11.11.2003 00:00
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...Haakens Kårner #6
- Hva i helvete er Royal Tempo...

Det er kanskje ikke alle som er like klar over det , men i IL Tempo-leiren konkurrerer vi hele året!
Nå som serien er over er det fortsatt en håndfull gule og sorte som snører skoene og lager gnisninger i diverse parketter rundt om i Trøndelagen.

De som ofte titter innom siden vår er vel kjent med Royal Tempo. Siden som tar for seg hvordan ståa er til enhver tid i innendørs-sesongen. Men noen spør seg kanskje om hvorfor de ikke har blitt spurt eller for å være ærlig, "Hvorfor i helvete er ikke jeg blandt de????" Svaret er ikke alltid like lett og gi, men det er en del faktorer som spiller inn.

Punkt A;
I motsetning til prestasjonene vi har hatt i seriespill, regnes faktisk Royal Tempo som et av de 20 beste lagene i byen innendørs og det gir oss et stort ansvar, både til IL Tempo fans og klubben i seg selv. Vi er stolte av laget og vil forstette å yte slik at stoltheten ikke skal forsvinne og da må fløten av laget skummes!

Punkt B;
Alle, jeg gjentar, alle skal bli gitt en sjanse til å vise at de duger. Det er allerede vært endel fra laget som har prøvd seg, noen har skuffet og kanskje spolert sin sjanse, mens andre igjen har vist seg fram positivt og enten kommet med på laget eller ligger som gode erstattere.

Punkt C;
Dette er kanskje det viktigste av det som har blitt nevnt hittil....TRENING.
Laget som består idag er desverre ikke tatt ut av prestasjone vist på trening. Ikke pga. av de ikke kan vise til treningsinntats, men rett og slett pga. at det ikke er treninger innendørs, noe som må fikses pronto!

Sum;
Laget idag består av de spillerne som har spilt desidert mest inne og er såpass samspilt at store rokeringer vil være vanskelig. Dette betyr ikke på noe som helst måte at det ikke er mulig å spille seg inn. Konkurranse er viktig uansett om det er snakk om 11'ern eller de 8 som blir plukket ut til Royal Tempo. At de spillerne som har representert laget tidligere har fått profiler etc. kan virke noen konservativt men en profil kan slettes med et tastetrykk!

INGEN som spiller på laget pr dags dato har klippekort!
De har enten ytet maks for laget eller betalt daglig leder store mengder cash!

Så når treningene kommer igang (forhåpentligvis i nærmeste framtid) ønsker jeg at flest mulig av de som trykker laget til sitt hjertet dukker opp for å gjøre klubben enda bedre.

Vil gjerne avslutte med et passende hinduistisk ordtak;
"Storhet er ikke å overgå andre. Sann storhet er å overgå sitt tidligere jeg."

Haaken
Like gal ;-)| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde