13.05.2003 00:00
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...Haakens Kårner #4
- KJÆRE LESERE AV ILTEMPO.NO...

Hadde så gjerne ønsket at den neste Haakens Kårner skulle kunne bidra med nooe positivt og moralbyggende, men akk nei. Var også veldig i tvil om jeg skulle skrive dette ettersom frontalangrep mot medspillere med overlegg har aldri vært min greie. Jeg har kjeftet på gud og hvermann i mange situasjoner, der hvor de fleste har vært ubegrunnet og lite gjennomtenkt.
For å komme til essensen i dette innlegget dreier det seg om treningen sist søndag, og ikke minst den påfølgende loggen.

Vi vet ALLE hvordan det føles å komme på trening med dårlig motivasjon, men med håp om at treningen nettopp da kan bli en veldig positiv overraskelse. På søndag skjedde det ikke for meg og kanskje ikke for en annen fotballspiller som ble så hjertelig trukket fram i loggen. Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage Vidar.

Alle som er oppegående vet nøyaktig hvor viktig det er at du er på treningene og om du skulle ha en dag med dårlig motivasjon, så ja, du er velkommen igjen og igjen!

Det som var slutten på min treningsglede skjedde allerede etter 5min, med en hodeløs stamping i lårhøyde på et skudd. At vedkommende ikke skjønte reaksjonen, sier vel det meste om han. Ja, det mener jeg seriøst. Ingen er påtvunget til å ta hensyn til at JEG er skadet, men jeg mener at folk er påtvunget til å TENKE! I den lille episoden der ble frustrasjonen dannet. Hjalp også lite på frustrasjonen at samme person, utrolig nok, krediterer spillere som i en fotballkamp kun ville stått for utvisninger og straffespark. Og med en slik holdning DAGEN FØR KAMP???? Har egentlig et inntrykk av deg som sier veldig lite om din fotballforståelse, men mer om din idioti som ser ut til å svømme i fortiden, håper bare så inderlig ikke at du drukner! Jeg kommer iallefall ikke til å kaste ut noen livbøye (kanskje en gummigås, som du kan leke med (?))!!

Å gjøre dine ord til skamme, det har du på en elegant (?) måte klart helt fint selv. Er heller ikke i tvil om at du er en god spiller (!) som ønsker å påføre laget noe positivt, det skinner igjennom i mye av det du gjør på treningene, en ting som jeg gjerne kan være den første til å kreditere. Men ærlig talt, måten du kommuniserer på enkelte ganger er under enhver kritikk. Med litt pedagogisk forståelse vil også du finne ut at man ikke tenner demotiverte spillere ved å kalle de "fittekjerringer". Eneste effekten du oppnår da er det du ikke likte 5 sek før du sa det x 10 ! NOK OM DET (gummiøksen er begravet)!

Hører rykter om at en pisk manifisterte seg tidvis på banen i sist kamp, og da kan jeg ikke gjøre annet enn å ønske dere lykke til mot Valentinlyst på torsdag. Måtte de sveipes !!!!!!

PS: Lover herved å:
A) Skjerpe meg
B) Kjøpe meg sko str. 43 samt
C) Øhh (dårlig kreativ flow, sorry!)

"Å falle er hverken farlig eller vanærende, men å bli liggende er begge deler."

FORZA IL TEMPO

HAAKEN
like gal :-)| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde