25.12.2001 00:00
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...Haakens Kårner #2
- Vidar Brøndbo Jenssen er en tulling...

Det er noen ting her i verden man kan la gå, men dette føler jeg er en heksejakt og hundsing fra en ex-spiller som egentlig har veldig lite å si i forhold til IL Tempos videre utvikling! Det sies at når man møter nye folk og inngår i en sosialiseringsprosess finner man fort ut hvilke man takler og hvilke man ikke takler så hardt, og med tanke på Vidar, stiller jeg meg rimelig likegyldig. Det er ikke snakk om kollaps i IL Tempo-leiren, det hele dreier seg om en klikkdannelse som har formet seg siden min debut i laget, spesielt med tanke på Vidar, John og Kyrre, som videre i dette innlegget vil bli omtalt som VJK-banden.

Grinete, bitre og utrangerte spillere langt over glansdagene. Om de noen gan har hatt noen. Bare tanken på at man lar en tidligere medlem utbasunere og kanalisere sine private problemer på nettsiden vår, får det til å koke over, jeg er mildt sagt forbannet..!

Helt siden jeg ble kjent med VJK-banden har den kordiale tonen blitt skyggelagt av en ond stemning som Lucifer på en bra dag ville vært kry over. Et maskespill med lure glis har vært resepten for meg, men nå vil jeg ganske enkelt stå frem med MIN mening.

Den store forskjellen kom vel helt av den grunn at enkelte elementer i spillergruppen har hatt en nedlatende holdning til IL Tempo og hvor langt vi egentlig kan nå. IL Tempo for meg, er en klubb med store ambisjoner som kan nå langt, om kontinuitet er sentrale element gjennom oppbyggingen av stallen for kommende sesonger. Vi har et mål og vi har et stykke å gå, men vi skal klare det! Det eneste jeg kan tenke meg som kan bremse prosessen, er spillere som stikker kjepper i hjulene på spillere som vil noe, og det er der DU kommer inn i bildet, Vidar Brøndbo Jenssen. Hvorfor gå bak ryggen på tidligere medspillere ? Er direkte konfrontasjon så skummelt ? Du er lang i ryggen, men ryggraden mangler fullstendig.

Personlig er jeg utrolig glad for at spillere med negativ signaleffekt forsvinner fra lagets rekker. IL Tempos fremtid hviler på det. Bare så jævli synd at andre ikke innser det. Foreslår herved at "Jenssens Jørne'" legges ned med umiddelbar virkning og "Haaken's Corner" opprettes.

Ønsker samtlige i styret og spillerstallen en riktig trivelig jul, så kommer vi sammen i romjula og sveiper over Vidar, Kyrre, John m.fl. med IL Tempo-pisken.| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde