11.02.2003 00:00
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...Haakens Kårner #3
- IL Tempo 2003 - Visjon eller blodig alvor?

Det finnes mange mennesker som ytrer drømmer i all offentlighet, men ikke alle får gjennomført de. IL Tempo har hatt mange siden startfasen, men ikke alle har blitt oppfylt. Mange har ledd av IL Tempo, mange har hånet IL Tempo, og til nå kjære lagkamerater har vi ikke kunne gjøre annet enn å bite det i oss. Hvorfor?
Er det fordi vi ikke er gode nok? Neppe!
En mer plausibel grunn vil nok være det at vi mangler troen, troen på oss selv og ikke minst, troen på andre.

Nå står vi på terskelen til en ny sesong, med blanke ark og vi må klare enhver av oss å gå i oss selv og tenke nytt. Hva vi har prestert i tidligere sesonger er likegyldig. Det er i år vi skal bevise hva et sterkt kollektiv kan prestere! Men hva er grunnlaget for et sterkt kollektiv?

Er det å svikte lagkamerater og "glemme" treninger kun for at det ikke klikket inn en tekstmelding dagen før? Hvis det er slikt noen tenker, er kanskje ikke Il Tempo en klubb du vil lykkes i. Vi er ikke mange og det gir hver av oss et stort annsvar, et ansvar man ikke skal ta så lett på. Og tro at folk ikke savner deg når du ikke dukker opp på trening er bare tull. Ditt bidrag til et sterkt oppmøte skaper motivasjon, ikke bare for deg selv, men også for de andre som er der for å blø, blø for klubben sin. En slik holdning skaper et sterkt kollektiv!

Jeg skal for all del ikke prøve å glorifisere min egen holdning til trening, jeg har vært lat, jeg er også en synder, men i Il Tempo roper ingen: "Korsfest, korsfest," men "Kom på trening neste gang!" og med et, har du en ny sjanse, en sjanse til å overbevise deg selv og andre om at du bryr deg. Men som sant skal sies er det mange allerede som har gått i seg selv og endelig bestemt seg for å virkelig satse. Noen av oss fikk Fedon A Lindberg's bok "Naturlig Slank" til jul, og det ser ut til at det har funket for enkelte. Folk virker entusiastiske og det er flott. Men ikke gå i fellen, la entusiasmen blomstre videre på forsesongen og la nå for Guds skyld entusiasmen smitte over på syndere som Eirik Rønning, Lars Dyrdahl, Jørn Løkaas, Mads Grimsbu, Frank Gunnar Dahl og Arne Aaslid. Dere er ikke glemt, men dere har kanskje glemt oss??

Vil gjerne avslutte dette innlegget med noen visdomsord; "Framtiden kommer av seg selv, men framskrittene må man gjøre selv."

Forza IL Tempo
HAAKEN ;-) like forstyrret| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde