29.09.2005 22:59
Postet av Ben Holan / UiB

...KJÆRE IL TEMPO!
-Greeting the soul of tempo...


Det var synd årets sesong ikke levde opp til forventningene. Det setter det ene målet fra i fjor i vondere lys, men dog er det enda klarere at det er mulig å reise kjerringa oppover i det norske ligasystemet!

Jeg føler meg som en onkel? (han i muppet show) der jeg reiser rundt, mens hjertet ligger igjen på nardobanen, terrabanen eller lade kunstgress (hvor nå enn tempo spiller). Il tempo vil for alltid være klubben min i trondheim..."I will be back," som Arnold sa...apropos Arnold...jeg er akkurat nå i San Francisco, California og tar et semester her.

Spiller fotball på Cal Men's soccer team. Vi reiser rundt i staten og spiller kamper og i slutten av november spiller vi forhåpentligvis championship i Alabama...

Grunnen til at jeg føler sterkt for å sende sen hilsen er at...det er en som er kliss lik Sarheim på laget mitt...seriøst...litt høyere enn meg, skallete, forsvarer, ikke så rask og ikke så teknisk, men med vilje og godt humør. Også løper han ekstra og tar ekstra push up osv...akkurat som Sarheim? Dessuten har de lik stemme...(skremmenede)

Vel, nok mimring og sentimentale spontaniteter..

Hilsen Ben


| Bli en blogger også du | Les andre blogger |