20.06.2000 00:00
Postet av Erik Eikebrokk/ EE

...SAMLEDE VERKER...
Lederskikkelsen tar ordet #1

At det går opp og ned i fotballverdenen, er IL Tempo er utmerket eksempel på. Helt fra IL Tempos stiftelsesdag, er laget møtt med krass kritikk og "morsomme" kommentarer. Aldri har noen forstått hvor ambisiøst prosjektet er. IL Tempo er ikke bare et fotball-lag, planen går ut på så mye mer. IL Tempo Håndball er i oppstartsfasen og Petter Hegle har som kjent sagt seg villig til å bli daglig leder i Innebandy-avdelingen. Gjennom ishockey skole-miljø har Petter de nødvendige kontakter for å skape et godt lag.

Den seneste i rekken av aktører som ikke har villet ta oss særlig seriøst, er Emil Hauge. Kommentaren fra IL Tempo-Steindølene-kampen, var nedlatende fra en person som har vært i miljøet helt siden starten. "Vi er ikke her for å samle poeng, vi er her for å ha det artig." Om han mente det, får fremtiden vise. Om benkesliting i Kvik er et "morsommere" alternativ, får Emil stå for selv.

Foran sesongen så vi for oss en god del uker før seriestart med knallhard trening, både kondisjonsmessig og på teknisk/taktisk område. Dette gikk i vasken og grunnlaget for et opprykk var i realiteten aldri til stede. Legg til det faktum at vi enda ikke har startet med de samme 11 to kamper på rad, så har du kanskje svaret på vår elendige seriestart.
Dog dekker heller ikke dette den hele sannhet, for selv om vi har spilt dårlig, burde vi per dags dato stått med 4 seire og 1 tap. Øya var rett og slett for gode for oss, men Steindølene og Kvik 2 var så dårlige at her burde vi vunnet. Sjansene hadde vi, men noe uflaks får vi da også skylde på. Mot Steindølene møtte ikke dommeren opp, noe som tok all realisme fra kampsituasjonen, mens mot Kvik ble vi møtt med motvind av orkans styrke i andre omgang, og kom nesten ikke over midtbanen.

Som Daglig Leder, tror jeg vi har mye positivt i vente. Ikke bare at våre militære dimmer om kort tid (noen går inn i militæret, men disse kan telles på en hånd) og samtidig har vi fått signaler fra andre spillere (utenfor klubben) som kunne tenkt seg å spille for oss. Peter Døbsdahl og Håvard Grøm var som kjent med i forrige kamp, men også to Øya-spillere har gitt tegn på at de ikke føler seg bekvem med situasjonen i klubben, og vil i utgangspunktet delta på noen treninger med IL Tempo, for så å vurdere sin stilling.

Økonomisk sett, er IL Tempo nede i en bølgedal, dette er også en grunn til at vi trenger flere folk, for å dekke de kommende kampers dommerutgifter o.l. Noen baller burde vi også kjøpt inn, så vi slipper å bruke krefter på å løpe Trondheim Rundt på jakt etter den ballen som ble skutt milevis utenfor/over.

Tor Haakon var som vi husker en profil i forrige kamp med 3 mål og en målgivende, men også utenfor banen kan det tyde på at han blir en joker. Som ansatt i Obs! Sport, kan det se ut som om han kan ro i land en mindre sponsoravtale med forretningen. Kanskje opp imot 30% rabatt på utstyr, kan vi bli tilbudt. Dette kan lette utgifter betraktelig og være behjelpelig i søken etter en skikkelig sponsor.

Her trodde vi alle at Svein Oddvar Berg, direktør i Den Norske Bank og far til Morten, ville ordne frasene. Undertegnede viser dog full forståelse om Berg trekker seg fra oppfordringen. Det han fikk se på Lade Kunstgress 31. mai i år, var en flau opplevelse. At han gikk lenge før kampslutt, symobliserte kanskje den seansen laget presterte på banen.

Til neste års 6. divisjon er det uansett ting som tyder på at vi kan få til en eller to sponsoravtaler. VEB, med distriktssjef Frode Zahl, har hintet til en 4-årsavtale med 10 000 per år, mens Bjørn Michaelsen i Moore Paragon også muligens kan spytte i noen kroner. Ingenting av dette er avgjort, men om det ikke går som vi håper, får vi skaffe lokale penger. Rimi, Rema, Nidar, ICA, Mega og andre lokale butikker/firma/bedrifter. Det er gitt lovnader til spillerne om at slipper å betale annet enn medlemskontingenten og lisensen til neste sesong.

Så får vi håpe at også Vegar Olsen og Emil slutter seg til mannskapet og kanskje drar med seg Øystein Winsnes til og med. Ellers skal vi møte Othilienborg i neste kamp, og Jørgen Winther skal få føle IL Tempos uante krefter og hevnlyst. Om han tør å spille da...

PS: Lykke til videre i sesongen IL Tempo, selv om vi ikke skulle trenge det.

Med hilsen daglig leder i IL Tempo,
Erik Eikebrokk| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde