26.03.2004 00:00
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...Haakens Kårner #7
- JA, DET ER VÅR IGJEN, MEN HVA SÅ?

Ja, kjære lesere. En lang og kjedelig vinter med lite ball har svunnet bort og leirfiolene titter blygt fram i et nokså nakent landskap. Odøren av liv kjennes distinkt og enkelte føler kanskje litt mer energi nå som solen har blitt litt mer raus. Ja! det er VÅR igjen.

Våren er positiv på mange måter og ikke minst tyder det på at sesongen er rett rundt hjørnet! Jeg kunne utbrodert i timesvis hvilken arbeidsmoral vi har i IL Tempo og hvor ivrig vi i år er for å gjøre storeslem en gang for alle, men desverre ville det bare spunnet ut i en direkte løgn. Sjelden har folk sviktet mer enn nå som det er som aller viktigst, nettopp i oppkjøringen av forsesongen. Jeg har sittet i flere dager for å finne et ord som kunne passet i denne sammenhengen, men alt jeg fikk liret av meg er svik.

Det har ingen hensikt å stigmatisere folk på laget nå som samhold er så utrolig viktig men jeg er villig til å gjøre et unntak i dette innlegget, Ben Holan!!

Riktig nok sitter jeg trygt her på Toten-vest og kan mene og hevde hva jeg enn måtte ville, men antennene er ute og det er ikke så vanskelig å vite hvordan statusen ligger an i barte-byen ved gjentatt bruk av teleks og brevduer. Og gang på gang får jeg det samme svaret: "Joda, Ben var på treningen iafl!"
Det er kun ett svar, men ett svar kan gi svar på mange spørsmål, og riktignok i dette tilfellet også. Da vil jeg rette pekefingeren mot resten av laget og spørre om hva i helvete dere tenker på? Er det slik at vi bare skal gi faen i laget og legge det ned? Er det riktig at det er en person som kommer gang på gang på trening kun for å befinne seg alene?

Det er ingen i IL Tempos 5 år lange historie som noen gang har tvunget noen til å trene. Vi møtes på trening og spiller kamper for at vi ønsker å spille fotball, vi synes det er GØY! Hvis noen av dere er møkklei fotball så er det en ærlig sak, men for guds skyld si ifra, ingen kommer til å kappe av hodet ditt av den grunn. Men når DU ikke gidder å si ifra, men bare gir faen, så går frustrasjonen folk på laget har over til sinne, og for de som ikke skjønner at det provoserer, ja, så har du en lang vei å gå iforhold til evnen til det å forholde seg til folk.

"Det er greit å skulke treninger, men det er jævli gøy å spille kamp"-holdning er vi ferdige med!

Som de fleste på laget er klar over (?) har vi blitt dobbelt så mange denne sesongen, og IL Tempo II er et faktum. Selv skulle gjerne undertegnende sett at vi droppet det ene laget og satset på ett lag, slik at vi kunne kvittet oss med de som ikke gidder!
Men en glad melding til alle dere som gir en stor F, er det at andre i ledelsen ønsker å gi dere en sjanse til å motbevise den siste tids negative fortoning.
Jeg håper bare at skamvett ble innprentet i din oppdragelse!!

Så, til alle dere som fortsatt har et hjerte i klubben og ikke kan vente på at serien starter, møt opp på trening og la oss gjøre den beste sesongen noen gang i IL Tempo-historien =)

PS! Tor Haakon Bjørgum har trent 6 ganger i uken på Raufoss Badeland siden primo Februar. For verifisering ring 611 59 652 (Spør etter Berglijot)

Forza Il Tempo

Haaken ;) like gal| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde