TORSDAG 6. JANUAR 2011

Ole Kristian Indergårds IL Tempo-favoritter:
MITT DRØMMELAG XI

(Lensvik) Legendariske IL Tempo-legender får etter årevis med dedikasjon, tabber, opp- og nedturer all verdens grunnlag og erfaring til å sette opp det de mener er tidenes beste, verste, morsomste, kuleste, tøffeste, råeste eller tjukkeste IL Tempo-lag. Laget skal bestå av valgfri formasjon, 11 startende og 3 på benken. Uansett hvordan hver enkelt velger å argumentere for sitt lag, er det ingen tvil om at dette er vedkommendes "Mitt Drømmelag". Nå har turen kommet til det relativt skadeutsatte multitalentet Ole Kristian Indergård.

I IL Tempos oppsummering av sesongen 2010 har tiden kommet der vi setter opp et drømmelag bestående av det vi mener er spillere som har ”det lille ekstra”. Det være seg kilo, aggresjon, nykker, kromosomfeil osv.

Herunder følger mitt All Star X-factor Team:

TOR MARTIN OLSEN: Den korpulente skuddstopper er selvskreven på et slikt lag. Bajasen og fløtepusen har vist seg som en åpen og kjærlig type som ikke går av veien for å vise sin kjærlighet til sin utkårede. Er også avholdsmann. Nøkkelord: Korpulent, avholds, facebook.

ERIK HOFF: Denne sykkelglade moromannen er også bankers. Eneste i IL Tempos historie med 10 på børsen. Hoffern er med sitt gode lynne og barneaktige sjarme en krumtapp i vår 11'er. Nøkkelord: Sykkel, uflidd, 10'er.

EIVIND BJAALAND: "Bjelle" er er legende i IL Tempo-miljøet. Høyreist og majestetisk, og med en trang til å presse ny-norsken sin på folk som en Jehovas Vitne på dør til døraksjon. Er også en racer på sykkel. Sluttet i IL Tempo da uanmeldte dopingkontroller ble satt i gang. Nøkkelord: Diger, Ny-norsk, racer.

KETIL THORSØ: UnHappy Gilmore er en personlighet av de sjeldne. Med et temperament ut av en annen verden, stå på vilje og en stadig økende bukselinning er Thorsø bankers. Har også slitt mye med skader. Er det klammeri i trening eller kamp er sjansen stor for at Thorsø er innblandet. Nøkkelord: Sinne, sinne, sinne.

MAGNUS SARHEIM: Denne klinkekula av en mann dominerte på banen i en årrekke. Klassisk libero. Har i de siste årene lagt fotballen på hylla, til fordel for mindre baller, med kølle attåt. Nøkkelord: Dildo, golfer, gladlaks.

ROBIN INDERGÅRD: Robin har vært en relativt sporadisk tilvekst i IL Tempo-laget. Konstant skadet, gamblingavhengig, med en stadig økende BMI, og i følge hobbypsykologer en psyke på nivå med Kjell Magne Bondevik, er han selvskreven på et slikt lag. Nøkkelord: Lett korpulent, gamblingavhengig, hypokonder.

OLE INDERGÅRD: Mannen som har hatt skader ingen visste fantes. Har i løpet av sine 5 år i IL Tempo vært skadet i 4,5. Har dratt på seg det meste av skader, småsår og kjønnssykdommer. Har med tiden vist seg å bli en av veteranene i IL Temposystemet, dog mest på sidelinja. Bedreviter med Jan Mølby-esque fysikk som også fungerer som assistent, water-boy og heiagjeng. Nøkkelord: Korpulent. Porselen. Stortalent.

BRUNO COELHO: Den lille portugiser er en artig figur. Med sin gebrokkene talemåte, stygge etterslenger og enda styggere slengbemerkninger mot dommere er Bruno en solid tilvekst til X factorlaget. Er også relativt kortvokst og korpulent, noe som ofte får nyankommne spillere til å lure på om Bruno er en medspiller eller maskot. Nøkkelord: Sinne, Stutt.

ERIK EIKEBROKK: IL Tempos grunnpilar kan man ikke komme utenom i en slik kåring. Onde tunger sier han har vokst fra seg de verste nykkene, men vi er usikre. Meget glad i flaska. Er også flink til å bølle. Er man ikke enig med Eikebrokk, tar man i følge ham selv feil. Uglesett i store deler av landet og rømmer derfor til Thailand deler av året på ”golftur”. Nøkkelord: Lang, slibrig, Kim Jong-Il.

TOR HAAKON BJØRGUM: Man kan ikke lage et X-factorlag uten å ta med Haaken. Med et kvast lynne, frekke hårsveiser og nedlatende kroppspråk er Haaken en legende. Har også måttet gå fra skjortestørrelse S til L de siste årene. En klassiker som aldri går av moten. Haaken er en friskus som ethvert All Star-lag trenger. Nøkkelord: Aggresjon, hårete, legende.

STIAN FINCKENHAGEN: Fincken er et kjent navn blant IL Tempos fanskare. Den mest korpulente spilleren de siste årene gikk før 2010-sesongen til Nidelv. Fortjener likevel en plass på dette laget. Har legger som er større enn lårene til samtlige av IL Tempos spillere. Er også en ivrig gambler og notorisk livsnyter. Oftere sett beruset enn edru.
Nøkkelord: Gambling, legger, korpulent, full.

Subs: Bent Skretting, Stein Roar Skretting, Andreas Thyge Nielsen