11.03.2003 00:00
Postet av Erik Eikebrokk/ EE

...SAMLEDE VERKER...
Du er en fjong silkeramp i slaraffenland

Vidar Jenssens uttallige forsøk på journalistiske sleivspark ser atter en gang ut til å falle i grus. Som en hedonismens mester, mer enn antyder jeg at Jenssens Jørne-hegemoniet i en årrekke har seilt under falskt flagg. Den korpulente liksomkaksen, Vidar Jenssen, har utviklet seg til å bli en inkubasjon på en jålebukk, som viser sin sanne kalde skulder mens han driver rundt som en fjong silkeramp i slaraffenland.

Rakkeren fra Nordslettveien har i årrekke vært en kvist på stien for flere av "Gigantene" og spillerne har endelig innsett virkningene av Jenssens uttallige eselspark. "Gå-på-med-krummet-hals-og-bøyd-nakke"-innstilling er innført, og det er med sann glede vi ber Jenssen i fremtiden feie for egen dør i stedet for å børste støvet av andres.

Det er et spørsmål om å skille pjuskete bukker fra hardbarka lam. Vi må angripe situasjonen, mens vi smiler våre fårete glis. Og selv om dette kan innebære å koke suppe på en spiker, er det en daglig leders plikt å informere om at hansken er kastet og at aksjoner for å løse den gordiske knute igjen står på agendaen.

Jeg skal på ingen måte sammenligne meg med Aleksander den Store, men i IL Tempo skyter vi heller ikke spurver med kanoner. Erik Eikebrokks tid som manager er herved over, og nå er det opp til nye yppersteprester å mane menigheten til innsats. Jeg vil fortsette mitt virke som leder for IL Tempos sportslige utvalg, men det er meg herved en ære å utnevnte Geir Bekken til IL Tempos neste manager.

Glorifisering av injurie-saker, kamuflert misnøye og lurvete verkebyller er gitt det glatte lag og Trøndersk fotball er lenge nok holdt for narr. "Quo Vadis" er stikkordet som skal få IL Tempo-spillerne til å gå gjennom ild og vann for å oppnå det ultimate hegemoni, uvisst om dette er virkemidler Bekken ønsker å ta ibruk.

IL Tempo har i flere sesonger gjort seg selv uttallige bjørnetjenester. Utspill som "å hvile seg i form," "neste sesong, gutta!" og "veni, vidi, perso"-ideologi gav ikke de ønskede resultater i lengden. Som en følge av dette har flere sterkere personligheter i IL Tempo-miljøet, frontet av Frank Halvei, gått i bresjen for Eikebrokks hode på et fat og også oppfordret til ytterligere hoderullinger.

Som daglig leder, kan jeg ikke med lua i hånden stå å se på en slik hundsing av enkeltpersoner i IL Tempo-miljøet. Således er det besluttet på ekstrauordinært styremøte å løse manageren fra sine verv i klubben. Dette for å skåne Eikebrokk selv, såvel som venner og bekjente. Vi takker Eikebrokk for sin innsats denne ene sesongen som manager, en sesong som gikk inn i historiebøkene som IL Tempos dårligste noensinne. Noen CV vil ikke bli utskrevet, for ikke å forhindre fremtidige managerjobber for en bitter Eikebrokk.

"Da jeg signerte for IL Tempo, ble jeg advart om at det var som å gå inn i løvens hule. Nå som jeg blir sparket fra klubben, føler jeg på en måte at jeg går ut av hulen, samme veien som jeg kom," var en pistret Eikebrokks førstereaksjon.

Tiden med overdreven placeboeffekt, odiøse medhjelpere og "l'art pour l'art-innstilling" er over. Det er et uttall personer å anklage for IL Tempos manglende triumfer og ja, vi har en høne å plukke med flere. IL Tempo har i lang tid levet fra hand til munn, men i motsetning til den lavpannede onanisten som padlet med brukket ben, har IL Tempo intensjoner om å frigjøre seg fra Damokles' sverd som vi i for lang tid har hatt hengende over våre hoder.

IL Tempo-kanonen er ladet med dumdumkuler, får vi stilt inn siktet, gjør vi dobbel skade. Det er nå vi må fjerne laurbærbladet fra utstyret og vise at vi er 11 menn i et vinnende kollektiv.| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde