig. Slike misforståelser kan være med på å danne
grupperinger i laget, et onde som kan virke som gift og på sikt drepe IL
Tempos sjel. Jeg mener selv at enkle løsninger i forsvar og sentralt på
midten er resepten, uansett underlag, men vi kunne med hell variert spillet
mer ellers på banen. Jeg ser også at vi har en enorm ressurs helt der framme i form av en lynrask kraftplugg, men det ble lett for motstanderen å forsvare seg mot dette, i og med at vi kun benyttet dette våpenet. 

Jenssens
Jørne redaksjonen mener vi har et arsenal fullt av våpen, og tror litt variasjon ville pulverisert en hver motstander. Lade grus ikke er vel ikke den beste arena for finspill, men at Tempo spiller destruktivt, er som å ha gulsaft på colaflaska.

Til slutt gir jeg velfortjente blomster til ledelsen, som har lykkes i å
integrere spillerne og bygd opp en positiv IL Tempo- identitet. Eneste
bekymring hva ledelsen angår er vel at den skal bli for topptung. Grasrota i IL- Tempo kunne med fordel hatt et par valgte medlemmer i styret.

Dagens Jenssen : Fotograf Thomas Sundberg


| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde