12.07.2003 00:00
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...Haakens Kårner #5
- HVOR KJEMIEN ER...

Sommeren har kommet og alle ligger i dvale. Det som venter oss er vel noen treningskamper og oppladning til hva som kommer til å bli en kanll høstsesong. Men kanskje er det tiden nå, når vi ligger i dvale at vi kanskje alle sammen må gå litt ekstra i oss selv og tenke på hvorfor vi befinner oss så miserabelt langt nede på tabellen?

Noen av oss i laget har en tendens til å komme sammen på ulike buler rundt i byen og diskutere alt fra spillere til formasjoner og på best mulig måte desikere alt som kan forklare motgangen som har møtt oss. Kanskje er vi litt for arrogante i holdningene? Alle som spiller på laget har mye fotball i seg og for mange hadde 4. divisjon blitt en rimelig smertefri overgang. Men hvorfor fungerer vi ikke som et lag?

Hvor er kjemien? Dette innlegget er ikke ment som en subjektiv mening som skal peke på et eller annet, men et dypt ønske om at det er flere enn "ildsjelene" bak klubben som bryr seg! Er det sånn at vi bare spiller på IL Tempo fordi det er useriøst og avslappet? Finnes det ikke ære blant oss? For min del er det jævligste jeg vet å tape en fotballkamp, og enda surere er det å tape en kamp med en klubb man er glad i. Det er kanskje ikke så surt å tape en kamp mot Felleskjøpet i 7'er på Lade grus, men paradoksalt nok ser det ut til at de som spiller på f.eks Felleskjøpet spiller med hjertet utenpå drakta, det er det enkle faktum av noe som kalles STOLTHET!

Det er få ting som er så provoserende som å høre folk utale før kamper at "vi ikke kommer til å vinne uansett." Hadde det vært opp til meg hadde samtlige med slike uttalelser blitt slept opp til Bymarka for et påventende nakkeskudd! Men som sagt ønsker jeg, eller kanskje riktigere sagt, krever jeg utspill fra mine medspillere om hva som kan gjøres for å snu denne trenden. Siden forumet er nede fortiden kan sikkert nett-administrator lage en lenke fra dette innlegget slik at alle som går inn på Haakens Kårner kan se og dele andres oppfating av hva som kommer mest sannsynlig til å bli omtalt som IL Tempos største krise de neste 50åra.

Hjertelig Takk

Haaken
Like gal ;-)| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde